evet arkadaslar buuk bir ozlem ile basladigim oyunda itemlarimi satip (edana) akaraya vahit lerin yanina gecmeyi dusunuyordum ancak aro1 su an itibari ile soyulmustur giden itemlar
dual shard+8 wp+1 re re+1 ske belt dual rol +8 chitin set ve +7 no rb dd kafalik yaklasik olarak 10k pot (bunu nasil caldi usenmeden cozemedim.) 15gb ye yakin nakit para
bu bana epey koydu bilen bilir ne emek calarim ne baska bisey kendi halimde oynarim. cafeden nete girmem internet cafeye gitmem bile hatta bilgisayarimda macintosh tur virus ihtimali yoktur cok buyuk ihtimalle arkadasim dedigim bir insan yapti bunu. hakkim gecmis ise size helal olsun sizin hakkiniz gecmis ise bana affola.
Gerçekten Çok Üzüldüm.Bu Aralar Herkez Soyulmaya Başladı.
10 k potmu çalmıs Ohaaaaa Diyorum vijdansız yaf
çok geçmıs olsun
geçmiş olsun kardeşim herkezin basına gelior bu aralar :( 10 k pot u nasıl usenmeden calmıs ya
adam potuda götürmüş yuh harbiden
Geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm. Çok eski bir chardı büyük emekler boşa gidiyor geçmiş olsun. Itemlerin kitli değil miydi?
Geçmiş olsun yazık olmuş giden itemlere.
edanada uzun süre ardream yaptım ama ismini yeni duydum
geçmiş olsun
cok sagolun arkadaslar malasef kitli degildi itemlerim cunku satmayi dusunuyordum pre de biticegi icin hepsini dorudan acmistim :s sans iste @animosity hehe senin basladigin zamanlarda muhtemelen ben birakmistim oyunu.. cok sagol
yaw büyük geçmiş olsun senden +1 kekuri almıştım cypher ring filen satıyodun ama çar 2-3 haftadan beri yoktu görmedim ne desek boş şu oyunda ne oluyorsa zaten internet cafeden girenlere oluyor geçmiş olsun tekrardan kayıp çok büyük inşallah geri bulursun itemleri
@KubiTheRippeR / edana
quote:
Orjinalden alıntı: arozana yaklasik olarak 10k pot
Diyecek söz dahi bulamıyorum. Pes
Gecmiş olsun kardesim.Ben edanada ardreamı bıraktığım zamanlar sen yeni yeni görünüyordun ortalıklarda yani bende cok eski ardreamcılardanım orada.
Akara'ya gecersen haberimiz olsun her türlü yardıma hazırım.
Pm = XeNa1st
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme