Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deadshot batmanın dusmanı degıl mıydı yav burda gorunce sasırdım
  • 3 bölümü birden izledim,dizi mükemmel aynı hızda devam eder inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: Labadak

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Ne diyorsunuz beyler izlenir mi? Birde benim imzamda ki dizilerden hangisine daha çok benziyor?

Dexterın biraz daha aksiyon içeren versiyonu diyebilir miyiz acaba?

Yuh derim oyle bir yoruma

Dexter da ki senaryo , dizinin gidisati , oyunculuklar bu dizi ile mukayese edilemez seviye de.

Arrow bildigin cerezlik bir dizi , yukarda bir arkadasin dedigi gibi izle sil. Gerci ben artik izlemicem de.

Dizi yine ayni sekilde olup superkahraman rolu olmasaydi cok daha iyi olabilirdi , bazi sahneleri cok abarti ve gereksiz insanin diziden sogumasina sebeb oluyor.

Biraz yanlış açıklama yapmışım doğrudur dexterın yanından bile geçemez ama o imzada en çok dexter a benziyor bence. (ikisinde de kötü adamları öldürüyorlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinstoN #

deadshot batmanın dusmanı degıl mıydı yav burda gorunce sasırdım

Green Arrow'un Batman ile birlikte savaştığı olmuştu. İkiside DC yapımı zaten
  • dizi devam ederse ileride mutlaka bruce wayne'i falan görürüz.

2-3 sezon sonunda işin cılkını çıkarıp yeşil fener'i falan sokmazlar inşallah diziye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Ne diyorsunuz beyler izlenir mi? Birde benim imzamda ki dizilerden hangisine daha çok benziyor?

Nolan'ın Batman'ini sevdiysen bu diziyi de seversin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

dizi devam ederse ileride mutlaka bruce wayne'i falan görürüz.

2-3 sezon sonunda işin cılkını çıkarıp yeşil fener'i falan sokmazlar inşallah diziye.

Şu Green Lantern ne saçma bir karakterdir. Çizen, kurgulayan neyin kafasındaydı acaba
  • Ya evet, Green Lantern çok saçma. Yüksek bir gücün evreni kontrol edecek polis yapması ve bunları güç yüzüğü ile donatması saçma. Şaka mısınız arkadaş siz?

DC'de varlığı sorgulanacak en son karakterlerdendir Green Lantern. İlk çizen oldukça vizyonluymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odaxre

Diziyi bıraktım mantık hatalarından dolayı, beni sarmadı. Ama takip ederim, düzgün olaylar olursa devam ederim kaldığım yerden.

bu dizi süper kahraman dizisi ve sen hala mantık mı arıyosun
  • Arkadaşlar Arrow'un yayınlanan 6.bölüm fotoğraflarında Royal Flush Gang'ı görüyoruz. Nette Royal Flush Gang ile ilgili türkçe bir kaynak'a rastlamadım. Burada çizgi romanla ilgilenen çok arkadaş olduğunu biliyorum. Soruyorum Royal Flush Gang kimdir nedir arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arrow (2012 -2020 ) Bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

quote:

Diziyi bıraktım mantık hatalarından dolayı, beni sarmadı. Ama takip ederim, düzgün olaylar olursa devam ederim kaldığım yerden.

Süper kahraman dediğin kişi de bir insan. Yetenekli diye mermiye kafa atması gerekmiyor. Mantık arayacağız tabiki de. Oldu o zaman gitsin tanka kafa atsın eliyle gemi falan batırsın ne bileyim süper kahraman ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

quote:

quote:

Süper kahraman dediğin kişi de bir insan. Yetenekli diye mermiye kafa atması gerekmiyor. Mantık arayacağız tabiki de. Oldu o zaman gitsin tanka kafa atsın eliyle gemi falan batırsın ne bileyim süper kahraman ya.

konuyla alakalı değil ama süper kahraman dediğin için söylüyorum dediklerin hulkun yapmadığı şey değil.aynı şekilde superman vs.

marvel ve dc evrenleri hakkında bilgim yok. Ama dediklerini okuduktan sonra yazma ihtiyacı duydum.

+ayrıyetten dizi buram buram assasins creed kokuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatore -- 29 Ekim 2012; 4:37:44 >
  • Siz kaç tane süper kahraman filmde/dizisinde karaktere kurşun isabet ettiğini gördünüz? Smallville 10 sezon sürdü Clark'a öldürücü bir kurşun sadece 1-2 defa gelmiştir.

Çizgi Roman çevrimi dizilerde böyle şeyler arayacaksanız bu yapımları hiç izlemeyin daha iyi.

Misal Batman'in ilk filminde Joker 2 metrelik Magnum ile Bat-Plane düşürüyor.
  • İlerleyen bölümlerde daha sağlam konular da olabilir. Çizgi romanına göz gezdirdim de bayağı farklı şeyler var. Bu gördükleriniz daha hiç birşey.

• Ve Dig sahneye girer. Bundan sonra yapamayacağı bir şey olursa polise değil yardımcı olarak Dig'e gider.
  • Güzel bölümdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu çıksa tutar dediğim bir dizi
  • quote:

quote:

Süper kahraman diye de saçmalamak yersiz olur.
  • Batman e benzemiş diyen arkadaşlar için

http://tr.wikipedia.org/wiki/Green_Arrow İlk görünüm 1936

http://tr.wikipedia.org/wiki/Batman_(karakter) İlk görünüm Detective Comics #27 (Mayıs 1939)

Green Arrow, Batman den daha önce ortaya çıkmış bir kahraman yani Batman, Green Arrow'a benzer aslında.

Dizi hakkında ise güzel buldum ilk 3 bölümü az önce izledim.Abartı var fakat her kahraman dizisinde abartı olması gerekir yoksa diğer dizilerden farkı kalmaz ve pekte tadı çıkmaz açıkçası.
  • quote:

quote:

quote:

Süper kahraman diye de saçmalamak yersiz olur.

Bırakalım süper kahramanlığı. İzlediğimiz çoğu film veya dizi her neyse zaten mantık dışıdır. Hayallerin de ötesinde olabilir. Aksiyon filmlerinde mantık hataları boldur, çoğu bilim-kurguda da aynı şekilde. Hele konu süper kahramansa kolunu bacağını alçıya alacak değiller adamın.. İzlediğimiz çoğu şey zaten mantık dışı, böyle bakarsak düz mantıkta ilerleriz zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.