Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlamayı düşünüyorum arkadaşlar. Önerenler var mı ?
  • var
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

quote:

İlk 3 bölüm itibariyle oldukça iyi bir dizi.Kendine bağlamayı başardı.

Forumdan diğer arkadaşlarında dikkatini çekmiş mermilerden kaçma olayına.Banada çok saçma ve mantıksız geldi o sahneler.Karakter tamam yetenekli ama o kadar da olmaz.

Adam süper kahraman sadece yetenekli değil

O yetenekler olmasa nasıl süper kahraman olacak.

Yani diyorum ki Superman neden uçuyor demekle bu adamı neden vuramıyolar demek aynı şey.

Kafamdaki düşünceyi yazsam konu çok uzayacak en iyisi kalsın böyle.
  • biraz aksiyon, heycan filn olsun diye izliyorum, izleyecegim...ama çok fazla bişe vad etmiyor gibi dizi ama iyi yine de...
  • İlk bölüm film gibi giriş yaptı,umarım devamı da güzel olur da severek izlerim. Ok ve yaylara karşı ilgim de var iyi olur benim açımdan. Hatunlara da değinmeden geçmemek lazım onlarda iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Ada ile ilgili flashbacklerde adadaki adam Oliver'a "Seni öldürmek isteyenler var" dedi. Ve hemen ardından adada dolanan özel harekat timi gibi silahlı adamlar gördük. Bu adamlar sanırım adada Oli Quenn'i arıyordu. Muhtemelen de suikast yaptıran annesinin adamları olabilirler. Botu görüp adayı aramaya başlamış olabilirler.

Daha önce çizgi romanlarını hiç okumadığımdan bir bilgim yok ama ben böyle anladım

zaten 1.bolum sonunda bir adam gelip annesine tuttugumuz adamlarin izini suremedigini soylemisti
    annesi sanirim servetin baska varisi olmamasi icin oliveri oldurtmek istiyor yada queenin sirketle alakali seyleri yuzunden boyle birsey hazirladi

• Elindeki liste bitince ne yapıcak acaba .
  • Bu diziye Alcatraz gibi diyenlere iyi kapak oluyor yavaş yavaş. Harika bir bölüm izledim yine.

• Diggle güvenilir biri. Açığa çıkması iyi oldu bence.
    • Laurel, kahramanımıza aşık olabilir. Spiderman vari birşey bekliyorum oradan.
    • İlginç teorilerim var. Bence Oliver ve babasına suikast düzenlendi. Yat olayı da buna dahildi. Annesi birşeyler biliyor ama orası tam bir muamma. Flashbackde bu daha da anlaşılıyor. Oliver'ı öldürme planları var.
    • Kardeşim söylemiyim diyorum da Laurel'ın arkadaşından tut Oliver'ın bacısına kadar tüm hatunlar taş. Laptop kurtarmaya gittiğinde bile işletmeci hatun taş gibiydi lan. Bilerek yapıyorsanız söyleyin de bilelim hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

süperkahraman ile normal yeteneği karıştırıyorsunuz.

süperkahraman ; normalde fiziksel olarak dünyada olmayacak şeyleri yapabilen kişilere denir.Yetenek ise her insanda bulunabilir.Örneğin hulk yetenekli olduğu için mi kurşun işlemez ya da çelik bükebilir ?
    Gama ışınlarına maruz kalıp dünyada olmayacak birşey olduğundan yeşil bir deve dönüşüp yeryüzündeki kimsenin yapamadığını yaptığı için süperkahraman olmuştur.Green Arrow'da bir süperkahramandır.Baız olayları çok görmemeniz ya da mükemmel gerçekçilik aramamanız gerek

Çizgi roman alemine aşina değilseniz kavramları biliyormuş gibi bir havada şu mesajı yazmanız yanlış. Bildiğinizi düşünüp de yazdıysanız daha da bir yanlış.
    Green Arrow bir süperkahramandır ama bunun sebebi insanüstü yeteneklere sahip olması değildir. Süperkahramanlar üzerine sayı yazılan kahramanlardır. Bu, bu kadardır. Wikipedia'ya bile girdiğinizde superhero için "kostüm giymiş suç savaşçıları" yazar ki bunu da zaten Batman ve Green Arrow için eklenmiş bir kısımdır.

Lady Shiva DC aleminin en iyi dövüş sanatı uzmanıdır, Bruce Wayne ve Tim Drake'i eğitmiştir. En çevik karakterlerden biridir. İnsandır. Bir canidir. Bir villain'dır. Ve supervillain'dır. Batman'in dahil olduğu 9000den fazla sayı basılmıştır, Lady Shiva sadece 130 civarında sayıda görülmüştür ama Batman'in düşmanı olarak Batman ve ona özel sayılar basıldığından "super"villain'dır.

Diziyi izlemedim ve o alıntıdaki spoiler hakkında bir şey diyemem. Süperkahramanlığa dair bir uyarlamada mantık ya da gerçekçilik aranmamalı ama Green Arrow'un süperkahramanlığını Hulk'tan bahsederek açıklamaya çalışmak... Ukalalığı bilgi dahilinizdeki alanlarda kullanmanızı öneriyorum.

-----

Diziye gelince, büyük bir Green Arrow sever olduğumdan ilk sezonun bitmesini bekleyip bir oturuşta izleyeceğim galiba. Her hafta her hafta beklemesi sıkıcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

süperkahraman ile normal yeteneği karıştırıyorsunuz.

süperkahraman ; normalde fiziksel olarak dünyada olmayacak şeyleri yapabilen kişilere denir.Yetenek ise her insanda bulunabilir.Örneğin hulk yetenekli olduğu için mi kurşun işlemez ya da çelik bükebilir ?
    Gama ışınlarına maruz kalıp dünyada olmayacak birşey olduğundan yeşil bir deve dönüşüp yeryüzündeki kimsenin yapamadığını yaptığı için süperkahraman olmuştur.Green Arrow'da bir süperkahramandır.Baız olayları çok görmemeniz ya da mükemmel gerçekçilik aramamanız gerek

Çizgi roman alemine aşina değilseniz kavramları biliyormuş gibi bir havada şu mesajı yazmanız yanlış. Bildiğinizi düşünüp de yazdıysanız daha da bir yanlış.
    Green Arrow bir süperkahramandır ama bunun sebebi insanüstü yeteneklere sahip olması değildir. Süperkahramanlar üzerine sayı yazılan kahramanlardır. Bu, bu kadardır. Wikipedia'ya bile girdiğinizde superhero için "kostüm giymiş suç savaşçıları" yazar ki bunu da zaten Batman ve Green Arrow için eklenmiş bir kısımdır.

Lady Shiva DC aleminin en iyi dövüş sanatı uzmanıdır, Bruce Wayne ve Tim Drake'i eğitmiştir. En çevik karakterlerden biridir. İnsandır. Bir canidir. Bir villain'dır. Ve supervillain'dır. Batman'in dahil olduğu 9000den fazla sayı basılmıştır, Lady Shiva sadece 130 civarında sayıda görülmüştür ama Batman'in düşmanı olarak Batman ve ona özel sayılar basıldığından "super"villain'dır.

Diziyi izlemedim ve o alıntıdaki spoiler hakkında bir şey diyemem. Süperkahramanlığa dair bir uyarlamada mantık ya da gerçekçilik aranmamalı ama Green Arrow'un süperkahramanlığını Hulk'tan bahsederek açıklamaya çalışmak... Ukalalığı bilgi dahilinizdeki alanlarda kullanmanızı öneriyorum.

-----

Diziye gelince, büyük bir Green Arrow sever olduğumdan ilk sezonun bitmesini bekleyip bir oturuşta izleyeceğim galiba. Her hafta her hafta beklemesi sıkıcı olacaktır.

Bir bitin yahu bir bitin.

Benim yazdığımı bir daha okuyun bir daha okuyun ve bir kere daha.Ben Green Arrow'a hulk gibi ,supermen gibi,wolverine gibi mutasyona uğramış mı dedim ?Superkahraman normal bir insanın yapamayacağı şeyleri yapar dedim değil mi ?Normal bir insan bir başka insanı gözünü kırpmadan öldürebilir mi ?Bu işi seri bir hale getirebilir mi ?Normal bir insan mavi tayt üzerine kırmızı don giyip sokağa çıkıp uçabilir ya da araçları kaldırabilir mi ?Süperkahramanlar uçuk insanlardır heryönüyle.Normal bir insanın yapamayacağını ya da yapmadığını abartlı bir biçimde yaparlar.

Benim ukalalığım kendime de seninki sadece bana uzanmaya çalışıyor ilk önce okduğunu yorumlama kabiliyetine sahip ol ondan sonra gelip ukalalığını bana caka et.Senin kadar çizgi roman okumamamış olabilirim muhtemelen de okumamışımdır ama okuduğumu anlayabiliyorum en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 27 Ekim 2012; 11:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bu diziye Alcatraz gibi diyenlere iyi kapak oluyor yavaş yavaş. Harika bir bölüm izledim yine.

• İlginç teorilerim var. Bence Oliver ve babasına suikast düzenlendi. Yat olayı da buna dahildi. Annesi birşeyler biliyor ama orası tam bir muamma. Flashbackde bu daha da anlaşılıyor. Oliver'ı öldürme planları var.
    • Kardeşim söylemiyim diyorum da Laurel'ın arkadaşından tut Oliver'ın bacısına kadar tüm hatunlar taş. Laptop kurtarmaya gittiğinde bile işletmeci hatun taş gibiydi lan. Bilerek yapıyorsanız söyleyin de bilelim hani.

3.sü teori değil de zaten gerçek değil mi yahu. 2.bölümün sonundamı bir yerde annesi söylüyordu hatta Oliver'ın sabotajla ilgili hiçbir bilgisi olmadığını. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bu diziye Alcatraz gibi diyenlere iyi kapak oluyor yavaş yavaş. Harika bir bölüm izledim yine.

3.sü teori değil de zaten gerçek değil mi yahu. 2.bölümün sonundamı bir yerde annesi söylüyordu hatta Oliver'ın sabotajla ilgili hiçbir bilgisi olmadığını. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

Doğru hatırlıyorsun annesi söyledi cevap verdiğin arkadaş sanırım dikkatli izlemedi ya da kaçırdı o sahneleri
  • 3 bölümü de izledim gerçekten iyi gidiyor. Umarım bozmazlar

• Diggy Speedy olur mu acaba
  • Ancak bugün izleyebildim çok iyi bölümdü.
  • quote:

Diggy Speedy olur mu acaba

Kiz kardeşine Speedy demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Diggy Speedy olur mu acaba

Kiz kardeşine Speedy demişti

Çizgi romandan spoiler

Speedy erkek ve adı Roy Harper ama dizide değiştirirler mi bilemem.
  • Son bölümde gayet iyiydi.Dizi iyi başladı şu an için de iyi gidiyor.
    Koruma bizim adamın gerçek yüzünü gördü sonunda.
  • Dizi cok iyi bir yere gidiyo hadi bakalımmm
  • Koruma ile bizim eleman bir olup savaşabilir mi acaba? Zaten birbirlerine zarf atıp duruyorlardı, artık adam da anladı olayı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.