Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizinin temposunu çok sevdim ve şehiri az işleselerde kokuşmuşluğunu az biraz verdiler ve ada hakkındaki tahminim tuttu.

Ayrıca bu kimlik olayını uzatmamaları çok iyi oldu.Herşey tadında gidiyor.

Yeşil kıyafetli eleman adadaki uzak doğulu sanırım.Oliver o göğsündeki dövmeyi sonradan yaptı yanlış hatırlamıyorsam göğsünde dövme yoktu ama yara olarak Rus mafyası iz bırakıyorsa o adada çok çok sıkı bir eğitim aldığını söyleyeibilirim çünkü özel bir tim vardı adada flashbacklerle gördüğümüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 25 Ekim 2012; 14:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

gerçekten kurgu inanılmaz.

şimdi annesi ve walter denen adam bilerek suikast yapmış oliverın babası için gemiyi batırmışlar falan, ama burda Digg i tutanda annesi değilmi? Digg de göz kulak olsun rapor versin diye bilerek tutmadımı annesi? Son sahnede kimliginide açıkladı bakalım. neler olucak

Digg'i sevdim valla ben anlamıştı o da ama bu sefer öğrendi ciddi ciddi. Yamuk yapacağını sanmıyorum. Polisle de işbirliğine girdi. Batman'in dizi hali süper gidiyor şuan
  • Çok sağlam bölümdü.

Zenci ağabeyimizin öteceğini düşünmüyorum. İlerki bölümlerde işbirliği bile görebiliriz.
  • Superman gibi olağanüstü karakter yerine bunu tercih ederim
  • bölümü kes agaaaaa
    dehşetti yine
  • Dizi çok güzel gidiyor, bir sonraki bölüm için sabırsızlanıyorum.

Bence Digg, Green Arrow'a yardım edip kardeşinin intikamını almaya çalışacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 25 Ekim 2012; 14:35:00 >
  • Üçüncü bölümde iyiydi.

Digg'in öğrenmesini bekliyordum ama fazla erken oldu gibi.Muhtemelen bu sırrı saklayacak ve yardımcı olacaktır.

• Digg ve kankasının öğreneceği zaten belliydi dizinin kapağında bile 3ünün resmi var ilerde bu 3ü devam edecektir.Belki kankası ondan yana olmayabilir tabi kız arkadaşıyla olan ilişkisi,bunu normal karşılaması vs. bir çok teori bizi bekliyor annesi,adadakiler dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 25 Ekim 2012; 20:11:34 >

• Çok iyi bölümdü her zaman ki gibi. Digg'in öğrenmesi iyi oldu. Muhtemelen işbirliği göreceğiz. Bruce Wayne ve Lucius Fox gibi. DC Batman ve Green Arrow'u tıpatıp yaratmış resmen.
  • yine çok sağlam bölüm izledik adamlar çıtayı indirmiyo
  • ben boyle akıcı bır dızı ızlemedım.cıdden cok basarılı olmus.son bulumde sahane ıdı.sırıtan bır tane bıle oyuncu yok.
  • Dizinin konusu ilgimi çekti ilk 3 bölümü bugün izleyeceğim.Umarım beğenirim
  • Çok güzel bölümdü,
    Digg'in öğrenmesi iyi oldu bence,ileride güzel bir iş birliği görebiliriz.Issız ada felan dedik ama eğitim kampı çıktı maşallah
  • Harika bir bölümdü gene

Ada hayatı hakkında daha çok sahne görmek istiyorum. O adamlar kimdi ? Neden oradaydı ? Aklımda teoriler var ama, bakalım..
  • Dizi imdb'den inanılmaz puan almış.Bölümleri indirdim.En yakın zamanda başlayacağım.

Şimdi hiç spoiler yemeden kaçayım burdan.
  • CW resmen kendini aştı bu diziyle. Yakında kulaktan kulağa çok iyi abi dizi laflarıyla reytingini arttıracaktır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler sonunda harekat timleri geldi. Oradan pek bir şey anlamadım

• Digg'in öğrenmesi iyi oldu cidden.
    Ada hayatı beklediğim tam tersi ileriyor.
    Bu arada Thea tam bir baş belası.Ama taş gibi hatun.
  • o degılde bırsey farkettınızmı kızların hepsı bırbırınden tas.laptop ıcın bılgı ısleme gıdıyor ordakı hatunda tas.zencı korumanın baldızıda tas.yok artık dedım

dızı her yonden ızlenıyor.
  • olay örgüsü gizemini koruduğu müddetçe dizi tutulur usta, böyle daha iyi yavaş yavaş öğrenelim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.