Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

"Arrow" (41993)
    "Dexter" (28449)
    "The Walking Dead" (28313)
    "How I Met Your Mother" (23031)
    "Supernatural" (15608)
    "Revolution" (12752)
    "The Big Bang Theory" (12488)
    "Fringe" (12039)

Divxplanet, bu hafta şimdiye kadar indirilen dizi alt yazıları. Çok sevilen Dexter ve Walking Dead yanına yaklaşamamış.

The Walking Dead altyazısını hemen izlemek için indirenler türkçealtyazıdan indiriyor. O yüzden 2 katı fark olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Ben beğendim yeni bölüm ne zaman

perşembe günü çıkıyor hocam
  • 22 bölümlük tam sezon onayı almış

Kaynak: Dizi Haber
  • arkadaşlar izlenebilir bir dizi ama gözünüzde fazla büyütmeyin derim. oyunculukları beğenmedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 23 Ekim 2012; 11:32:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

arkadaşlar izlenebilir bir dizi ama gözünüzde fazla büyütmeyin derim. oyunculukları beğenmedim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

arkadaşlar izlenebilir bir dizi ama gözünüzde fazla büyütmeyin derim. oyunculukları beğenmedim ben.

• green arrow çizgi roman serisi benim bildiğim batman çizgi romanından daha eski..o yüzden arrow batmane değil debatman arrowa benzemiş diyelim...

dizi güzel ama çatışma sahneleri kurtlar vadisindekinden bile saçma...kurtlar vadisinde en azından tabanca ile sıkıolar da hani isabet ettiremiolar diyoruz..arrow da taramalı tüfekle tarıyolar ama 1 kurşun bile isabet etmiyo..

izliyorum yine de güzel dizi sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

green arrow çizgi roman serisi benim bildiğim batman çizgi romanından daha eski..o yüzden arrow batmane değil debatman arrowa benzemiş diyelim...

dizi güzel ama çatışma sahneleri kurtlar vadisindekinden bile saçma...kurtlar vadisinde en azından tabanca ile sıkıolar da hani isabet ettiremiolar diyoruz..arrow da taramalı tüfekle tarıyolar ama 1 kurşun bile isabet etmiyo..

izliyorum yine de güzel dizi sevdim

Eski olsa bile ince ayrıntıları genelde senaristler ekler ve Nolan'ın batman filmindeki ayrıntıların benzeri bunda da var.
  • Diziyi bende izlemeye başladım 2 bölümü bitirdim. Hoş her zaman ki gibi bir kahramanımız var ve hayranlık uyandırması üzerinden kitleleri üzerine çekmesi bekleniyor çoğu dizide olduğu gibi ama biraz daha gerçekçi olmalı sahneler o kadar kişinin araya dalmalar falan
  • Benim anlamadığım şu ;

Superman'e gözlerinde lazer çıkıyor,uçabiliyor,çok güçlü hiç gerçekçi değil diye eleştirilmiyor,
    Batman'i tek başına milyar dolarlık şirketle gotham city'i kurtarırken eleştirilmiyor,polis bu kadar inanılmaz silahları herhangi bir fakirin bulabileceğini akıl edemiyorken ve bu mantıklı geliyorken eleştirilmiyor,
    Hulk ;adam yeşil renkli kas yığınına dönerken ve hafızasından hiçbirşey kalmamasına rağmen bir şekilde iyi adamları hatırlımasına laf edilmiyor,kasları her nedense düzenli olarak büyüyüp küçülüyor gama ışınlarının etki seviyesi hiçbir şekilde değişmemesine laf edilmiyor ,yeşil deve dönüşürken hep bir şort üstünde kalıyor nedense hiç çıplak olmuyor şortunda gama ışınına maruz kaldığı farzediliyor ve gerçekçilikten sayılıyor,tank mermisini yumruklayabiliyor olması gerçeiliği baltalamıyor oluşuna eleştiri gelmiyor,
    Iron man :Yine milyar dolarlık şirkete sahip bir adamın kalbine giden bir parçanın durudurabilmesi için mükemmel bir enerji kaynağı icat etmesi ama bu teknolojinin geldiği son noktada vücudunda ki parça durdurulabilirken onun çıkartılamaması gerçekçi kabul edilmesi normal oluyor.

Captain America :Hulk gibi ancak Hulktan daha kontrollü bir deneye maruz kalıp kaslarının gelişmesi hızlı iyileşme tek bir çöp bidonu kalkanıyla harikalar yaratması gerçekçiliği baltalamıyor da

Green Arrow'a sıkılan kurşunlardan kaçması mı gerçekçiliği baltalıyor ?

ya yapmayın be ,madem çizgi romanlarını okumadınız Green Arrow'un bari bilmediğiniz yönünden eleştirmeyin

Adam süperkahraman ne yapsın yani ?bütün süperkahramanlara laf yok da aralarından en sade olanına hadi laf sokalım karmaşası var nedense ?Dizi iyidr kötüdür ona sözüm yok ,sözüm bir süperkahraman dizisinde mükemmel bir gerçekçili aramak ne diye ?Arayacaksınız süpermenden başlayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 23 Ekim 2012; 19:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Benim anlamadığım şu ;

Superman'e gözlerinde lazer çıkıyor,uçabiliyor,çok güçlü hiç gerçekçi değil diye eleştirilmiyor,
    Batman'i tek başına milyar dolarlık şirketle gotham city'i kurtarırken eleştirilmiyor,polis bu kadar inanılmaz silahları herhangi bir fakirin bulabileceğini akıl edemiyorken ve bu mantıklı geliyorken eleştirilmiyor,
    Hulk ;adam yeşil renkli kas yığınına dönerken ve hafızasından hiçbirşey kalmamasına rağmen bir şekilde iyi adamları hatırlımasına laf edilmiyor,kasları her nedense düzenli olarak büyüyüp küçülüyor gama ışınlarının etki seviyesi hiçbir şekilde değişmemesine laf edilmiyor ,yeşil deve dönüşürken hep bir şort üstünde kalıyor nedense hiç çıplak olmuyor şortunda gama ışınına maruz kaldığı farzediliyor ve gerçekçilikten sayılıyor,tank mermisini yumruklayabiliyor olması gerçeiliği baltalamıyor oluşuna eleştiri gelmiyor,
    Iron man :Yine milyar dolarlık şirkete sahip bir adamın kalbine giden bir parçanın durudurabilmesi için mükemmel bir enerji kaynağı icat etmesi ama bu teknolojinin geldiği son noktada vücudunda ki parça durdurulabilirken onun çıkartılamaması gerçekçi kabul edilmesi normal oluyor.

Captain America :Hulk gibi ancak Hulktan daha kontrollü bir deneye maruz kalıp kaslarının gelişmesi hızlı iyileşme tek bir çöp bidonu kalkanıyla harikalar yaratması gerçekçiliği baltalamıyor da

Green Arrow'a sıkılan kurşunlardan kaçması mı gerçekçiliği baltalıyor ?

ya yapmayın be ,madem çizgi romanlarını okumadınız Green Arrow'un bari bilmediğiniz yönünden eleştirmeyin

Adam süperkahraman ne yapsın yani ?bütün süperkahramanlara laf yok da aralarından en sade olanına hadi laf sokalım karmaşası var nedense ?Dizi iyidr kötüdür ona sözüm yok ,sözüm bir süperkahraman dizisinde mükemmel bir gerçekçili aramak ne diye ?Arayacaksınız süpermenden başlayın .

Hocam yazdıkların doğru, ama dizide öyle bir durum var ki 2 metreden taramalıyla vuramıyorlar Green Arrow'u. Gerçekçilikten ziyade, mantık hataları var, tutarsızlık var. Superman olsun diğerleri olsun, belki gerçekçi değiller ama hikaye kendi içinde tutarlı. Burada insanların şikayet ettiği konu, dizi içinde yer alan bazı tutarsızlıklar.

Benim için sorun yok, ben zevkle izliyorum bu diziyi. Smallville'i de aynı şekilde izliyordum, fazla kurcalasam ne mantık hataları vardı dizide. Ama benim umrumda değildi. Ama bazı kişiler bu tür şeylere çok dikkat edebiliyor. O tür kişiler için diziyi izlemeyi baltalayan bir unsur yukarıda yazdıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 23 Ekim 2012; 20:39:37 >
  • 2. bölümü izledim aksiyon sahneleri gene çok kötü geldi ayrıca güzel kızların ve yakışıklı erkeklerin toplandığı gençlik dizilerinin izinden gidiyo bence, oyunculuklar tam anlamıyla rezil
  • Önümüzde izleyeceğimiz 20 bölüm var.Umarım tempoyu düşürmezler.
  • bu dizide de silahlı adamlar her zamanki gibi malı oynuyor
  • Bende dün izledim 2 bölümü dizi güzel gibi ama şu oliver queen karakterini oynayan adam biraz robot gibi geldi bana. :D
  • Bugün yeni bölümü var sabırsızlıkla bekliyorum.
  • yeni başladım hadi hayırlısı
  • Altyazı geldi.
  • gerçekten kurgu inanılmaz.

şimdi annesi ve walter denen adam bilerek suikast yapmış oliverın babası için gemiyi batırmışlar falan, ama burda Digg i tutanda annesi değilmi? Digg de göz kulak olsun rapor versin diye bilerek tutmadımı annesi? Son sahnede kimliginide açıkladı bakalım. neler olucak
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.