Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biraz ilginç gelebilir ama hatırladığım kadarıyla oliver kız kardeşine bir yerde speedy diye hitap etmişti. Speedy karakteride green arrow çizgi romanında bir kahraman olması lazım. Acaba böyle birşey olabilir mi ilerde.
  • Malkoçoğlu kısaca Cüneyt Arkın ın yaptığı tarz filmlere yok artık surdan atladı falan diye gülüyorduk

Bu nedir arkadaş adam Uzi ye karşı ok atıyor kaldı ki bu adamlar sokaktan bulunmamış güvenlikte önemli adamlar yinede ok ile vuruluyor.

Neyse yinede izleyeceğim dizideki hatunlar ve olay örgüsü fena değil sevdim diziyi
  • Şu çizgi romandan spoiler vermeyi kessek çok güzel olacak.

Bölümü izledikten sonra DH de kesin her bölüm ayrı kötü adam yea, diye çemkiren olur diye düşünmüştüm, olmamış.

Konuyu alttan alttan yavaşça işliyorlar, bir kaç yönden işliyorlar ve bu da senaryoyu sağlamlaştırıyor.

Birde not olarak, süperkahraman ne demektir bilmeyen arkadaşların bu diziyi izlememesini tavsiye ederim.

Arkadaşım adam tanka karşı ok bile atabilir, yanında atom bombası patlar ölmeyebilir bunu garipsemeyin artık bu dizi bir süperkahraman dizisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DC's Joker -- 25 Ekim 2012; 23:43:42 >

• Biraz daha fazla flashback olsa keşke.

• DeadShot görünce çok şaşırdım Batman de uğraştırmadı az bizi . Dizi çok iyi ilerliyor cidden bu senin favori dizilerinden biri olacak gibi. Biraz aksiyon sahneleri çok hızlı gidiyor adam akıllı oturtmaları gerek. Diggs sırrı öğrenmesi de çok kötü oldu bence yani iyi oldu da ne gerek vardı daha kolay bir yoldan yerine daha gizemli güzel bir halde yapabilirlerdi.

• Ada ile ilgili flashbacklerde adadaki adam Oliver'a "Seni öldürmek isteyenler var" dedi. Ve hemen ardından adada dolanan özel harekat timi gibi silahlı adamlar gördük. Bu adamlar sanırım adada Oli Quenn'i arıyordu. Muhtemelen de suikast yaptıran annesinin adamları olabilirler. Botu görüp adayı aramaya başlamış olabilirler.

Daha önce çizgi romanlarını hiç okumadığımdan bir bilgim yok ama ben böyle anladım
  • Dizi güzel ilerliyor.

DeadShot'ı görmekte güzel oldu.
  • Yunus um dizi güzelde

10 tane Uzi den kurtuluyor tek mermi isabet etmeden

Cüneyt arkın tarzı ama yine de iyi gidiyor dizi

Dizi deki her kız tas olur mü Yav

Adamın annesi bile iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten başarılı bir dizi olmuş. En azından yaptıklarını efektlerle süslüyorlar değil mi ? 30 kişinin üstüne atlayıpta hiç bir şey yapmadan 30 nu birden yıkmıyor ya da 1 mızrak sallayıp 10 kişiyi birden avlamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 26 Ekim 2012; 12:48:04 >
  • Bölüm sonundaki HeadShot güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Gerçekten başarılı bir dizi olmuş. En azından yaptıklarını efektlerle süslüyorlar değil mi ? 30 kişinin üstüne atlayıpta hiç bir şey yapmadan 30 nu birden yıkmıyor ya da 1 mızrak sallayıp 10 kişiyi birden avlamıyor.

Demek istediğim adam öldürmesi değil o tür silahlarla vurulmaması he adam daha silah çekemeden vursa tamam tabi bu dizi neticede adam daha ilk bölümden vurulsa olmaz ama hoplayıp zıplayıp kaçabileceğin bir türden silah değil . Dediğim gibi Dizi kendini izletiyor . Dizideki olay örgüsü ,işleyişi , dizideki kızlar

Fena değil yani

Korumasını sevdim inş kardeşi gibi oda ölmez. Adamın gözünden vurması da süperdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 26 Ekim 2012; 13:10:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Malkoçoğlu kısaca Cüneyt Arkın ın yaptığı tarz filmlere yok artık surdan atladı falan diye gülüyorduk

Bu nedir arkadaş adam Uzi ye karşı ok atıyor kaldı ki bu adamlar sokaktan bulunmamış güvenlikte önemli adamlar yinede ok ile vuruluyor.

Neyse yinede izleyeceğim dizideki hatunlar ve olay örgüsü fena değil sevdim diziyi

Cüneyt Arkın filmleri ile bu diziyi bir tutuyorsan, hiç izleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Malkoçoğlu kısaca Cüneyt Arkın ın yaptığı tarz filmlere yok artık surdan atladı falan diye gülüyorduk

Hayır kardeşim aynı tutmuyorum çekilme yılları farklı

İzliyorum zaten de bu kısım saçma geldi sadece benim görüşüm bu yönde bunu dile getirdim başka amacım yok İzlemeye devam

3.bölüm bitti şimdi 1 Kasım da sanırım 4 .bölüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Hayır kardeşim aynı tutmuyorum çekilme yılları farklı

İzliyorum zaten de bu kısım saçma geldi sadece benim görüşüm bu yönde bunu dile getirdim başka amacım yok İzlemeye devam

3.bölüm bitti şimdi 1 Kasım da sanırım 4 .bölüm

Gerçekçilikten uzak kısımların olduğunu inkar etmiyorum, ama sonuçta bir süper kahraman dizisinde de bunlara şaşırmıyorum ben.
  • 2.bölümden sonra gerçekçiliğe biraz daha yakın buldum bu bölümü, en azından 2 metreden bir yere saklanmadan mermilerden kurtulmadı pek.
  • İlk 3 bölüm itibariyle oldukça iyi bir dizi.Kendine bağlamayı başardı.

Forumdan diğer arkadaşlarında dikkatini çekmiş mermilerden kaçma olayına.Banada çok saçma ve mantıksız geldi o sahneler.Karakter tamam yetenekli ama o kadar da olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

İlk 3 bölüm itibariyle oldukça iyi bir dizi.Kendine bağlamayı başardı.

Forumdan diğer arkadaşlarında dikkatini çekmiş mermilerden kaçma olayına.Banada çok saçma ve mantıksız geldi o sahneler.Karakter tamam yetenekli ama o kadar da olmaz.

Adam süper kahraman sadece yetenekli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

O yetenekler olmasa nasıl süper kahraman olacak.
  • quote:

quote:

quote:

Yani diyorum ki Superman neden uçuyor demekle bu adamı neden vuramıyolar demek aynı şey.
  • quote:

quote:

quote:

süperkahraman ile normal yeteneği karıştırıyorsunuz.

süperkahraman ; normalde fiziksel olarak dünyada olmayacak şeyleri yapabilen kişilere denir.Yetenek ise her insanda bulunabilir.Örneğin hulk yetenekli olduğu için mi kurşun işlemez ya da çelik bükebilir ?
    Gama ışınlarına maruz kalıp dünyada olmayacak birşey olduğundan yeşil bir deve dönüşüp yeryüzündeki kimsenin yapamadığını yaptığı için süperkahraman olmuştur.Green Arrow'da bir süperkahramandır.Baız olayları çok görmemeniz ya da mükemmel gerçekçilik aramamanız gerek
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.