Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu adalet diye zırvalayan polislerden nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

izlenirmi beyler tavsiye edermisiniz ?

bu lafı soyleyecegıne dızıye kufur etsen daha ıyı.yukarılarda 3*4 yorum okusan anlardın.

aynen
    yorumları okumadan tavsiye isteyen var!

son bölümde efsaneydi. dizi bomba gidiyor helal olsun
    hem gizem var hem de cevaplar var. işte bu formül tutuyor
  • Önce ki bölümlere göre durgundu bu bölüm ama yinede iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bir de anlamadığım bir şey var.

Hadi kocanı öldürttün, batığı ne diye alıp saklarsın?

Listeyi bulmakmış sanırsam amaç.

Bizim adam da hapishaneden kurtulabileceğini sanmıyorum valla.

Ayrıca yatın bulunup Oliver'ın babasının cinayete kurban gittiğinin bilinmemesi için de yatı kendileri alıp saklamış olabilirler. Tabii ki listeyi bulmak da amaç.

Hapishaneden kurtulacaktır bence, o kadar paraları var, parayla işi halledebilirler ama pek sanmıyorum, Oliver razı olmayabilir. Başka bir şekilde de yırtabilir.
  • Her zaman ki gibi güzel bölümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bir de anlamadığım bir şey var.

Hadi kocanı öldürttün, batığı ne diye alıp saklarsın?

Listeyi bulmakmış sanırsam amaç.

Bizim adam da hapishaneden kurtulabileceğini sanmıyorum valla.

Kurtulmassa dizi biter Bir şekil yırtar bu işten. Ama nasıl olacak kestiremiyorum.
  • Çizgi Roma'nını okuyan biri bana spoiler versin yav şu son bölümden sonraki gelişmeleri

• Çok çabuk anlaşıldı onun olduğu hapisten nasıl çıkacak bakalım belki kızın babası yardım eder oliverin green arrow olduğunu söylemez beklicez artık 1 hafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 1 Kasım 2012; 20:55:07 >
  • 1 hafta nasıl bekleyeceksek artık, inşallah CW'nin elinde patlamaz dizi çok güzel gidiyor çünkü.

• Bakalım adamımız nasıl kurtulacak polis elinden. Bu arada Laurel sekreterden daha iyi bence
  • muhtemelen bu şekilde

kurtulacak.Yanındaki koruması silah yarasını gösterecek.Annesi ve üvey babası diyelim ,kardeşini korumak için çatıya koşturdu koruması ilk önce ailesinin güvenliğini sağladı sonra yukarı çıkıp oliver'i kurtardı.Yeşilli eleman çıkıp keskin nişanlının işini tam olarak bitirdi. diye bir senaryo uydurabilirler.
    Ayrıca Oliver merdivenlerde kıyafetini giymedi diye hatırlıyorum

diğer bir teorim de zenci eleman kıyafetlerini vs kullanarak farklı birini öldürü listedeki polis yanlış adamı tutukladığını anlar oliveri bırakır hem oliverin sicili temiz kalır hem de ileride kimse şüphelenmez ondan.
  • Bilgisayarcı hatun çok fena.
  • Beyler Laurel daha fena. Yanlış yapıyorsunuz. Neyse siz sekretere sulanın,Laurel benim olsun o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şu şekilde
    kurtulacak;

Klasik süperkahraman senaryosu. Digg ile işler yoluna girmişken kostümü giyecek ve Oliver içerdeyken gözükecek. Daha sonra Laurel'ın da yardımlarıyla Oliver içeriden çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Bence şu şekilde
    kurtulacak;

Klasik süperkahraman senaryosu. Digg ile işler yoluna girmişken kostümü giyecek ve Oliver içerdeyken gözükecek. Daha sonra Laurel'ın da yardımlarıyla Oliver içeriden çıkacak.

Hiç aklıma gelmedi evet Digg mekanı da biliyor gözüküp Oliver'ın aklanmasını sağlayabilir böylece devam ederler ama yine de tüm şüpheler onun üzerinde olur.
  • Ben Laurel'in melez kız arkını alıyorum
  • 1 ) Bu adam ses değiştirici mi kullanıyor da Laurel tanımadı ? ( dikkat ettim sesi değişmiş gibi ama ben tanıdım eski sevgilisi nasıl tanımasın ? )

2 ) Adam 2007 de adaya düştü 5 yıl sonra geri döndü ama FBI ın sitesine giriyor Kürar ı buluyor falan bunu nasıl yapıyor ?

Bunlar farkettiğim diğer garip şeyler

Yine de izlemeye devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 1 Kasım 2012; 22:55:56 >
  • 4. bölümüde izledim çok güzel gidiyor dizi ama birçok mantık hatası var.Çok merak ettim neler olacak
    Edit:Dizideki bayanların çoğu güzel bilgisayarcı sarışın,Laurel,Laurel ın arkadaşı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 1 Kasım 2012; 23:16:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

Beyler Laurel daha fena. Yanlış yapıyorsunuz. Neyse siz sekretere sulanın,Laurel benim olsun o zaman

Laurel bence de sekreterden daha iyi. Sekreterin sempatik tavirlari ilgi çekmiş olmalı ama güzellik ve vücut olarak Laurel kat kat daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.