Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk bölümü izledim, dizi burada baya sevilmiş anlaşılan. Ben buradakiler kadar beğenmesem de fena değil diyebilirim. Gerçi bu yorumu diziyi ilk arkadaştan duyduğumda, ada da geçen bir dizi olarak düşündüğümden olduğunu sanıyorum. Bu yüzden ben daha çok ada da geçen bölümleri merak ediyorum. Keşke kesik kesik vermeseler o bölümleri.
  • 4bölümüde bi anda izledim beğendim ilerde bozmaz inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Ben Laurel'in melez kız arkını alıyorum

Bende ona hastayım, devamlı Avukatlık bürosunu gösterselerde iş arkadaşını görsem diye bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Ben Laurel'in melez kız arkını alıyorum

Bende ona hastayım, devamlı Avukatlık bürosunu gösterselerde iş arkadaşını görsem diye bekliyorum

hocam seninle görülecek bir işimiz var o zaman

• green arrow kılığındayken laurel'nin onu tanımaması acayip saçma. sonuçta eski sevgilisi, hatta bir ara yüz yüze bile geldiler sonuçta maske yok yüzünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 3 Kasım 2012; 17:14:05 >
  • ilk iki bölüm süperdi tuttum bu diziyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugish

quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

green arrow kılığındayken laurel'nin onu tanımaması acayip saçma. sonuçta eski sevgilisi, hatta bir ara yüz yüze bile geldiler sonuçta maske yok yüzünde.

Hocam onu bende düşündüm ama göz kısmına sprey gibi birşey sıkıyor sanırım
    Bir de kukuleta var neredeyse göz hizasına kadar çekiyor, önünü nasıl görüyorsa artık

Takmayın kafanıza, yıllarca süpermen gözlüğünü takınca neden kimse tanımıyor diye teoriler üretildi. Vardır bununda bir hikmeti.
  • quote:

quote:

green arrow kılığındayken laurel'nin onu tanımaması acayip saçma. sonuçta eski sevgilisi, hatta bir ara yüz yüze bile geldiler sonuçta maske yok yüzünde.

Bir de kukuleta var neredeyse göz hizasına kadar çekiyor, önünü nasıl görüyorsa artık

Arkadasin dedigi sahne hapisaneye polis kiyafeti ve yuzunde kar maskesiyle girdigi bolum. Orda Bende dikkat ettim gozunde makyaj yoktu cok acik ve net gozhatlari belliydi. Hatta oyle bir bakistiki aha kesin tanidi dedim kendi kendime.. Hatta babasiyla olayi konusurken onu biryerden taniyorum demesini beklerken aksine onun gozlerine baktim ve sogukkanli bir katil oldugunu gordum gibisinden birsey dedi..

Edit: T9 klavye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JessieJ -- 4 Kasım 2012; 1:27:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadasin dedigi sahne hapisaneye polis kiyafeti ve yuzunde kar maskesiyle girdigi bolum. Orda Bende dikkat ettim gozunde makyaj yoktu cok acik ve net gozhatlari belliydi. Hatta oyle bir bakistiki aha kesin tanidi dedim kendi kendime.. Hatta babasiyla olayi konusurken onu biryerden taniyorum demesini beklerken aksine onun gozlerine baktim ve sogukkanli bir katil oldugunu gordum gibisinden birsey dedi..

Oliver'i korumak için de öyle demiş olabilir kadınları anlamak zor
  • Sadece ilk bölümünü izlemiş biri olarak nedense bana pek güzel gelmedi dizi.
    Zorlama ve aceleye getirilmiş sahneler, basit diyalogları görünce aldığı puana şaşırdım.
  • 4. bölümden kimliği açığa çıkmaya başladı... Piç edecekler diziyi söylemedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

quote:

quote:

quote:

Oliver'i korumak için de öyle demiş olabilir kadınları anlamak zor

Benimde aklıma geldi öyle birşey ama bakalım senaristlerin aklındaa ne var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

4. bölümden kimliği açığa çıkmaya başladı... Piç edecekler diziyi söylemedi demeyin

Zaten çizgi romanında Green Arrow kimliğini gizlemeyi pek başaramayan bir süperkahraman. Dizide de böyle şeyler beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

4. bölümden kimliği açığa çıkmaya başladı... Piç edecekler diziyi söylemedi demeyin

Zaten çizgi romanında Green Arrow kimliğini gizlemeyi pek başaramayan bir süperkahraman. Dizide de böyle şeyler beklemeyin.

Dostum çizgi roman öyle olabilir... Ama bu dizi... Diziler her zaman çizgi romanlardan çok daha büyük bir kesime hitap eder ve o yüzden birebir uyarlama yapmamak lazım... Neyse ben biraz kokmaya başladığını hissettim... Umarım olmaz çünkü konu güzel...

• bende bu adamı bi tanıyamadıalr ona uyuz oldum

• Dizi ile alakasız bir soru ama ilerde Batman veya Superman çıkabilir çünkü Deathstroke ve Deadshot çıktı Deadshot batman nın azılı düşmanlarından diye biliyorum.

Bu dizinin konusu açarken kesin çok tutmaz diye düşündüm ama şuan 2 sezon ve daha uzun sürmesini benden daha çok isteyen olamaz sanırım.

Konunun ilk mesajını düzenledim yardım etmek isteyenler bana mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 4 Kasım 2012; 18:27:49 >
  • Laurel baya iyi maşallah
  • bu bölüm en iyisiydi galiba...kanımca gittikçe daha da enfes bi hal alabilir dizi şimdilik izlemeye devam...

• Oliver'ı büyük ihtimalle Deadshot ile karıştırdıkları için göz altına aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 4 Kasım 2012; 19:22:32 >
  • bende indirmeye başladım,ilk bölümden başlar beğenirsem size yetişirim artık.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.