Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (700. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaaani en azından böyle bir sezona bu bölüm yakışmadı.Bu senaristler replik yazamıyor.Farklı 2 replik 2 kez hiç değiştirilmeden kullanıldı. Curtise eşi soruyor nasıl hissediyorsun diye adam dövülmüşüm , merdivenden atılmışım gibi hissediyorum diye cevap veriyor.Bu nasıl bir cevap ?Dövüş koreografisi de kötüydü ilk bölümlere göre. Oliver Prometheusa o kadar vuruyor bir şey yok adam Oliverı tutup atıyor Oliver yerden kalkamıyor.Prometheusun normal bir şekilde yürüyerek çıktığı sahnede de kesin bu decoy dedim decoy çıktı bizim eğitimli Oliver hiç tereddütsiz hemen öldürdü.Sen her vs den önce diyaloga giriyorsun neden böyle bir şey yaptın diye sorsa birisi cevabı yok.Çok bariz belliydi ve acayip saçma olmuş.Oliverın etrafımda herkes ölüyor diyip yanımdan uzaklaşın demesi neydi öyle sanki gider misiniz etrafımdakiler ölüyor .s.s gibi.Bunun yanında 9. bölüm gibi bir önemli bölümü Curtisin eşiyle 10 dk buhranını koymakta ayrı bir tat verdi diziye(!)En sondaki Laurel sahnesi de açıkçası hiç heycanlandırmadı.Bu dizinin cürmü belli.Akıllarına başka bir şey gelmiyor kendi içlerinde debelenip duruyorlar.Şimdi Laurel ne alaka ki madem geri gelecekti geçen sezon niye atıldı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagan- -- 8 Aralık 2016; 17:12:48 >
  • Arrow akıyor flash bakıyor.

Bu laurel, zoomun earth 2'den getirdiği Siren mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi bölümdü Curtis bu sezonun şamar oğlanı belli son sahne litfenn gerçek olsun litfeenn
  • gay sceneler olmasa daha güzel bölüm olabilirdi.

canımız ciğerimiz canarymiz dönmüş olsun o kadar
  • Dizinin kalitesinden dolayı bu dizide oynayan oyuncuları başka yerde oynatmıyorlar zaar, birde başkası da diziye gelmek istemeyince durum buna dönüşüyor.

Aynı oyuncuları öldür dirilt öldür dirilt öldür dirilt.

Westworld'ü izlemeden önce en azından sabahları kahvaltıda falan çizgi-film niyetine gidiyordu, şimdi o kategoride bile katlanılmıyor. Girdim bastım sıfırı imdb'den.
  • Son sahne ben şok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• prometheus 'un havada taklası nasıl tek kişinin öğrettiği şaşılacak bir hareket oluyor. saçma geldi. hiç mi bi şey bulamamışlar.
  • Şimdi bu Prometheus kim anlaşıldı mı ben anlamadım?

• Oliver'in ilk sezonda öldürdüğü bir adamın oğlu olduğu anlaşıldı hocam

• DarkH3R0 D kullanıcısına yanıt
    muhtemelen bratva da eğitim görmüş biri

• Abi çokta mantık aramam Laurel sevdiğim karakterdi dönmesini isterim büyük ihtimalle flashpointe bağlayacaklar yada inşallah rüya felan çıkmaz çünkü 100 bölümde bağladıkları dram olsun öldüğünde istemeyişimiz olsun özledik lan onun yerine felicity felan ölsün.Bu prometheus o kadar kolay ölmesin zaten ama hikayesi çok kötü fiyasko çıktı

• Roy'a yaptıklarını Laurel'a yapacaklar bence. Başka bir yere gönderecekler. Tabi gerçekten yaşıyorsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

5x9

Okun ağır çekimde havada süzülürken ninja bıçağıyla ikiye ayrıldığı sahne çok güzeldi diziden böyle sahneler görmek istiyoruz.
    Prometheus bence tahmin ettikleri kişi çıkmayacak. Bu kadar kör göze parmak yapmazlar diye düşünüyorum.
    Flashback'ler güzeldi. O zamanlardaki Arrow'u ne kadar özlediğimi farkettim. Şimdi bi bakıyorsun, sağında Felicity, solunda Diggle, "Yapma Oliver, etme Oliver" diye diye adamı buhranlara sokuyorlar
    Maskenin altındakinin polis olduğunu eminim herkes tahmin etmiştir. Felicity'nin ne güzel sevgilisi var diyordum, Oliver'dan uzak durmasını sağlıyordu ama şimdi polis de aradan çıktı. Umarım tekrar Olicity'ye yol yapmazlar.
    Bi düşünsenize, sevgilinizi istemeden de olsa öldüren eski sevgiliniz yeni sevgiliniz oluyor havuz probelemi gibi
    Laurel hayal olabilir deniyor ama umarım gerçektir. Laurel gibi biri varken Felicity'nin bu kadar ön planda olması kurduğu gereksiz ve uzun cümlelerden gına geldi zaten.

Bu sezon geçen 2 sezona göre kat kat iyi giden dizi güzel bir sezon ortası finali yapmış.

LoT'ta da benzer bir olay oldu umarım Laurel güzel yere bağlanır. Black Siren çıkma ihtimali var umarım çıkmaz. Laurel öldüyse ölü kalsın her bölüm gözümüze sokup hatırlatmanın anlamı yok.
    Prometheus'un gereksiz atlaması ile ilgili Roy da aynısını yapıyor gibi bir şey okudum ama dayanağı var mıdır bilmiyorum
  • quote:

Bu bölümde gereksiz eleştirmişler, gömmek için gömmüşler sanki. Farklı dizilerde teori kasarlar burada direk Prometheus'un Justin denen elemanın oğlu, akrabası falan olduğunu kabul ettiler.

Evelyn Sharp'ın derdi ne dediler kız zaten söylemişti "ailemin ölümüne sebep olduğunu düşündüğüm için uzun süre senden nefret etmiştim." diye.

Yine bu ihanet meselesi en az 6-7 bölüm sürer demiştim daha ilk bölümden açığa çıktı, uzatmadılar.

Oliver, Felicity'nin manitasını öldürdü ki bence Prometheus'un planı çok iyiydi. E bunu hiç mi duygu katmadan şu şekilde mi yapmaları gerekiyor ?

Oliver:"Felicity, erkek arkadaşın Malone'u öldürdüm."
    Felicity:"Tamam boşver."

10 saniyelik duygusal anları da "buhran buhran" diye eleştirmek yersiz.
  • curtis çok itici bir karakter ya, gay olmasından değil de saçma saçma espriler yapmaya çalışıyor. birde kostümlü hali berbat.

slow motion sahneler, promotheus babasının öldürüldüğü yerde ki her detayı tekrarlaması güzel sahnelerdi. oliver yine haftalık buhranını yaptı tabii. laurel nasıl geldi umrumda değil, döner umarım kalıcı olarak.

birde flashback'de herkesin sevdiği eski felicity'i görmek güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Aralık 2016; 14:47:8 >
  • Bu felicityi oynayan oyuncunun cok sağlam torpili var herhalde aşağı yukarı herkes nefret etmesine rağmen ,dizide de miladını doldurmasına rağmen inatla dizide tutuyorlar anlam veremiyorum düşününki
    sen Green arrow un olmazsa olmazı black canary ı oldürüyorsun ama bu kıza birşey olmuyor,gerci son bölümde laurel geri döndü gibi ama

• o değil de
    Felicity'nin sevgilisini Oliver öldürmüş bir kişi yarım yamalak gitti, gerisi Oliver'ı teselli etmeye çalışıyor. Ayıp insan bir kıza gider sarılır falan

Bölüm Arrow kalitesine göre güzeldi, heyecan yaptırdı.
  • quote:

Arrow: Digglepoint Paradox

Arrow (2012 -2020 ) Bitti

yarım saatir gülüyorum ya

• işte bir saçmalıkda burada
    bu 2 dizi aynı evrende geçiyor,flashda barry in demesine Gore 3 ay Flashpoint de zaman geçiriyor ama arrow a nedense yansımıyor alla alla a doğru yansıyor oda ne diggle ın kızı yerine oğlu oluyor waooow müthiş bir etki

• Oliver'in yeni manitasının Prometheus ile bi ilgisi var bak demedi demeyin.
  • 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.