Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (701. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar prometheusun yaptığı hareketi olivera rusyada bir kadın öğretmişti dedi ya.İşte o kadın talia al ghul onaylandı sezonun 2.yarısında olacağı da bu arada gazeteci kadın da büyük ihtimalle onun kızı falan çıkar gibime geliyor the dark knight risesa özenmişler bu sezon ve baya baya izleniyo.Helal len bunlara 4.sezondan sonra iyi topladılar
  • Yabancı dizilerin reytinglerine bakabileceğimiz bir site var mı ? Bence Arrow bu saatten sonra 3. ve 4. sezondaki rezilliklerinden sonra ağzında kuş tutsa 1.sezon ve 2.sezonun ilk yarısındaki başarıyı yakalayamaz.Bir kere bu olay bu Arrow sayfasına bile yansıdı eskiden mesela Slade Wilsonun kimliğinin açıklandığı 2.Sezon 9. bölümden sonra burada baya sohbet ortamı oluşmuştu şimdi tek tük bir şeyler yazılıyor.Millet artık bu dizinin o kadar saçmalığını gördüki ya diziyi bıraktı ya da sırf konu uğruna(alışmış kudurmuştan beter) izliyor.Kimsenin teori kastığı bile yok umrunda değil çünkü.
  • arrow un 8. bölümde devamı olan DCs Legends of Tomorrow kaçıncı bölümü izlemem gerek bilen varmı ?

uzaylılar falan iyice karıştı
  • ceyhu7n kullanıcısına yanıt
    7 olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagan-

Yabancı dizilerin reytinglerine bakabileceğimiz bir site var mı ? Bence Arrow bu saatten sonra 3. ve 4. sezondaki rezilliklerinden sonra ağzında kuş tutsa 1.sezon ve 2.sezonun ilk yarısındaki başarıyı yakalayamaz.Bir kere bu olay bu Arrow sayfasına bile yansıdı eskiden mesela Slade Wilsonun kimliğinin açıklandığı 2.Sezon 9. bölümden sonra burada baya sohbet ortamı oluşmuştu şimdi tek tük bir şeyler yazılıyor.Millet artık bu dizinin o kadar saçmalığını gördüki ya diziyi bıraktı ya da sırf konu uğruna(alışmış kudurmuştan beter) izliyor.Kimsenin teori kastığı bile yok umrunda değil çünkü.

Tam da dediğiniz gibi hocam. Ne Arrow'a ne de Flash'a sabredecek gücüm kalmadı. Bu kadar güzel herolar diziler yüzünden yerin dibine girdi resmen. DC'nin de hiç sesi çıkmıyor.
  • bu hafta bölüm yok mu
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    Tatile girdiler hocam yeni bölüm 25 Ocakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 20 Ocak 2017; 22:29:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel sezon nasıl gidiyor? Güncel sezona hala başlamadım. Başlayayım mı?
  • Eğer 4 ü izleyebildiyseniz bu sezonuda kesinlikle izlersiniz ama yine de çok bir şey beklemeyin.
  • invasion izleme sırası

supergirl
    arrow
    flash
    dc legends of tomorrow

şeklinde mi?
  • Hüznü Şenlendiririm kullanıcısına yanıt
    Flash - Arrow - Legends of Tomorrow. Supergirl izlemene gerek yok.
  • 5B ne zaman acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

5x9

Okun ağır çekimde havada süzülürken ninja bıçağıyla ikiye ayrıldığı sahne çok güzeldi diziden böyle sahneler görmek istiyoruz.
    Prometheus bence tahmin ettikleri kişi çıkmayacak. Bu kadar kör göze parmak yapmazlar diye düşünüyorum.
    Flashback'ler güzeldi. O zamanlardaki Arrow'u ne kadar özlediğimi farkettim. Şimdi bi bakıyorsun, sağında Felicity, solunda Diggle, "Yapma Oliver, etme Oliver" diye diye adamı buhranlara sokuyorlar
    Maskenin altındakinin polis olduğunu eminim herkes tahmin etmiştir. Felicity'nin ne güzel sevgilisi var diyordum, Oliver'dan uzak durmasını sağlıyordu ama şimdi polis de aradan çıktı. Umarım tekrar Olicity'ye yol yapmazlar.
    Bi düşünsenize, sevgilinizi istemeden de olsa öldüren eski sevgiliniz yeni sevgiliniz oluyor havuz probelemi gibi
    Laurel hayal olabilir deniyor ama umarım gerçektir. Laurel gibi biri varken Felicity'nin bu kadar ön planda olması kurduğu gereksiz ve uzun cümlelerden gına geldi zaten.

Bu sezon geçen 2 sezona göre kat kat iyi giden dizi güzel bir sezon ortası finali yapmış.

LoT'ta da benzer bir olay oldu umarım Laurel güzel yere bağlanır. Black Siren çıkma ihtimali var umarım çıkmaz. Laurel öldüyse ölü kalsın her bölüm gözümüze sokup hatırlatmanın anlamı yok.
    Prometheus'un gereksiz atlaması ile ilgili Roy da aynısını yapıyor gibi bir şey okudum ama dayanağı var mıdır bilmiyorum

Black Siren
  • Yemin ediyorum yaptiklari ayip biliyolar kimse arrow u izlemiyo artik yine ortak bolumler yapmislar eskiden sadece arrow ve flash birbrinin devami bolumu olurdu. hayvan gibi DC, flash arrow super girl illa hepsini izliycen yapmislar.

Ulan bare bide kitap cikarin devaminda onu okuyalim yetmesin opera olarak anlatin bide oyununu bitirelim. GOzunun yine doymazsa kacirip zorla izlettirin yaw.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Arrow konusunda kimse Arrow'u izlemiyor diğerlerini izliyor diyorsunuz, Flash konusunda kimse Flash izlemiyor diğerlerini izliyor diyorsunuz , diğer konularda da aynı tarz şeyleri söylüyorsunuz, bi karar verin artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 28 Aralık 2016; 18:5:23 >
  • Black Siren , Black Canary farketmez bu hatun diziye de Oliver'ın yanına da yakışıyor umarım ilk işi Curtis ve Felicity'i öldürmek olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagan-

Yabancı dizilerin reytinglerine bakabileceğimiz bir site var mı ? Bence Arrow bu saatten sonra 3. ve 4. sezondaki rezilliklerinden sonra ağzında kuş tutsa 1.sezon ve 2.sezonun ilk yarısındaki başarıyı yakalayamaz.Bir kere bu olay bu Arrow sayfasına bile yansıdı eskiden mesela Slade Wilsonun kimliğinin açıklandığı 2.Sezon 9. bölümden sonra burada baya sohbet ortamı oluşmuştu şimdi tek tük bir şeyler yazılıyor.Millet artık bu dizinin o kadar saçmalığını gördüki ya diziyi bıraktı ya da sırf konu uğruna(alışmış kudurmuştan beter) izliyor.Kimsenin teori kastığı bile yok umrunda değil çünkü.

4.sezon hayatımda izlediğim en kötü dizi sezonuydu sanırım.Keşke hiç izlemeseydim sezonu dedim resmen.Zaten imdb puanlarından bule belli.5 de toparladılar ama en iyisi 1.sezondu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Curtis'den nefret edenler derneği falan açın
  • 6.sezon onayını aldı.
  • 
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.