Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (709. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziyi normalde 5-6 bölüm önce bırakmıştım. Bu yorumlardan sonra son bölümü izlemek istedim. direk 17.bölüme geçsem anlamadığım yerler olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Diziyi normalde 5-6 bölüm önce bırakmıştım. Bu yorumlardan sonra son bölümü izlemek istedim. direk 17.bölüme geçsem anlamadığım yerler olur mu?

Geçmeyin bence hocam Prometheus'un kim olduğu da ortaya çıktı kaçıracağınız yerler olur,aradaki tüm bölümleri izleyin derim
  • Harikaydı gerçekten şu son bölüm.. Uzun zaman sonra soluksuz izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Diziyi normalde 5-6 bölüm önce bırakmıştım. Bu yorumlardan sonra son bölümü izlemek istedim. direk 17.bölüme geçsem anlamadığım yerler olur mu?

Konuyu anlaman en üçin en az son 4 bölümü izlemen şart. 17 ye geçersen noluyor diyebilirsin.

• Konuya hareketlilik getirdi son bolum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölümden aldığım hazzı, en son behzat ç'den almıştım.o kadar iyi bir bölümdü.
  • Çok iyidi vallahi dövüş sahneleri, konuşmalar diyoruz abi Felicity geldi kendi gibilerini de peşinde getirdi diye ekipte tek sağlam Diggle onu da Oliver kendi getirmişti
  • Birkaç bölüm izleyememiştim, biraz önce 15 ve 16yi izledim, gec oldu diye 17ye baslamadim ama çok iyiydi felan yazmissiniz izlesem mi acaba onuda

• 2x17 Abi son 2 sezonda izlediğim en sağlam bölümdü ya. Gaza getirdi beni. Keşke her bölüm böyle olsa ya keşke... Triplerden gereksiz konuşmalardan arınmış , klavyede 2 tuşa basıp her yeri hackliyen felicty'den uzak güzel bir bölümdü. Karanlık bir havası vardı. Umarım gelecek bölümlerde de aynı performansı görürüz.
  • 17. bölüm de baya iyiydi.
    Bu Kovar ölmemiş kesin gelcek o da

• Artık bu dizide en çok beğendiğim şey ''After 5 years of......'' olayı..Ya bir de ''After 10 years'' olsaydı...Ben azından bu sezon,bu flashback olaylarından kurtuluyoruz...En azından adadayken baymıyordu...
  • 5x17

Güzel bir bölümdü merlyn yine araya girdi. Kovar ölmemiş demekki ilerde tekrardan çıkacak Oliverın karşısına bakalım neler olacak. Yalnız chase iyi bir oyun yaptı yine oliver bırakma durumuna getirdi sıkıcı oluyor bu durum.
  • Hoppalaaa

Adama sorarlar ee o zaman neden sezon başında neden çıktı/çıkartıldı diziden diye
  • zeqqqqq kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflardan sonra geri alalım demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Hoppalaaa

Adama sorarlar ee o zaman neden sezon başında neden çıktı/çıkartıldı diziden diye

İşte bunu kimse anlamıyor zaten. Yaptıklarının en ufak bir mantığı yoktu şimdi de tükürdüklerini yalıyorlar. Ne olursa olsun geri dönmeliydi zaten bu vakitten sonra bu dizinin mantığına takılacak da değilim zaten.
  • Arkadaşlar büyük ihtimal şu hapsettiği kişi gelecek yani black siren miydi neydi odur.
  • İyice yalama olmuş dizi. Bi çıkan 2-3 kez diriliyor giriyor, başka evrenden giriyor falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Canary ölümünden sonra laf yiyince geri getirmişler Black Siren da kesin iyi karaktere dönüşüp kahraman olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Fotoğraflardan sonra geri alalım demişler.

Yav artık her Laureli görüşümde o görüntüler gelecek aklıma
  • Tommy de gelse bari bi reis gelmedi,halbuki oliver ın rkibin yakılırdı lojistik de.

• 
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.