Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (707. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5x16 Aga son zamanlarda izlediğim en iyi bölümlerden biriydi net. Öyle trip atma sahneleri falan yoktu. Hikaye odaklı güzel ve sürükleyici bir bölümdü. Klasik dc dizileri ama ya , flashta böyle. İlk 15 bölüm tırt sonraki 7-8 bölümde güzel bölümler çıkartıyolar En saçma şey şu zenci elemanın topları. Duvar deliyor tarıyor herşeyi yapıyor , bide nasıl havada uçuyorlarsa onuda anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamileite

5x16 Aga son zamanlarda izlediğim en iyi bölümlerden biriydi net. Öyle trip atma sahneleri falan yoktu. Hikaye odaklı güzel ve sürükleyici bir bölümdü. Klasik dc dizileri ama ya , flashta böyle. İlk 15 bölüm tırt sonraki 7-8 bölümde güzel bölümler çıkartıyolar En saçma şey şu zenci elemanın topları. Duvar deliyor tarıyor herşeyi yapıyor , bide nasıl havada uçuyorlarsa onuda anlamadım

o çizgi romandada var ordan alıntılandığı için yapmışlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan triplerin veya yan karakterlerin gereksiz hikayelerinin/buhranlarının yer almadığı güzel bir bölümdü.

Oliver kendini bu kadar harap edeceğine Barry'ye bi telefon çak 10 dakikaya bulsun kızı. Adam tüm dünya'da Batman'in gizli üssünü saatler içinde buluyorken şehirdeki birini bulması da 10 dakikayı geçmezdi.

Talia'nın gelmesini beklemiyordum umarım 3.sezondakine benzer bir hikaye görmeyiz o tarafta.

Adrian da bu dizinin Reverse Flash'ı oldu adamları parmağında oynattı resmen
  • Altyazı bu sezon hep geç çıkıyor..

• Efsaneydi be. Sık sık övmem bak bu diziyi ama iyiydi cidden. Bir arkadaş da söylemiş benimde aklıma geldi. Şehirde o kadar katliam oluyor, bir sürü kişi öldürülüyor. Prometheus yakalamak için Flash a söylesin. Zaten Prometheus un öyle süper bir gücü yok. Arasın Flash ı 3-5 saniyede paket yapar. Aylardır peşinde koşuyorlar adamın. Belki bu söylediğim senaryo açısından uygun olmaz ikisi de ayrı diziler ama olayların içinden düşününce yani o kadar ölümü görünce ben olsam Flash ı arardım.
  • İnsan mıyız sevgili senaristler bu nasıl bölümdü böyle Resmen geçen sezonun acısını bu sezon çıkartıyorlar.
  • Belli ki bu bölümü başka birisi yazmış mümkünse o eleman devam etsin bizi de mutlu etsin Şu küçük beslemeye ne oldu prometheus safına geçen unuttular mı onu
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden aynı evrende geçmemesi lazımdı bu dizilerin,şimdi aynı evrende geçince ister istemez böyle tür beklentiler hepimizde oluşuyor.misal geçen sezon damien dark meselesini göze alırsak aga baktın olmuyor mantıken çağır flash ı saniyeler alır paket etmesi işte bu yüzden iyi birşey değil

• 5x16 çok iyiydi ya,şöyle bölümler yapsın senaristler canımı yesinler
  • laurel fappening kurbanı olmuş.hem de çok fena
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Emma Watson'ı gördüm ama dur ona da bakmalıyım

Edit: Kanaryam benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 17 Mart 2017; 16:1:3 >
  • Laurel ne yapmış öyle ya.

Bölüme gelirsek sezonun en heyecan verici, gereksiz sahnelerden arındırılmış bölümüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

laurel fappening kurbanı olmuş.hem de çok fena

Çok fena.....
    Bir ara maden çıkarmaya kadar gitmiş iş
  • beyler bu laurel olayı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Tarağı

beyler bu laurel olayı ne

Senin isminde birinin fappening i bilmemesi ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: At Tarağı

beyler bu laurel olayı ne

Senin isminde birinin fappening i bilmemesi ilginç...

fappeningi biliyorum da yeni videosu falan mı düşmüş anlamadım ki
  • Vay vay laurel sen neymişsin öyle

• Arkadaş buraya dizi hakkında yorum yapmak için girdim katie cassidynin resimlerini gördüm vay arkadaş dedim ulan bunlar zıvanadan çıkmışlar arkadaş onu geçtim biraz daha igiriyim derken lili simmons,tristie kelley bansheede oynayanlar bunlarınkide fena çarşaf çarşaf gördüm. Bunlar daha önceden niye çıkmadı yenimi geliyor.
  • LAUREL SEN NEYMISSIN YA? BU NE CESARETTIR YIGIDIM?

• 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.