Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (705. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu snowboard villian o herif miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

quote:

Orijinalden alıntı: Berberali25

Oliver kendi kuyusunu kazdı, bu yasayı çıkartarak.

Hocam ne yasası çıkardı ben tam anlamadım.Sanırım silah taşıyabilmeyle alakalı birşeydide bölüm komple konuşmaydı pek beğenmedim dikkatli izlememişim

Evet
    silah yasası
    gelecek bölümün fragmanını izlersen görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avengers.90 -- 16 Şubat 2017; 23:56:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

quote:

Orijinalden alıntı: fadingship

Dizinin 1.sezonu manyak sağlamdı, Laurel kaşarı olmasaydı tadından yenmezdi. Game Of Thrones'i nasıl beklediysem Arrow bölümlerini de öyle beklemiştim.

2.Sezon yavaş yavaş ilk sezonun havasından çıkıp ergen dizisine dönme operasyonunun temellerini attı, ama yine güzel izlenir yani.

3.sezon bu dizinin bataklığa batışıdır gençler, izlemeyin derim, çok ciddiyim 2.sezondan sonra bırakın diziyi aklınızda güzel kalsın. (2.sezondan sonra Arrow dizisine paralel olarak FLash dizisi başlıyor, onunda 1.sezonu izlemeye değerdir, 2.sezon ve sonrası yine Arrow'un kaderini paylaşıyor)

Ben sırf ada sahneleri için izlemeye devam ediyim dedim, ulan hadi boka batırıyonuz diziyi, ada sahnelerini niye saçmalaştırıyonuz ya.
    Adam Lian Yu'dan başlamış dünya turuna çıkmış, şehrine geri dönmüş bir bölümde hatta sonra tekrar Rusya'ya gitmiş falan.
    3.Sezonu sahneleri atlaya atlaya izledim, hele sonlara doğru bölümleri hiç izlemedim sezon finalini izledim, rezaletti. Sonrada bıraktım diziyi, sezon finallerine bakıyorum dizinin akıbetini merak ettiğimden.

Sezon 1 deki flashbackler efsaneydi.Gıcık bi komutan vardı Yao fei falan vardı vay be

Sadece flashbackler değil, dizi her şekliyle on numaraydı.
  • Yeni bölüm güzeldi.Oliver Susanın gerçek yüzünü görür umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerleterek izlemekten bazı yerleri kaçırıyom artık :)
  • Arrow: Sex and the Star city. Yanisi boş bir bölüm daha. Mr.Terrible kuzum sen var ne zaman dövüşmek öğrenmek?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dinah ile Diggle arasında birşeyler olacak gibi.Çok fazla göze batıyorlar
  • Dizi bu sezon çok güzel gidiyor, arada geçiş bölümleri oluyor ama yapacak bişey yok 1 sezonu 20 küsür bölüm arada olur o tarz bölümler. Geçen bölümü izlerken bizim oliver dan spartacus olurmuş ha diye düşündüm bi an, cidden iyi oyuncu izletiyor kendini.

• son sezonda izlemeyi bıraktım artık

sürekli şehire yeni birileri geliyor ve kurtarıyor

monotona sardı :(

• Tahmin edildiği gibi Prometheus Oliverin avukatı cıktı sürpriz olmadı ama ben hala ters köşe olarak Prometheus,avukatı Prometheus gibi göstermeye calısıyor olabilir diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5x14
    Normalde Prometheus'un Adrian çıkması şaşırtabilirdi ancak dizi bu aralar yine sallantıda olduğundan bu twistten de pek keyif alamadım. Adrian'ın Vigilante çıkmasını bekliyordum ve yalnız olduğumu da sanmıyorum o yüzden Prometheus çıkması ufak bir şaşırtma oldu.

Curtis' balls

Curtis'in topları ne kadar iyiyse Curtis de o kadar kötüydü başlayacam Paul'una dedirtti resmen. 2 cümlesinden birinde Paul vardı

Thea ve Felicity'nin gittikleri yol da yol değil. Thea anladı ama Felicity yine Skylar White olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Thea'nın seninle bir daha limuzine binmem lafına önce güldüm sonra üzüldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 2 Mart 2017; 14:51:27 >

• Adrianın prometheus çıkmasına ben şaşırdım açıkçası. Ben silahlı kanun infazcısını adrian diye bekliyordum. Şimdide silahlının kim olduğunu merak edicez
  • Artık kimse izlemiyor sanırım çünkü yorumlar azalmış gibi geldi bana eskiden daha çok yorum olurdu.
    Prometheus beni şaşırttı açıkcası adrian çıkması ben o infazcı falan sanıyordum ama tersi oldu bu zamana kadar yanında olup kuyusunu kazıyormuş meğersem kesin zır delidir o zaman.

Bir dahaki bölümde kapışmalarını izleyecez herhalde artık kendisini gösteriyor gibi gelicek. Susanıda aldığına göre sanırım. Curtis paul olayı iyice geyik olmaya başladı şuna nokta koymaları iyi oldu. Rorynin geri dönmesini istiyorum paçavraları özledim açıkcası.

• Yok artık Adrian Prometheus çıktı lan

• Arrow ve flashtaki sacmaliklar tam gaz devam ediyor karsi binada silahli catisma oluyor ve silah seslerini belediye binasindakiler duymuyor

• Adrian'ın Prometheus çıkmasını ben de beklemiyordum açıkcası. Vigilante olduğuna kesin gözüyle bakıyordum. Güzel ters köşe yaptılar.

• Senaristler güzel ters köşe yaptı gerçekten. Şu Paul denen herif artık gitse de kurtulsak. Rory de geri döner umarım yakında.
    Fragmana bakarsak Oliver, Prometheus'un kimliği öğreniyor, güzel bir bölüm olacak gibi.

• İyi de abicim adrian vigilante değil miydi çizgi romana göre ? çok saçma
  • 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.