Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (704. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

En azından gerçek dinah geldi oliver manitasını buldu sonuçta

Aslında çizgiromanda Dinah Drake, Dinah Lance'in annesi ve BC olarak Dinah Drake çok daha eski
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

En azından gerçek dinah geldi oliver manitasını buldu sonuçta

Aslında çizgiromanda Dinah Drake, Dinah Lance'in annesi ve BC olarak Dinah Drake çok daha eski

Evet biliyorum ama bu dizide ne doğru ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şu bonus kafalı yerine onları görmeye razıyım yeter ki gitsin şu herif hiç yakışmıyor diziye gay kontenjanından girmiş
  • 5x11

Yemek yerken herkesin ortasında plan yaptıkları sahnelerde mantık aradım fakat yine de güzel bölümdü.

• Oliver'ın rusyadaki adamları indirdiği sahne, bvs'deki batman sahnelerinden iyiydi.
  • Stephen'ın sesine noldu yahu arrowdan önce bu sese sahip olsaydı kendisini muhtemelen spartacus olarak tanırdık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bölüm pek iyi değildi ayrıca oliverın sevgilisinde bir is oldugu belliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 9 Şubat 2017; 12:39:37 >

• Belliydi o muhabir kızda bir şey olduğu, onun dışında normal bir bölümdü yani ne artı ne eksi. Ayrıca Rory ekipteki en sevdiğim adamdı inşallah çabuk geri döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 9 Şubat 2017; 14:46:13 >
  • Bu sezon oldukça iyi gidiyor Flashtan bile iyi hatta,bölümde güzeldi Prometheus gözükmüyor bu aralar ne iş acaba
  • Bu Dinah olmamış
    Ekibe gelmiş Oliver'a falan moral veriyor böyle olmaz senin saçma nedenlerden trip atman lazımdı biz hep öyle gördük, lütfen kendine gel.
  • son bölüm sezonun en kötüsüydü sanırım yapmacık konuşmalar/tavırlar 2dk sonrası tahmin edilebilir şeylerle doluydu
  • Lol bir bölüm daha..
  • Beyler Arrow 4. Sezon 1. Bölüm, Flash ise 2. Sezon 1. bölümde bırakmıştım çok kötü ilerlediğinden dolayı. Şimdi hazır boş vaktim varken başladığımı bitireyim bari dedim ama unutmuşum hangi sırayla izliyorduk? Önce Flash sonra Arrow'du değil mi?
  • kamu spotu gibi bölümdü oliver make america great again
  • sıkıci bir bölümdü.Bir Rene nin dramını görmemiştik onu da görduk

• Oliver kendi kuyusunu kazdı, bu yasayı çıkartarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berberali25

Oliver kendi kuyusunu kazdı, bu yasayı çıkartarak.

Hocam ne yasası çıkardı ben tam anlamadım.Sanırım silah taşıyabilmeyle alakalı birşeydide bölüm komple konuşmaydı pek beğenmedim dikkatli izlememişim
  • 
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.