Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (712. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olicity mi gördüm o fragmanda? Kör olaydımda görmeyeydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    manu bennett
  • Deathstroke bir kere daha geri dönüyor demişlerdi, tırt bir şekilde döndü. Manu Bennett oynamadıktan sonra dönmesinin hiçbir anlamı yok
  • 5.5 aylık aradan sonra güncel bölümü yakalayabildim 1 haftada

5x17 harika bölüm olmuş. sezon gerçekten genel olarak güzel.
  • Laurel ı görmekten kusacağım artık deathstroke ile de bir ittifak söz konusu olacak sanırım türk dizilerinden de beter bir hal aldı ...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 26 Nisan 2017; 23:15:33 >
  • Curtis geber artık GEBER

Felicity'den beter bir karakterimiz oldu herif her sahnede cıvık cıvık konuşmayı nasıl başarıyor anlamadım. Hayır dedikleri komik de değil boş boş konuşuyor kimse de takmıyor zaten

Felicity de garip işler peşinde ulan şuna bak diyip kızacakken hep haklı bir neden buluyor sonda Helix flashı vermeyip kaçsaydı daha güzel olurdu aslında. Oliver da ekibe almazdı tam olurdu

Rene ile kızının sahneleri güzeldi de adam dramı biraz abartmış sanki kızın elini kendisi yakmış gibi bir tavrı vardı

• Bu bölüm de pek güzel değildi.Curtisin hareketleri sinirimi bozuyor.O ajanı neden kaçırdılar onu anlamadim.Felicity niye yardım etti acaba? Bölümün sonu güzeldi birtek

• Saçmalıklar bitti derken yine doldurdular saçmalıkları.Sen git silahla adam vur hirsizlik yapti diye sonra argus mahkemesiz adami hapis tutuyor diye trip at.Curtis deseniz başka bir mesele

• Curtis adlı gerizekalı bu dizide olmamalı

• 5x19

Berbattı. Bir kaç bölüm iyi gidiyordu yine bozdu. Felicity tam özürlü, kertenkele suratlı. Adrian ı yakalamak için kim olduğunu bilmediği örgüte en tehlikeli bilgileri veriyor kesin sonra ki sezonda o örgütle uğraşırlar. Hele lyla denen spastiğe ne demeli. Örgütün adamı başka yerdeymiş boş binaya savunma koyuyor. He özürlü bir sen akıllısın zaten. John da ayrı bir dert niye adamı mahkemesiz tutuyorsun diyor. Yahu kamil adam hacker kanıt bırakmıyor bıraksan dünyayı başımıza yıkacak ne mahkemesi tırto. Zaten argus bu tür insanlar için var mal gibi trip atıyor. Curtis e sabaha kadar sövebilirim. Bir karakterin hiç bir iyi yanı olmaz, boş boş konuşuyor gereksiz espriler yapıyor. Zaten kimseninde taktığı yok ölse de kurtulsak.
  • Dizi tarihinin en itici karakteri Curtis
  • Curtis midemi bulandırıyor dizide

• Beyler biz zamanında Roy'a,Thea'ya,Laurel'a,Felicity'e itici dediğimiz için evren 'bunlar mı itici alın lan a...' dedi ve başımıza Curtis'e gönderdi Şaka bir yana gerçekten ve gerçekten nefret ediyorum nerdeyse tüm popüler dizileri izledim bunu kadar itici karakter görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Beyler biz zamanında Roy'a,Thea'ya,Laurel'a,Felicity'e itici dediğimiz için evren 'bunlar mı itici alın lan a...' dedi ve başımıza Curtis'e gönderdi Şaka bir yana gerçekten ve gerçekten nefret ediyorum nerdeyse tüm popüler dizileri izledim bunu kadar itici karakter görmedim

aynen abi bende o kadar dizi izledim bu kadar gereksiz ve yersiz konuşan bir karakter görmedim

• Bölüm fena değildi de sonu güzeldi.

O usb tuzakmis heralde. Şu katrina law felan gelse artik seviyorum o kadini

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bölüm daha iyiydi.Ama yine Oliverın kendini sorgulamasını,ben kötü adammıyım değilmiyim tartısmasını izledik.Ayriyeten John ve Lyla nın kavgaları da sıktı.Ama merdivenden çıktıkları sahne heyecanlıydı.En sonunda Chase Williamı aldı bakalım diğer bölüm ne yapacak

• Bölümü izlemeyin iğrenç ötesi zaman kaybı bi bölüm. İsteyen aşağıdaki spoiler'a bakabilir orada ne olduğunu özet geçtim.

ÖZET

Geçen bölüm sığınakta bi patlama olmuştu Oliver ve Felicity orada sıkışıp kalıyolar çıkmak için yol arıyolar eskiden öpüşüp yiyiştikleri zamanlar flashback olarak veriliyor. Ekipteki diğer beyinsizler bunları çıkarmaya çalışıyor. Bölümün sonunda Chase, "ben senin babanı bilirim" diyerek Oliver'ın oğlunun karşısına çıkıyor. SON.

ÖZETİN ÖZETİ

Olicity.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 4 Mayıs 2017; 13:2:34 >
  • 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.