Bildirim
Arrow (2012 -2020 ) Bitti (715. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
23 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
Hem slade geliyor hemde manu bennet oynuyor. Daha ne isterim.
O mu oynuyor ki? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: JustLetmego
quote:
O mu oynuyor ki?
Evet, fragmanlardada var. 22. bölümün sonunda ufaktan görünüyor. 23 de bol bol görünür umarım.
ABD de arrow bu gibi şovlara sıklıkla çıkıyor. Reklam amaçlımı, keyfimi bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JustLetmego
quote:
O mu oynuyor ki?
Evet, fragmanlardada var. 22. bölümün sonunda ufaktan görünüyor. 23 de bol bol görünür umarım.
ABD de arrow bu gibi şovlara sıklıkla çıkıyor. Reklam amaçlımı, keyfimi bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor.
Kendisi değil de başkası oynayacak gibi bir haber okumuştum da, onu söylemeye çalışmıştım aslında. -
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
-
20. bölümü yeni izledim de Arrow tarihinin en sıkıcı bölümüydü sanırım, ilk defa ilerleterek izledim -
Arkadaşlar diziyi 2 sezon önce falan bırakmıştım. Slade Wilson ın olduğu bölümleri izlemek istiyorum. Hangi bölümlerde olacak şimdi Slade Wilson ? -
Sezon finalinin yaklaştığı belli oludu. Kendi izleyici kitlesine sahip karakterler bir bir geri geldi, ayrıca olicity olayına yine başladılar. En sonunda slade de göründü. Bari güzel bir son yapsınlar. Bu kadar kaliteli adam 30-40 kişiyi dövsün, slade de 2 güzel laf etsin bana yeter. -
-
6.Sezonda Bruce Wayne Diziye eklenecek diyorlar , böyle bir haber okuyan var mı ? bir ara geçen yılın sonlarına doğru troll yapılmıştı IMDB içeriginden de gerçeklik payı var mı sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: bigbangem
6.Sezonda Bruce Wayne Diziye eklenecek diyorlar , böyle bir haber okuyan var mı ? bir ara geçen yılın sonlarına doğru troll yapılmıştı IMDB içeriginden de gerçeklik payı var mı sizce?
İmkansız -
Lian Yu Scene
21 ve 22. bölümü izledim biraz önce 20den sonra ilac gibi geldi gayet iyi bolumlerdi. Katrina Law'a aşığım ben tekrar gordugume sevindim. Bakalim bugün sezon finalinde neler olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 25 Mayıs 2017; 1:38:11 > -
-
Son bölümü biraz önce izledim, slade reisi görünce vallahi çocuk gibi sevindim, dönmesini istediğim tek karakter slade reis idi, onu da gördüm ya içim rahat etti...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merlyn -
Müthiş bi sezon finali olmuş keşke
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 25 Mayıs 2017; 11:57:20 > -
-
Mükemmel bir sezon finaliydi, Flash çöpünden sonra ilaç gibi geldi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X