Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (717. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezalet 4.sezondan sonra dizi yapılanmaya gitti, ilk sezonlar kadar olmasa da sezon 5'i başarılı buldum diyebilirim. Yapımcıların izleyicilere kulak vermesi güzel bir şey. 6.sezon ile güzel bir kapanış yaparlar umarım. Felicity, Curtis ve Thea'yı diziden çıkarsalar daha güzel olacak dizi.

Diziyi ilk çıktığından beri izliyorum, kaç sezon olursa olsun final kısmında asıl düşman Merlyn olmalı diyordum hep. Sonuçta tüm dizinin sebebi bu adam, yapmadığı kötülük yok. Sezon finalinde anlamsız bir biçimde harcandı, sonraki sezonda da olmayacağı kesinleşti. Vigilante haricinde belirlenen bir villain yok henüz sonraki sezon için, belki Slade i tekrar villain yaparlar.

O patlamada kimsenin öldüğünü sanmıyorum, çoğunun yeni sözleşmesi var. Bu kadar karakterin bir anda ölmeyeceğini bilmek sondaki plot twist in etkisini yok etti adeta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet güzel bir sezon finaliydi. Keşke o patlamada Felicity ve Curtis ölse ne güzel olurdu. Slade reisi çok özlemişiz 5.sezon gerçekten güzeldi umarım 6.sezon da bu şekilde devam eder.
  • Spoiler yokta yinede spoiler içine alayım.

Curtis'ten yana sıkıntı yokta Felicity harbi baydı yeter geber git artık be. Oliver'da yok öldürmem yok şu bu eski Oliver'ı arıyoruz. Adadaki Oliver ne de güzeldi.
  • simos35 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam Felicity cidden baydı Oliver eski haline dönmeli ayrıca Curtis cidden çok gereksiz espriler yapıyor ve gram komik değil inşallah o da ölür ya.

• o saçma ölümün başka açıklaması olamazdı zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altyazı çıkmadı mı?
  • azizbaris kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Umarım önümüzdeki sezon da yine aynı arkadaş çevirmez diziyi. Tamam iyi çeviriyor ama eli çok ağır. Flash'ın altyazısı diziyle aynı gün çıkarken biz burada hala Arrow altyazısını bekliyoruz. (Gerçi dayanamayıp siteden izledim) Bu sezon zaten Arrow altyazıları neredeyse hep geç geldi. Geçten kastım aynı gün içerisinde gelmedi, geldiğinde de çok geç saatlerde geldi. Dediğim gibi çevirmen arkadaş iyi ama dizi çevirmeni olmak için gerçekten çok ağır kalıyor.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Risen_ -- 26 Mayıs 2017; 18:23:2 >

• Bu arada son dövüşte şöyle Chase vs Oliver & Slade görsek efsane olmaz mıydı

• Malcom'un tırt ölümü dışında sezon finali gayet iyiydi.Özellikle Flash'dan sonra ilaç gibi geldi.

Dördüncü sezona kıyasla beşinci sezon kesinle daha iyidi. Daha fazlasını bekliyorum açıkcası CW'den, bu çizgide devam etsin benim için yeterli.

Darısı Flash'ın başına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 26 Mayıs 2017; 21:54:53 >
  • sinema filmi gibi sezon finaliydi.

• Seneye flashbacksiz nasıl olacak bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Seneye flashbacksiz nasıl olacak bakalım.

Flashbackler olmayınca içi boş,insanı bayan bölümlerin daha da artacağını tahmin ediyorum, artık olduğundan daha fazla Curtis,Felicity,Thea kekolarına katlanacağız maalesef
  • Bu sezon 2-3 bölüm hariç bence çok iyiydi. Ama kötü karakterin devamlı arrowdan önde olması, herşeye bir planının olması biraz saçmaydı. Güzel bir sezon geçirdik.
  • Umarım Curtis ve felicity kül olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaqen Hghar

Umarım Curtis ve felicity kül olmuştur

Felicity'i herkes başta çok seviyordu, tıpkı benim gibi. Ancak senaristler öyle kötü, cıvık yerlere çektiler ki konuyu Olicity ilişkisinden soğudu izleyici. Curtis'e değinmeme gerek yok, gelmiş geçmiş en itici dizi karakterlerinden.
  • Çok yapmacıklık kokmaya başladı dizi,aşırı derecede.

5. sezonu sırf alışkanlıktan izledim yoksa açılıp izlenebilecek kalitede bir sezon geçirmedik kesinlikle. Finalde küçükte olsa kıpırdanma yaşasada batırdı yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Stephen Amell, Green Arrow filminin çekilmesini ve filmde kuzeni Robbie Amell'i Batman olarak görmek istediğini söyledi.

Keşke çekilse
  • Nasıl
  • Lian Yu bölümü Arrow'un bütün sezonları arasında ki en iyi bölümüydü bence. Zaten IMDB puanı'da 9,8/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 5 Temmuz 2017; 18:17:53 >
  • Bu herifin istekleri de hiç bitmiyor.

• 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.