Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (721. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sezon yükselmeye başlayan kalite yeni sezonda yerlerde yine,inanılır gibi değil

Bölüm hakkında yapılacak pek bi yorum yok,hele ki o son sahnede felaket saçmalamışlar
  • İnanamıyorum.Dizi 2 bölümde bitirdi kendini resmen.5.sezon harika dedik nazar değdirdik herhalde.Dövüş sahneleri çok kötü,William'ın tripleri Felictyden beter.Ayriyeten
    Diggle dan Green Arrow olmasını istemek ney lan? böyle saçma şey olur mu?Miras mı bu başkasına bırakıyorsun adam daha silah kullanamıyor
    Son olarak hala Michael Emersonu veya Kirk Acevedoyu göremedik.Umarım dizi kendini toplar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölüm resmen bitişini simgeledi sanırım böyle saçma bir bölüm görmedim.
  • harika bölüm ya sdkjhfsdkjaf güzelim diziyi ne hale getirdiler

diggle evli ve çocuklu değil, o yüzden gönül rahatlığıyla green arrow olabilir.
  • Çok kötü bir bölümdü.
    Artık öyle bir karıştırdılar ki toparlayamıyorlar.

Sanki Diggle'ın çocuğu yok, tek önemli kendi çocuğu.
    Haa bir de kendisi Arrow olabilmek için 5 yıl cehennemi yaşadı, kostümü giyen Arrow oluyormuş gibi bi hava kattılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flash ve arrowun su ilk 2 bolumu birlikte o kadar kötü ötesiydi ki yazacak bir şey bulamıyorum , oyunculuklarda 2-3 insan hariç hepsi leş , senaryo leş , dövüşler leş , flash zaten belliydi geçen sezondan sonra bi halt olmayacağı , arrowda öyle güzel sezonun üstüne b** gibi bir açılış yaptı düzeleceğini de sanmıyorum

Diggledan GA olmasını istemek nedir biri açıklasın ya felicty leş , diggle leş , yeni canary leş ötesi tipine bile ısınamadım laureli nasıl harcarlar bunun icin hala aklım almıyor , curtis leş , dizide duzenli kadrodan bir tek Oliver wild dog bide lance in oyunculukları iyi digerlerini topla 1 oyuncu etmez , bi haltta çıkmaz bu sezondan

Tavsiyem diziye başlamayı düşünen varsa ilk 2 sezonu izlesin ardından direk 5. Sezona atlasın daha da izlemesin , gotham izleyin onun yerine gerçekten su iki leş cw dizisinden daha iyidir oyunculuklar bile izlettirir bazı bölümler

• Bu bölüm; Oliver'ın çocuğunun, diggle'ın çocuğundan daha önemli olduğunu öğrendik.
  • Aynısını düşündüm bende

Red arrow çağırabilirdi bunun yerine yani Roy Harper i.

• Kendimde dahil bu diziyi izleyen herkesin akıl sağlığından şüphe ediyorum. Neden izliyorum, neden tahammül ediyorum hiçbir fikrim yok.

• Bu ne lan. Yeni sezona acilisi yapayim dedim yorumlar yine icler acisi
  • şu saçma diziyi bıraktım . konusunu görünce sinir oluyorum.
  • Ya 3 yada 4. Sezonda bırakmıştım. Dizi daha da çöp olmuş. Arrow ve Flash ikiside ağır çöp dizilerdir.

• Son bölümden sonra hem Arrow hem Flash'ı bırakmıştım demek ki yalnız değilmişim
    Artık buradaki yorumlardan ve tv time üzerinden takip ederim o da Michael Emerson hatırına
  • Ben de iptalim,bu sezonki fiyasko 2 bölümden sonra devamlı takip edeceğimi sanmıyorum artık

Burdaki konuyu takip ederim elbette,dizide birtakım düzelmeler olursa bi göz atabilirim tekrardan Arrow'a
  • Arkadaşlar 2.bölümün altyazıyı bulamıyorum bir türlü. Yardımcı olabilecek var mıdır ?
  • Vaya sırf önceki sezonları izlediğim için katlanamıyorum o kadar yatırım yaptık boşa gitmesin.... Tam bi çöp dizi oldu iyice

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin bi asi ergeni eksikti onuda tamamladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cail.lou

Arkadaşlar 2.bölümün altyazıyı bulamıyorum bir türlü. Yardımcı olabilecek var mıdır ?

Yardımcı olabilecek yok mu acaba ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 2.bölümün altyazıyı bulamıyorum bir türlü. Yardımcı olabilecek var mıdır ?

Yardımcı olabilecek yok mu acaba ?

Aynı problemi bende yaşıyorum. 2. bölüm altyazısı hiç bir yerde yok
  • VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Valla 3-4 tane siteye baktım halen yok.
  • 
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.