Bildirim
Arrow (2012 -2020 ) Bitti (720. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Bak bak bak Michael Emerson'daki karizmaya bak ya.Allahına kurban Mr.Finch
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün bölüm yokmuydu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Furiosa
bugün bölüm yokmuydu ?
Artık Cuma günleri. -
eyv hocam unutmuşum onu bende yazdıktan sonra hatırladım -
yarin gelsin arrow sezonunu acalim -
Umarım bu sefer ilk 2 sezon ve 5.sezon kalitesinde bozmadan yeni sezonda devam ederler. Michael emerson galiba bu sezonun ana villianı olacakmış gibi duruyor,Bu Emerson farklı karakterdeki duyguları izleyiciye çok iyi veriyor,örneğin MR Finch karakteri POİ'de içine sırları olan ama insanları asla tehlikeye sokmayan,her planı ince düşünen zeki ve iyi bir bilim insanı iken,lost da çok farklı karakter ile karşımıza çıktı,tabi Lost POİ den önce vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 12 Ekim 2017; 21:57:22 > -
6x01
-
Öldürmeyen Allah öldürmüyor
Felicity smoak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 13 Ekim 2017; 12:15:59 >
çok kötü başladı hala aynı muhabbetler -
6x01'de kamera açıları aşırı derece de berbattı,5.sezondan teknik olarak geri kalmış.
-
Kötü başladı ama sonu iyi bitti Flashdan daha iyi bir bölümdü en azından -
Bu sezonda Quentinin triplerini izleyeceğiz herhalde anlaşıldı.Ayriyeten başlangıç için iyi bir bölüm değildi ve Michael Emersonu göremedik
Hakikaten bende dikkat ettim.Yani dövüsürken vurmadıklarıo kadar belli ki.Copeira yapar gibi dövüş sahnesi çekiyorlar.Daredevil'dan biraz feyz almaları gerek
Bu nasıl bölüm böyle sırf sonu olmasa rezaletti.
-
-
Beklentiye girmemek lazım
bölümü sevmedim kötüydü. -
6x02 sonu çöp
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X