Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (720. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Risen_

2:15 sonrası
  • _Risen_ kullanıcısına yanıt
    Bak bak bak Michael Emerson'daki karizmaya bak ya.Allahına kurban Mr.Finch

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bölüm yokmuydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

bugün bölüm yokmuydu ?

Artık Cuma günleri.
  • Lawsford27 kullanıcısına yanıt
    eyv hocam unutmuşum onu bende yazdıktan sonra hatırladım
  • yarin gelsin arrow sezonunu acalim
  • Umarım bu sefer ilk 2 sezon ve 5.sezon kalitesinde bozmadan yeni sezonda devam ederler. Michael emerson galiba bu sezonun ana villianı olacakmış gibi duruyor,Bu Emerson farklı karakterdeki duyguları izleyiciye çok iyi veriyor,örneğin MR Finch karakteri POİ'de içine sırları olan ama insanları asla tehlikeye sokmayan,her planı ince düşünen zeki ve iyi bir bilim insanı iken,lost da çok farklı karakter ile karşımıza çıktı,tabi Lost POİ den önce vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 12 Ekim 2017; 21:57:22 >
  • 6x01
    4.sezona geri döndük dövüş sahneleri daha ilk bölüm olmasına rağmen kötüydü ilerki bölümlerde çekim süresi azalacağından daha da düşecek bu kalite.
    Olicity denen saçmalık yine ortaya çıkacak gibi duruyor
    Laurel-Quentin dramasına da kesin arada yüklenecekler

Tam artık bu sezon Michael Emerson için bile katlanılmaz derken son sahnede güzel cliffhanger bıraktılar. Tabi haftaya olay çözülür sonraki hafta da hiçbir şey olmamış gibi devam ederler orası ayrı

• Öldürmeyen Allah öldürmüyor

Felicity smoak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 13 Ekim 2017; 12:15:59 >
  • çok kötü başladı hala aynı muhabbetler
  • 6x01'de kamera açıları aşırı derece de berbattı,5.sezondan teknik olarak geri kalmış.
    Slade Wilson'ı hem flashback,hemde son sahneye yakın görmek insanı memnun etti,umarım bu senaristler ve yapımcılar Slade bu sezonda öldürmezler.Dinah davranışları bana gıcık geldi,5.sezondaki davranışları iyiydi onuda batırdılar.Quentin lance hala Laurel'in kötü ikizini kendi kızı gibi görüyor,kendi kızımı vurdum diyerek saçmaladı,ama yinede bu bölüm benim açımdan idare ederdi.
  • Kötü başladı ama sonu iyi bitti Flashdan daha iyi bir bölümdü en azından
  • Bu sezonda Quentinin triplerini izleyeceğiz herhalde anlaşıldı.Ayriyeten başlangıç için iyi bir bölüm değildi ve Michael Emersonu göremedik

• 5. Sezona gore baya sönük kaldı bolum . şu curtis den artik bıktık yeter be kardeşim . t küreleri olmasa demekki siz bitmissiniz . başınız zora girince hemen t küresine atıyorlar olayı . iyi iş valla. Birde laurel olayı sıktı artık be yeter . ya kızı oynatacaktiniz neden öldürdünüz de yine kadroya soktunuz. Saçma sapan isler ya

• Hakikaten bende dikkat ettim.Yani dövüsürken vurmadıklarıo kadar belli ki.Copeira yapar gibi dövüş sahnesi çekiyorlar.Daredevil'dan biraz feyz almaları gerek

• Bu nasıl bölüm böyle sırf sonu olmasa rezaletti.
    Dövüş sahneleri harbiden çok yapmacık adam daha vurmadan havalanıyor. Şu laurelden bıktık arkadaş şu siren falan yok olsun iyice batırıyor.
  • 30. ve 40. saniyeler arasında sürpriz var

• Beklentiye girmemek lazım

• bölümü sevmedim kötüydü.
  • 6x02 sonu çöp

Diggle'ın GA olması ne alaka ya yok Iris olsun zaten "Flash biziz moduna girdi"
    Daha Diggle tabancayı sıkamıyor ne ok kullanması
    İsteme mantığı da saçma "knk ben ölmiyim sen ölsene benim yerime" dedi resmen

Sanki dizide yeterince dangalak trip atan karakter yokmuş gibi bir de William eklendi şimdi. 2 hafta sonra Oliver tekrar GA olunca yine trip atar kesin.

• 
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.