Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (724. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKoala

Bu bölüm Slade olmasaydı leşti. Arkadaş, bir insan bu kadar kötü diyalog yazabilir mi ya? Bu adam insanlarla konuşuyor mu? Asosyalin tekini getirmişler yazar diye salak salak hikaye yazıyor. İddia ediyorum burada çat paz İngilizceyle bile kat kat daha güzel senaryo yazarız 10 kişi toplaşsak.

Olmuyorsa olmuyor. Yeter artık...

Slade'in diyalogları da eskiden daha güzeldi şimdi orta seviye cümleler kurup sonuna kid diyor millet de coşuyor

Bir kaç bölüm heyecan gelecek şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi bana gore ilk sezondan sonra baya dusmustu ama son 2 sezondur dizi baya toparladi takdir ediyorum bikac sacma bolum disinda daha guzel karanlik polisiye hale geldi yakin dovusler hosuma gitmeye basladi daredevilden ders almislar sanirim.

Deathstoke u gormek her zaman guzeldir ben bu bolumu sevdim.
  • 6. bölüm

Crossbow nedir ya ciddi misiniz
  • Sadece Slade sahnelerini izledim haftaya da Michael Emerson sahnelerini izlerim yoksa çekilmez. Bölümün en güzel yanı Slade'in flashbacklerinde arkada tv'de "Oliver Queen is alive" vardı
  • 6x4 bırakmıştım izlemeyi ama slade reyiz varmış 2 son bölümde izledim tekrar bu adamı görünce gaza geliyorum tüyler diken diken oluyor slade sahneleri iyiydi sırf ondan izledim
  • Altın miğferli kim ve snart geri mi döndü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizideki diyaloglarr bile basitleşmiş.Crossoverı bekliyorum belki o zevkli olur.

• Bu bölüm iyiydi açıkçası.

Oliver'ı tekrar sahada görmek ve Thea'nın geri dönmesi güzel oldu.Ayriyeten Michael Emerson burda da Harold Finch tarzı bir hacker karakteri oynaması güzel olmuş.Oliver'ı zora sokup duran kıvırcık siyahi kadın da başa bela olacak gibi.

Crossover haftaya herhalde.Bakalım belki çöp başlayan sezonu güzel devam ettirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berberali25

Altın miğferli kim ve snart geri mi döndü?

Altın miğferli Supergirl'den biri değilse Ray karakteri olabilir. 1-2 çizgi romanda gördüm fazla bilmiyorum ama ilgi çekici bir karaktere benziyor
  • Arrow şu haliyle bile Flash dan daha iyi bence

• Altın miğferli hawkman olması lazım.
  • Crisis on Earth-X
    Dizinin kalanına göre iyi ama CGI mıçmış. Özellikle Oliver'ın Spider-Man'lik yaptığı yerde gözlerim kanadı.

Hikaye fena değil direk işgal için değil de Kara için geldilerse gerçekten. Tabi Kara niye hasta onu düzgün açıklarlarsa iyi olur.
    Thawne yine yaşıyor ve açıklama göremedik "speedforce, zaman yolculuğu bu fazla kurcalamayın sıyırırsınız" deyip geçtiler yine
    Bölümün kötü yanı geriye Iris ve Felicity kaldı her şey onlara bağlı olur kesin

• bu crisis bölümlerinin ilki hangi dizide ? hangisinden başlamam gerekiyor. supergirl izlemiyorum da eğer ilk bölüm oradaysa sadece o bölümü izlesem olur herhalde
  • 4TL4NT1S kullanıcısına yanıt
    Part 1 Supergirl

Part 2 Arrow

Part 3 Flash

Part 4 Legends of Tomorrow

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Oliverıda kılıbık adam yaptılar yav yazıklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

bu crisis bölümlerinin ilki hangi dizide ? hangisinden başlamam gerekiyor. supergirl izlemiyorum da eğer ilk bölüm oradaysa sadece o bölümü izlesem olur herhalde

Bu crossover geçenki gibi değil 40 dakika bu kez bütün kahramanları anlatıyor.Geçen sezonkiler misafir oyuncu gibilerdi.

• Earth-X Crossover Spoiler

İki bölümden anladığım kadarı ile bir amaç başka bir dünyayı köleleştirmek iken diğer bir amaç EarthX'den gelen Kara'nın hayatını kurtarmak. Fakat neden bunun için bizim Arrow ve Flash'ın olduğu dünyaya geldiler ki? Orijinalinde bu dünyada Kara yok bize gösterilen kadarıyla. Bir saldırı durumunda diğer dünyadaki Kara'nın buraya geleceğini nereden biliyorlardı? Bilseler bile Kara'yı kendi dünyasında yakalamak daha kolay olmaz mıydı? Çıkamadım işin içerisinden birisi beni aydınlatabilirse çok iyi olur
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt

açıkladılar ya hocam güneşe yakın uçtuğu için fazla radyasyona maruz kalmış o yüzden hastalanmış
  • 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.