Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (726. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık bitmesi gerek. İlk sezon dün tesadüfen sony channel de gördüm. Öyle efsane başlayıp böyle kestane giden ilk dizi olacak sanırıım tarihte . Ama arrow da hem hikaye hemde eüşmanar bitmek üzere bence, devam ederse eğer oda sırf Arrowerse evreni için durabilir. Bana soracak olurlarsa da Oliver legends e katılsın derim lider olarak öyle devam etsin harbi arrow boka sardı çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Artık bitmesi gerek. İlk sezon dün tesadüfen sony channel de gördüm. Öyle efsane başlayıp böyle kestane giden ilk dizi olacak sanırıım tarihte . Ama arrow da hem hikaye hemde eüşmanar bitmek üzere bence, devam ederse eğer oda sırf Arrowerse evreni için durabilir. Bana soracak olurlarsa da Oliver legends e katılsın derim lider olarak öyle devam etsin harbi arrow boka sardı çünkü.

Legends şu an izlediğim tek dc dizisi oraya bu ekipten kimse gelip de batırsın istemem belki Wild Dog olabilir onun serseri tarzı ekibe uyabilir. Oliver zaten Felicity'sini bırakıp bir yere de gitmez Oliver ve Felicity işi bırakıp gitsinler de rahat edelim bari o kadının öleceği falan da yok tek çare bu.
  • Reytingler ciddi manada düştü.Zaten ada flashbacklerinden dolayı 5.sezon bitmesi gerekiyordu.Neden bitirmiyorlar anlamıyorum.Tek aklıma gelen Arrowerse yüzünden tutuyo olabilirler belki diğer dizilerle bağlantı falan kurarlar yoksa bu dizi devam etmez daha.5.sezon şahaneydi bu sezon nasıl bu kadar kalite düşürdüler anlamak güç...

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

http://comicbook.com/dc/2017/12/19/david-mazouz-gotham-arrowverse-crossover-idea/

Şaka gibi

quote:

DC fans are lucky enough to live in a time when all of their favorite characters are taking over television.

Bu ne ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://comicbook.com/dc/2017/12/19/david-mazouz-gotham-arrowverse-crossover-idea/

Şaka gibi

Fox satılınca bu Gotham ve Lucifer ne olacak bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

quote:

Şaka gibi

CW'ya geçerler artık

Gotham pek CW kitlesine gitmez gururuyla iptal olsun bari
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka gibi

CW'ya geçerler artık

Gotham pek CW kitlesine gitmez gururuyla iptal olsun bari

Kara Şövalye yükselmeye başlamışken -yersen- iptal etmek hiç olur mu CW'da 10 sezon devam eder

Oliver arada sıkılıp Gotham'ı da kurtarır böylece Batman'e gerek kalmaz alternatif bir son
  • Vay be eskiden 1 bölümün yorumları 2 sayfaya yaklaşırdı hatta popülere girdiği zamanlar bile olmuştu konunun. Diziyi kesinlike bitiren Felicty aşkı abi net.
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    4. sezonun sonunda bıraktım hala mı o saçma sapan kızla aşk hikayesi? Oturmadığını bile bile devam etmişler vay be. Mantık hataları ve aşk dizisine dönmesinden ben de rahatsızım. İll ki aşk olacaksa çok az ve bence tek bir kızla olmalıydı ama onu da öldürdüler.

Sadece crossover izliyorum 4 dizinin o kadar ki seneye onu da unuturum herhalde.

• Bu sezonun sadece ilk 2 bölümünü izledim. Bi ara bölümlerin hepsini atlaya atlaya 1 saat içinde bitirmek istiyorum. Keşke ilk 2 sezondaki gibi olsaydı neydi bee o zamanlar...
  • Benim de bu dizide son sezonum.Umarım bu sezon bitirirler...Kabus gibi yaaa..zaten ratingler facia...

https://tvseriesfinale.com/tv-show/arrow-season-six-ratings/

Nerdeyse bir milyonun altına inecek ama kanal hala bu dizide ısrarcı.Riverdale bile ikinci sezonunda ratingini ikiye katlamışken..
  • 6x10 hakkında :

Bence dizi bu sezon bitebilir zaten bitmeli de.Bu rezalet reytinglerle nereye kadar gidebilirler bilemiyorum.Curtis-Dinah-Rene nin kurduğu takımdan bir halt olmaz ve illa ki Team Arrow la karşı karşıya gelecekler.Bu arada ilk sezonlardaki gibi sadece Oliver-John-Felicity'i izlemek zevkli olacak.Diggle'ın eli de düzelti artık işe yarar.Şu an tek merak ettiğim Cayden James'in ekibini nasıl 13 bölüm daha devam ettierecekleri.Keşke Prometheus stilinde bir Villian daha olsaydı çok iyi olurdur.Sezonun başlarına rağmen birazcık toparladı dizi bakalım ilerleyen bölümde olaylar karışabilir.

• quote:

Olicity hala devam ediyor mu? Bu kötü reytinglere rağmen mi

Off deli fanları var Olicity'nin kusmak istiyorum şu diziyi sağda solda görünce artık
  • Bu diziyi artık çok hızlı izleyebiliyorum. Bir bölüm 2dk da bitiyor bazen 1dk.
  • Yarıda bıraktığım ilk dizi bu olacak sanırım. Bu sezon sadece ilk 2 bölümü izlemiştim. Devam etmeyi planlamıyorum artık. İlk 2 sezon gibi olursa o zaman izlerim belki ama bu saatten sonra zor. Bu diziyi bitiren 3. sezon ve sonrası oldu.
  • ben bıraktım diziyi beyler, ben bıraktım...

• quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

ben bıraktım diziyi beyler, ben bıraktım...

Neyse hocam güzel bölümler olursa sizi etiketlerim ya da pm atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 21 Ocak 2018; 18:39:58 >
  • Oliver’ın şirket ray’den felicity’ye geçmişti en son ne oldu sonra ?

• Herhalde altyazıyı çeviren arkadaş da diziyi bıraktı, çünkü hala altyazısı yok dizinin
  • Arrow ve flash i hâla izleyen varsa helal olsun . nasıl dayaniyorsunuz arkadaşlar ya .

Bu 2017 de bir sıkıntı oldu tüm diziler kendini bozdu sanki . yada babamı öyle geldi . simdi kısa bir tespit yapayım .

Got kendisi aşırı derecede bozdu .

Vikings sacmaladi .

Arrow

Flash

Prison break
    Shameless

Bu diziler turkiyede baya kitlesi olan diziler ama hepsi bozdu kendini . daha 3-4 dizi çıkar böylede aklıma gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 26 Ocak 2018; 12:13:26 >
  • 
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.