Şimdi Ara

ARROW KALKAN CLUP CHİTİN Özellikleri vs vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biri bana link'ini versin veya bu clup chitin spear kalkan arrow kalkan ax chitin swort chitin vs vs bunların hepsinin ne işe yaradığını söyleyebilir mi lütfen ör:dd asasların damagesini azaltıyor fln

• Defans Dagger : Dagger Olan Herşeyın Sana Vurduğu Damageyi Azaltır
    Defans Axe : Axe Olan Herşeyin Sana Vuğu Damageyı Azaltır
    ßöle ßöle Gıder Ama Priestlerde Sword Takabılıdiği İçin ßu Warrıoır ßu Priest Dıemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIIFoReWeRIII

Arkadaşlar biri bana link'ini versin veya bu clup chitin spear kalkan arrow kalkan ax chitin swort chitin vs vs bunların hepsinin ne işe yaradığını söyleyebilir mi lütfen ör:dd asasların damagesini azaltıyor fln

bu arada priest im acaba clup ax fln hepsini alayım mı sizce chitin set gibi 5 tane var dagger swort ax clup diğeri neydi unuttum
  • magelerden korunmak için hangi kalkan veya chitin almalıyım bunlarıda söylerseniz sevinirim hepsinin bi adlarını yazar mısınınz chitinlerin ax ex swort fln alcamda
  • Up up up up up up biri söylesin ya
  • Rogueler için DD kafalık
    Warriorlar için spear defans
    Mageler için goblin gövdelik ve hp için goblin don

ama bunların yerine hp setli chitin ve dd kafalık yap yeter fazla takma kafana
  • Bunların hepsi charını düzenlerken aradaki ufak taktiklerdir :)

ayrıca bu axe defans dagger defans falan onlar damage düşürmez sadece karşındaki skill vururken failed olmasını sağlar.Bu da karşındakinin combo yapamaması demektir...
  • Hepsini yaptım bi axe ve clup kaldı xgenonda satan varsa pm pls
    PasifiQ1sBack X3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIFoReWeRIII -- 20 Mayıs 2007; 16:03:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.