Şimdi Ara

Arsenal 1 - 4 Fenerbahçe (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
5.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GIFF görmek için geldim ama umduğumu bulamadım :s
  • Böyle bir skor olacak bir daha bu bölüme bakman bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır futbol bölümüne girmemiştim ama başlığı popüler konularda görünce yorum atmadan duramadım.

Yorumum:
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

yav he he en fanatik fenerli bile inanmaz turu geçeceğine hemde londrada

Zaten fanatik olan Fenerin anca Göztepeye falan böyle birşey yapabileceğini,Şu Ramseyin golünün cenabeti kendi takımına dokunup,Arsenal Kulübünün bütün kalecileri sakatlanmazsa Fener Arsenal'e 4 atamaz
  • Fenerin drogbası yok.Emenike denen kazması var.4 gol atcak oyuncu mu var bizde ?=
  • Turu geçin totomun resmini koyarım.
  • Konu sahibi fenerli değil felan yazmışsınız koyu FENERBAHÇELİYİM gururla söylerim takımım yenilsede. Ayrıca konunun böyle popüler olacağını hiç zannetmiyordum.
  • Fener gol atarsa iyi yine
  • Gercekten inanan var mı Uyduruk Teknik Direktörlerle ve +30 oyuncularla olacak iş mi ?

• Takım umut vermiyor doğru ama ilk dakikalarda gol atabilirsek herşey tersine dönebilir, olmaması için neden yok bence.
  •  Arsenal 1 - 4 Fenerbahçe

Arsenal 1 - 4 Fenerbahçe

• Hayır bu gülen GALATASARAYLI arkadaşlar kendileri 1-0 yenik durumdayken 2-1 e nasıl çevirdilerse biz yapamayacağız diye bir şey yok o da drogba sayesinde çevirdiler bizde drogba dan iyi futbolcular var sadece yürek lazım bana göre. Süper kupa maçında gördük alves kırmızı almasaydı yenmeleri hayaldi bunların.
  • Daha önce 5-2 kaybettiğinde fener orada 0-0 berabere kalmıştı ama bu sefer gol atabilir ancak bu demek değildir ki yenecek gol atar ama gene 2-1 yada 1-1 gibi bi skorla biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: okangs

söylesene bana arsenale kendi evinde kaç tane takım 4 gol atmış.

ben de bunu düşünüyorum hocam :D

• HAHAHAHAHA
  • yazık la
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Arsenal orada acımayıp fark yapabilir. Demek istediğim tarihi fark tabiki. 5-6-7 ...

Bence aksine orada ciddiye almadan oynayacak. Beraberlik olabilir, hatta iddaa'da oynayabilirim bile.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.