Şimdi Ara

Arsenal - Beşiktaş | 27.08.2014 | Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu 2. Maç (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
6
Favori
26.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık oldu, böyle Arsenal'e 2 maçta gol atamadık, bu başarısızlıktır. Ama takımda ilerleme var, iyi işaretler var o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Wilshere İngiliz kanalında ilk yarıda Motta'nın penaltı pozisyonunda oyuncuya teması olduğunu ama hakem düdük çalmadığı için şanslı olduklarını söyledi. Ardından muhabir Wilshere'ın bu yorumunu Wenger'e aktardı, o da hakem penaltı vermediği için şanslı sayılabileceklerini belirtti.

İkisi de Beşiktaş'ın çok iyi, çok dirençli bir takım olduğunu, çok zorlandıklarını söylediler. Wilshere hayatında hiç son dakikalardaki kadar gergin (kaybetme korkusu anlamında) bir maç oynamadığını söyledi.

alman routers cnn cvv bvv dff gsy bilimum bütün aleme demeç veren ingilizler; çok iyi bir takımla oynadık,güçlü dirençli bir takımla oynadık ama istediğimizi aldık lay lay lommm

-oha lan bize güçlü dirençli dediler vayyys çok zorlamışız zor maç olmuşmuş bir de

Sen bu üstün espri anlayışınla bu foruma fazlasın cidden çok komik yani bunun az daha komiğini yapabilirsen daha iyi olur

• herkes gökhanı eleştiriyor haklısınız ama gökhan töre şuan hiç hazır değil bence gökhanı oynatını eleştiriniz kerim girse daha iyidi hazırlık kampınıda iyi geçirmişti ama gökhan uzun zaman sakatdı gökhanı fazla eleştirmeyin belki şuan kapasitesinin yüzde 30 unda.ayrıca arsenela karşı bundan daha iyi oyun oynanmaz topla oynama yüzdesi bile bizdeydi.sadece son pasları ortaları yapamadık.demba son dk larda o kafayı vurması gerekti onun kalitesindeki bir oyuncuya yakışmadı.1-2 takviye ile uefada beşiktaş çok iyi yerlere gelecektir en az çeyrek final bekliyorum.
  • Wilshere pozisyonda temasım var demiş maç sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazik oldu sanki fener maci izliyodum... oyle destekledim ama olmadi. saglik olsun
  • 10 numara alsaydık geçerdik yaee.. alaydın o zaman şampiyonlar ligi playoff oynuyosun. sonra bizde muhammed var oğuzhan var diyosunuz. süper yerlilerimiz var yaee. al gördün olcayını töreni. hala tüpçüyü savunanlar var. eşit şartlarda savaşmıyoruz arsenalle vs. anlamıyosunuz. turu geçerdik ah vah diyeceğine takımım yeterli değil demeyi öğrenin
  • aaa top ben napacaktım lan..
    -o çok çalışıyor çok koşuyor ama iyi niyetli......eeee- eeee -eeee
    bu külüplerin içinde niyet bekçileri fazladan para mı alıyorda..topluyorlar
    metin ali feyyaz rıza kadir.rıdvan oğuz aykut tanju ogün abdullah hami sergen arda caner
    hepsinede bir özellik yüklenir...geri kalan 400 tanesinin adını bilmiyorum ne iş yapıyorlar
    bjk iki maçtada iyi oynadı kabul..
    sonuç.
    adamlar yetenekli oyuncuyları arayıp bulup kadroya katıyorlar
    niyete bakmıyorlar düz adamlar kulubun kapısından almıyorlar
  • quote:

Wilshere İngiliz kanalında ilk yarıda Motta'nın penaltı pozisyonunda oyuncuya teması olduğunu ama hakem düdük çalmadığı için şanslı olduklarını söyledi. Ardından muhabir Wilshere'ın bu yorumunu Wenger'e aktardı, o da hakem penaltı vermediği için şanslı sayılabileceklerini belirtti.

İkisi de Beşiktaş'ın çok iyi, çok dirençli bir takım olduğunu, çok zorlandıklarını söylediler. Wilshere hayatında hiç son dakikalardaki kadar gergin (kaybetme korkusu anlamında) bir maç oynamadığını söyledi.

Ekleme yapayım bu mesaja. Skysports'taki yorumcular şu an penaltı pozisyonlarını tartışıyorlar. İki pozisyonun da kesinlikle penaltı olduğunu, ilkinde (Pektemek'in pozisyonu) ayrıca Debuchy'ye kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini ama büyük takımların iç sahada bazen böyle avantajlı kararlar alabildiklerini söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: serden

Sende kına yakarsın bir yerlerine

Yakmaya başladım bile.

Aman her tarafına yak.Yakında senide göreceğim bakalım.Zamanı gelince bende yakmak için sabırsızlanıyorum.Yakında hatırlatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Temple of the King

quote:

quote:

alman routers cnn cvv bvv dff gsy bilimum bütün aleme demeç veren ingilizler; çok iyi bir takımla oynadık,güçlü dirençli bir takımla oynadık ama istediğimizi aldık lay lay lommm

-oha lan bize güçlü dirençli dediler vayyys çok zorlamışız zor maç olmuşmuş bir de

Sen bu üstün espri anlayışınla bu foruma fazlasın cidden çok komik yani bunun az daha komiğini yapabilirsen daha iyi olur

espri mi?forumdaki genel hava bu tur gitti ,devler ligi gitti.işte arsenali zorladığına sevinen bir bjk var espri değil şamata var gırgır var...

• Yüz defa dedik tecrübeli 10 numara alın diye şimdi bi tarafiniza yama yapın. OğuzhanI çıkar fb deki Diego yu koy arsenali elemistik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revivala söyleyinde isini yapsın trolleri gormez gelir bizi banlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepenthe*

10 numara alsaydık geçerdik yaee.. alaydın o zaman şampiyonlar ligi playoff oynuyosun. sonra bizde muhammed var oğuzhan var diyosunuz. süper yerlilerimiz var yaee. al gördün olcayını töreni. hala tüpçüyü savunanlar var. eşit şartlarda savaşmıyoruz arsenalle vs. anlamıyosunuz. turu geçerdik ah vah diyeceğine takımım yeterli değil demeyi öğrenin

Olcay 10 numara değil mi

• maçın golü beyler
  • Jack Wilshere: "Penaltı pozisyonunda Motta'ya müdahalem vardı"
  • tristam T kullanıcısına yanıt
    Penaltı verilseydi ve kırmızı kart alsaydı oyun çok değişirdi ne diyelim sağlık olsun.
  • Bilic çok iyi mücadele etmeyi ögretti takıma. Bugun ilerde bi sergen,alex,hagi isimlerinden biri olsa şuan fark olurdu bu maç !
  • Nepenthe* kullanıcısına yanıt
    Boş konuşuyorsun takımın yeterli olmadigini tüm besiktaslilar biliyor zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Temple of the King

quote:

quote:

espri mi?forumdaki genel hava bu tur gitti ,devler ligi gitti.işte arsenali zorladığına sevinen bir bjk var espri değil şamata var gırgır var...

Kimse gırgır , şamata yapmıyor Beşiktaşlılardan bahsediyorum . Sevinilen şey ortaya konulan futboldur yok Arsenal'i zorlamışız yok elimizden kaçırmışız falan ilgisi yok

Maçtan önce sizin gibi troller yok yeni rekor geliyor yok fark yiyecek yok şu yok bu diyerek geziniyordunuz ortalarda ( Özellikle Galatasaraylılar )

Neyse umarım ilk cümlede anlamışsındır forumdaki genel havayı ...

• kesinlikle desteklemedim desteklemem de beter olsunlar darısı uefaya inşallah...gs düşmanlığı yapacaksın ,şampiyonluklara çamur atacaksın,belgeseller yapacaksın ,gs li oyunculara ağza alınmayacak hakaretler yapacaksın burak yılmaz a demediğini bırakmayacaksın ben de seni destekleyeceğim haa.fb olsa belki desteklerdim çünkü rakip olduğumuz kadar severiz de birbirimizi...aramızdakiler tartışma gibi görünse de aslında bundan zevk de alıyoruzdur...YALNIZ BJK NİN GS YE YAPTIĞI ŞEYİN ADI DÜŞMANLIKTIR.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.