Şimdi Ara

Arsenal ' e oynamayın karaları bağlamayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sezon Manu'nun totheam newcastle cardıf son olarak haftasonu 2-2 kaldığı fulham gibi maçlarıyla kaybettiğim paraları toplasam sanırım manuya her dakika lanet etmem gerekir. Manchester ın bu sezonu galatasarayın 3-4 sezon önceki küme düşme potasının üzerinde bitirdiği sezonla tamamen aynı. Ama büyük kulüpler büyük maçlarda reaksiyon verirler arsenalde büyük maçların takımı kesinlikle değil ben bugün en kötü united'ın kaybetmiyeceğini Galibiyete yakın olan taraf olduğunu düşünüyorum.

• Gözünüz kapalı Arsenal'a oynayın. Bu maçı da kaybederlerse Wenger için homurdanmalar başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tehfazen

Gözünüz kapalı Arsenal'a oynayın. Bu maçı da kaybederlerse Wenger için homurdanmalar başlar.

Moyes ten iyi bir hoca olduğu kesin lakin bu maça iyi hazırlandıklarını düşünüyorum. Her ne kadar Walcott ve Ramsey olmasa da Wilshere katkı sağlayacaktır. 2. yarı kopar gibi.
  • quote:

Gözünüz kapalı Arsenal'a oynayın. Bu maçı da kaybederlerse Wenger için homurdanmalar başlar.

Wenger yönünden bakmışsında Moyes taraftar kanadından bakarsak?
  • wenger icin ne homurdanıcak taraftar ozumsemisler artık yıllardır dunyanın en zengin kuluplerinden birinin basında elde avucta bir basarı yok dogru duzgun,duzenli olarak cl ye katılıp gruptan cıkıyorlar iste okadar.bu macla homurdanma falan olmaz alısılmısın dısında,diken ustunden olan moyes,homurtuya gore arsenal almayın yani :)
    bende kazanmaya yakın olarak arsenali goruyorum ama berabere bitmesi supriz olmaz benim icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the jackal -- 12 Şubat 2014; 17:15:33 >
  • Mentalite olarak bitik bir United olsada büyük maçlarda büyük oyuncular sahne alır. Ve Arsenalde sezon başından baya geride form olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatistek11

quote:

Wenger yönünden bakmışsında Moyes taraftar kanadından bakarsak?

Moyes treni zaten çoktan kaçırdı ancak 26 küsür yıllık Ferguson'dan sonra bir senede silmezler o adamı. Ama Wenger 2003 yılından beri kupa kazanamıyor. Sene başında transfer geciktiği için bile bir çok eleştrinin direkt hedefi olmuştu. Şampiyonluğa bu kadar yakın iken en olmayacak zamanda takım düşüşe geçerse taraftarlar babası olsa tanımaz.
  • Handikaplı girdim Arsenale guven. 8/10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyX/ms1 olarak sürpriz kuponuma ekledim. Top yuvarlaktır ne olacağı hiç belli olmaz, kazanabilir de kaybedebilir de.
  • Sizi arsenal benide united yaktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.