Galatasaray Başkanı Polat'ın sözlerine, Fenerbahçe 2. Başkanı Özdemir'den yanıt gecikmedi: 11 yıldır yönetimdeyim, toplantılarımızda hiç rakibimizi konuşmadık. Çünkü onlara sıra gelmez...
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki söz düellosu bitmek bilmiyor... Sarı-Lacivertliler’in Başkanı Aziz Yıldırım’ın sözleriyle başlayan tartışma, Sarı-Kırmızılılar’ın yöneticisi Haldun Üstünel ve ardından da Başkan Adnan Polat’ın açıklamalarıyla zirveye çıkmıştı.
Son olarak da bu tartışmalara, Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir dahil oldu. Polat’ın, “Rakiplerimizin yönetim kurullarının zamanlarının yüzde 50’sinin, Galatasaray’ı konuşmakla geçtiğini biliyoruz. Demek ki bizden korkuyorlar, ürküyorlar, saygı duyuyorlar, gelişmelerimiz onları endişeye sürüklüyor” sözlerine Özdemir’in cevabı oldukça sert oldu.
‘Gündem maddemiz fazla’
NTV Spor adlı radyo kanalının programına katılan Özdemir, Adnan Polat’a şu cevabı verdi: “Adnan Bey direkt bizimle ilgili bir göndermede bulunmamış. Ama merak edenler için söyleyeyim; 11 yıldır yönetimdeyim, toplantılarımızda hiç Galatasaray konuşulduğunu hatırlamıyorum. Bizim A takımın gündem maddeleri dışında, mali büyüme, alt yapı, amatör branşlar, eğitim, tesisler konuşuluyor. Çok işimiz var. Bunları konuşunca 4-5 saatimiz, yönetim toplantılarında geçiyor. Yani Galatasaray’a sıra gelmez” ifadelerini kullandı.
Düello nasıl başladı?
Aziz Yıldırım Devre arasında herkes ‘transfer’ diye bağırdı, yapmadık. Çünkü bu formayı giyen her futbolcumuzun değerini biliyoruz. Büyük hedefleri olan takımlar, büyük yıldızları devre arasında getiremez. İyi futbolcu alamazsın, vermezler. Ama sezon sonunda her istediğini alırsın.
Haldun Üstünel Kendini dünya kulübü olarak görüp, transfer yapmadıklarını söyleyenler, Ocak’ta 4 milyon Euro harcadıklarını nasıl açıklayabilirler? Gerçek bir dünya markası olan Galatasaray’ın ezeli rakibinin başkanının, bizim icraatlarımızla ilgili yorum yapması şık durmamaktadır.
Adnan Polat Biz yönetim olarak aramızda rakiplerle ilgili konuşmayız. Ama rakiplerimizin toplantılarının yüzde 50’si Galatasaray’ı konuşmakla geçiyor. Demek ki bizden korkuyorlar, ürküyorlar, saygı duyuyorlar, gelişmelerimiz onları endişeye sürüklüyor...
Forumu pek takip etmiyoruz anlaşılan
Konu açacağım zaman FB bölümüne bakıyorum varmı diye aynısından ama tutup Gs bölümüne vs bakmıyorum. Zaten sizin bölümdeki konulara girip yorum yazdığım zaman en büyük Gs bile yazsan hemen yaşı küçük forumdaşlar kendi bölümüne defol diye kovuyorlar
Bizi içerik olarak baz almış haberlerin çoğu GS bölümünde oluyor, çok seviyorlar bizi çok
Neyse konumuza dönelim, ne demiş yönetimler... FB camiası kendi arasında konuşuyor hiç transfer yapmadık diye, bazı umudunu tüketmekte olan FBliler transfersiz geçen dönemi çok eleştirip misal olarakta GS'yi veriyor. Aziz başkanımızda kendi içimizdekilere cevap veriyor endişelerini gideriyor ne hikmetse ucu GS yöneticilere dokunuyor ki hiçbir şekilde de sataşma yok.
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
Konu açacağım zaman FB bölümüne bakıyorum varmı diye aynısından ama tutup Gs bölümüne vs bakmıyorum. Zaten sizin bölümdeki konulara girip yorum yazdığım zaman en büyük Gs bile yazsan hemen yaşı küçük forumdaşlar kendi bölümüne defol diye kovuyorlar
Tefol
onlar fb'yi geçecekler(miş) ya o yüzden olsa gerek bu telaş
ali dürüst aday olursa ve faruk süren desteklerse seçimlerde yönetim değişebilir.
bu yönetimde ali şenleşme aziz yıldırımlaşma var biraz.medyaya çok malzeme veriyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
3 çinli sırayla uçaktan atlamış
Sıraya birşey olmuş mu
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
Tefol
quote:
Orijinalden alıntı: Headshott
quote:
Sıraya birşey olmuş mu
onu bilemiyoruz, atlamışlar sadece
quote:
quote:
quote:
Sıraya birşey olmuş mu
Sıra önemli sırayı korumak lazım
quote:
quote:
quote:
quote:
Sıraya birşey olmuş mu
Ne farkeder hepsi birbirine benziyo zaten
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
quote:
quote:
quote:
quote:
Sıraya birşey olmuş mu
sen espriyi bilmiyosun
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sıraya birşey olmuş mu
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sıraya birşey olmuş mu
Fail
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sıraya birşey olmuş mu
sen espriyi bilmiyosun
Espiri mi? espiri ne ara la futbol bölümünde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme