quote:Orjinalden alıntı: toti1903 beni yaz hocam 11. ben olayım ilk 11 e gireyim geç kaldın 11. benim
@bigen ßro seni düzeltim,en öndeki yerin kaldı 8.likteki yerine @toti1903 yazdım. İlk 11'i tamamladık.Yedek kaleciyle devam ediyoruz.İlk 18'i bekliyoruz.
Benden başka imzasına koyan yok buranın adresini.İmza daha iyi yapabilecek olan varsa yapsın,biliyorum benimki hoş olmadı.
1-Arsenal ve Roma 2-Chelsea 3-Real Madrid 4-Bayern Münih Avrupa'da bunlardan başka takım tutmam.Ekleyebilirsin fakat yanına parantez içinde Fan Roma diye şettirirsen iyi olur.
quote:Orjinalden alıntı: ballrry 1-Arsenal ve Roma 2-Chelsea 3-Real Madrid 4-Bayern Münih Avrupa'da bunlardan başka takım tutmam.Ekleyebilirsin fakat yanına parantez içinde Fan Roma diye şettirirsen iyi olur. Aynen bende fan Roma sayılabilirim ama daha çok Arsenal.
quote:Orjinalden alıntı: ScRyedd Davil Villa - Arsenal Bu transfer gerçekleştimi ? Arsenal'le ne oldu bilmiyorum ama Abramovich David Villa'nın peşindeBöyle giderse alır gibi geliyo 40-45 milyon sterlin'e kim hayır der ki?
quote:Orjinalden alıntı: ScRyedd Davil Villa - Arsenal Bu transfer gerçekleştimi ? Arsenal transfere o kadar para ayırır mı bilmem.