İmzadaki beyazlığı kaldırabilsek süper olur.Photoshop bilen arkadaşlarımıza duyrulur.
Yaz benide.Orjinal deplasman forması geçen senenin Adebayor formam var.Walcott,Arshavin en sevdiğim oyuncular.Oynadıkları futbola ve takıma hayranım.
ARSENAL Almunia Clichy Sagna Toure Gallas Nasri Arshavin Fabregas Walcott Robin Van Persie Adebayor
Şöyle tam kadro çıksa Arsenal,Manchester'ı eler.Finale çıkar.
Bu nasıl?
Ben tam logo istiyorum ancak PS için bi arkadaşa söyledim o da tam istediğim gibi olmadı.Bu arada nedense kendi mesajımı editleyemiyorum @Espâda seni üyelere yazamadım kusura bakma.
benide ekleyin kardeş; gerçi henry, viera ikilisinin kopusundan sonra biraz buruk bi sevgi oldu ama arsenal başkadır yaa.
quote:
Orjinalden alıntı: nasozby
benide ekleyin kardeş; gerçi henry, viera ikilisinin kopusundan sonra biraz buruk bi sevgi oldu ama arsenal başkadır yaa.
Hocam şimdi ekleyemiyorum,nedense mesajımı değiştiremiyorum.Değiştirebilmeye başladıktan sonra ekleyeceğim,sende imzalardan birini kullanırsan güzel olur.
Arkadaşlar imzamızı değiştirdim.Bendeki gibi oldum.Bölüm yöneticisine mesaj attım,ilk sayfadakini de değiştirecek.Arkadaki beyazlık gitti,süper oldu.