Bu arada Arsenal - Porto eşleşmesi gerçekleşti.Dişli bi ekip , dilerim eleriz.
Gel ne olursan ol gel.. İster Çelsiyi tut ister kırmızı şeytanları tut ... yine gel...
Bu arada Porto rakibimiz süper maç olacak portoyuda seviyorum ama arsenal alır diye ümit ediyorum.
bence arsenal porto yu eler
keşke italyanlardan biri gelseydi
Forvete adam almamız lazım , Hulk ya da Aguero süper olur ama Aguero'yu Chelsea bırakmaz ; ayrıca Wenger o kadar para vermez ama Porto'daki Hulk güzel oyuncu.
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
Forvete adam almamız lazım , Hulk ya da Aguero süper olur ama Aguero'yu Chelsea bırakmaz ; ayrıca Wenger o kadar para vermez ama Porto'daki Hulk güzel oyuncu.
alabiliyorlarsa gignac süper olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu
quote:
alabiliyorlarsa gignac süper olurdu
Bu Bordeaux'daki Chamak mı ne onunla bayağı ilgilendiler , sezon sonunda serbest kalıyor zaten alması muhtemel ama sezon ortasında lazım bize.Mümkünse Ş.L.'de de oynasın.
şampiyonlar liginde oynatıcaklarsa ellerinde fazla bir seçenek yok. şimdi hulk, agüero, gignac felan alınsa onlar sene başında avrupa kupalarına kayıt edildikleri için kural gereği oynayamazlar. ama bir isim söylemek gerekirse leverkusen den Eren Derdiyok
Arsenal 3- 0 Hull city Bu sene şampiyonluk Çelsi ve Arsenal arasında geçer diye düşünüyorum ama takım çok genç çok tecrübesiz diyemem ama Çelsi daha oturmuş bir takım ama bana göre arsenalin kadrosu bir iki takviye yapılırsa Çelsiden geri kalmaz
maçı izledim bu diaby insan değil yahu
bence arsenal pek kasmadı takım yorgun gibiydi
ama goller izlenmeye değer organizasyon çok iyiydi bencillik yok hull penaltı kaçırdı o sıra skor 1-0 dı
fabregas yok clichy yok ven persie zaten yok sagna yok ama yine kazandı
3-0 dan sonra kaçan pozisyonlar bile izlenmeye değer bence
Arkadaşlar Arsenal bomba transferler yapıyor Ocak ayında. Biliyorsunuz arsenal nasıl bomba transferler yapar az paraya çok iş. andre pierre gignac büyük ihtimalle arsenalde.
quote:
Orijinalden alıntı: macrolight
Arkadaşlar Arsenal bomba transferler yapıyor Ocak ayında. Biliyorsunuz arsenal nasıl bomba transferler yapar az paraya çok iş. andre pierre gignac büyük ihtimalle arsenalde.
Fotomaç gibi olma da.Arsenal yönetimlerine yakın isimler mi tanıyon o nasıl mesaj ya.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: macrolight
Fotomaç gibi olma da.Arsenal yönetimlerine yakın isimler mi tanıyon o nasıl mesaj ya.