Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.800
Cevap
36
Favori
365.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saka-Odegard-Esr

Auba

iyi duruyor.

• Rakibin yok kardeşim

• Auba zaten yoktu. Tierney ve Saka da yok  

• Kart çıkmadı   Şaşırmamak lazım gerçi

• arsenal 3 lu defansi biraktiktan sonra toparladi

ghaka yine ileriye pas vermekten aciz geri kalan her sey guzel

bellerin tam kalas, geriye gitti yillarca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında etkili oynadık ama çok netler fırsatlar harcadık. Oyun olarak ben beğendim bu akşam yine takımı. Willian'ın kaçırdıkları, Laca'nın direkten dönen frikiği falan golle sonuçlansa çok daha değişik bir maça evrilecekti. İlk yarı ManU, ikinci yarı başından ortalarına kadar oyunun hakimi biz olduk. Özellikle 45-60 arası acayip domine ettik ama olmadı. David Luiz şahane bir maç çıkarttı. Onun dışında Pepe ve Laca fena değildi.

• Çok etkili bir oyunla deplasmanda lig 3.cüsünü mağlup ettik. Evet Leicester'ın eksikleri var ve Avrupa'dan da elenip, yorgun bir şekilde geldiler. Ama Saka ve Partey gibi isimlerin ilk 11'de olmamasına rağmen rotasyonlu bir kadroyla deplasmanda güzel bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Odegaard kaliteli ayak. İkinci bir Suarez vakası olmayacak gibi duruyor en azından. Ne zaman oyunda olsa takıma hareket getiriyor. Sakatlıktan sonra da formu düşük olan ESR'yi keseceğini düşünüyorum. ESR'de kesinlikle yabana atılmayacak bir isim değil bu arada. Hem Saka hem de ESR aşırı iyi bir sezon geçiriyorlar. Pepe her geçen maç daha da iyiye gidiyor. Sezon başına kıyasla herkes kendi oyununu bir tık ilerletmiş durumda. Yedek oyuncular bile verilen görevi yerine getirmeye gayret ediyor. Umarım bu çıkışı bozmayız. Zaten yılbaşından beri gelen süreçte gayet toparlamış durumdayız. Wolves maçı gayet iyi başlamışken Luiz'in penaltısı ve kırmızı kartından sonra film kopmuş ve yenilmiştik. Ondan sonra Villa'ya da yenilmemize rağmen Leeds'i darma duman edip moralleri yukarı çıkartmayı başardık yeniden. Avrupa'da Benfica galibiyeti falan derken süreç iyi gidiyor.

• İçimden geçenleri yazsam perma yerim. Şu pozisyonun içinde Luiz olsa penaltı + kırmızıydı. Manu ya verilen soft penaltılara bakıyorum, birde bizim maçlarda aleyhimize verilen kararlara bakıyorum. Ligdeki konumumuz şaşırtmıyor beni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

İçimden geçenleri yazsam perma yerim. Şu pozisyonun içinde Luiz olsa penaltı + kırmızıydı. Manu ya verilen soft penaltılara bakıyorum, birde bizim maçlarda aleyhimize verilen kararlara bakıyorum. Ligdeki konumumuz şaşırtmıyor beni :)

VAR'a gidilmedi mi?

• Bu el kuralı yine mi değişti yoksa yav 

Aha dedim penaltı,oyun durunca var uyarı verecek.Hiç bir şey olmadı 

• quote:

Orijinalden alıntı: josrdr

VAR'a gidilmedi mi?

Alıntıları Göster

Gidildi ama verilmedi.

• D. kullanıcısına yanıt

İnanılmaz bir karar gerçekten. VAR'a gidip vermemesi olayın vahametini daha da çok arttırıyor. Dediğin gibi David Luiz olsa affetmezlerdi. Wolves maçında gri bir pozisyonda cart diye kırmızı + penaltıyı vermişti hakem saniyesinde. O maçı da o penaltıyla katletmişlerdi. Bugün de olası 3 puanımıza engel olundu resmen.

• Arsenal maç boyu ezdi bugün Tottenham'ı. Sadece son 10 dakikada bireysel hatalar yüzünden biraz fazla duran top şansı tanıdılar rakibe. Partey ve Tierney'i çok beğendim. Özellikle Tierney sol tarafı çok iyi işledi. 2 tane de direkten dönen top var. Öte yandan Lamela'nın gol de olağanüstüydü, kırmızı görmese belki daha farklı bir son olabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moyes hocam yarım saatte paketledi, geçmiş olsun.

• yillardir cl'ye gidemeyen, epl'de 32. hafta sonunda mac fazlasiyla 9. olan arsenal'in bu super league adli olusuma alinmasi bile bu turnuvanin neyi ve kimleri temsil ettigini cok acik gosteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

yillardir cl'ye gidemeyen, epl'de 32. hafta sonunda mac fazlasiyla 9. olan arsenal'in bu super league adli olusuma alinmasi bile bu turnuvanin neyi ve kimleri temsil ettigini cok acik gosteriyor.

doğru ama uefa gibi yozlaşmış bir kurumun savunulcak bir yanı yok

• Losersenal

Bir de bunları Süper Lige çağırmışlardı.

• ...

• 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.