Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.795
Cevap
36
Favori
363.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır Arsenal'i takip eden bir futbolsever olarak her sene kadrosu iyi olurdu ama ya hoca iyi olmazdı ya Arsene Wenger loser bir hoca olduğu için devamını getiremezlerdi ama bir şekil insan başarısızda olsa Arsenal'i izlemek isterdi.Çünkü Arsenal futbolu denen bir gerçek vardı.

Şimdi ise gerçekten üzülüyorum.Bu sene kadroda çok kötü arkadaş bu nasıl bir kadro sen Premier Lig takımısın afedersin hayvan gibi bütçeye sahipsin Rob Holding, Lokonga, Martinelli, Smith Rowe bunlar ney gözünü seveyim bu nasıl bir kadro.Xhaka gibi adam bile bu kadroda neredeyse iyi gözüküyor.Gerçekten insan Arsenal'in şu haline üzülüyor çünkü bu kadro hayal bile ettirmiyor.

• Uzun yıllardır bu takımı takip eden biri olarak gördüğüm en berbat sezon başlangıçlarımızdan biri olabilir bu 2 maç. Hiç bu takımı bu kadar zayıf, aciz ve kalitesiz görmemiştim. Takımın ilk 11'in de yıldız özellikli diyebileceğimiz hakikaten bir kişi dahi yok. Yukarıdaki yoruma katılıyorum ne bir Kante'miz ne bir Lukaku'muz var.

• wba arsenal kupa maçı var wba şov yapıyo dk 10

• Edu'nun kızı instagramda DMlerini açmıyormuş gelen hakaret ve tehditler yüzünden.

Ramsdale de gelen hakaretler yüzünden gönderilerini yoruma kapatmış.

• arsenal çok çok çok kötü. bu kadro ve arteta kümede kalmaya oynar en fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi oynanacak maçı merakla bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maçın özeti şimdiden
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

• Şovu Arsenal yaptı ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta  Fakat hafta sonu Arsenal üzerine asıl şov var. ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Şovu Arsenal yaptı   Fakat hafta sonu Arsenal üzerine asıl şov var.  

haha wba tutunamadı ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta  pep bence artetaya kıyak geçicek 1-0 2-0 bitirir maçı kariyerinin daha kötüye gitmemesi için.

• Benim anlamadığım,Avrupalı diyoruz,hak hukuk bilir diyoruz diyoruz da körü körüne bu takımın taraftarları neden bu kadar kötü yönetilmelerine ses çıkarmıyor.

Bizim taraftar kültürünü ne kadar sevmesem de bu konularda bir karakter gösterip yönetimi değişikliğe zorluyor. Bazı takımlar hariç tabi. Ama çoğunluğu başkana,yönetime,futbolcuya çatır çatır tepkisini koyuyor. En nihayetinde de istediğini elde ediyor.

Koca bir sezonu bir hiç uğruna heba ediyorlar. Yazık.

• Reis bunun hak hukukla ne alakası var? Savcı 3 maç kaybetti diye artetayi ters kelepceyle tutuklanma emri mi çıkartsın? Açık ve bariz iyi oyuncuların tercihi olmadığı için başkanları mı asılsın?
    Kötü gidişler her zaman olur. Şuan herkese dayılanan liverpoolun çok uzak olmayan rezil zamanlarını hepimiz hatırlıyoruz.

• Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Hak hukuk derken tam ifade edeyim ozaman. Ben bir taraftar olarak her sene 38 maçtan 20-25 tanesine gidiyorsam. Yahut varlıklı isem kombine alıyorsam,forma zart zurt her türlü desteği sağlıyorsam tepki koymak,protesto etmek hakkım.

Nba sistemi gibi olsa eyvAllah dediğin doğru.Rezil zamanları dişini sıkarak beklersin geçmesini. E öyle bir durum da yok.

Altı üstü parayı doğru kullanıp rekabetçi bir takım oluşturup lige süreceksin. Yakın tarihte bunun en güzel örneği Manu'dur.

Adamlar Ferguson'dan sonra bocaladılar fakat içinde bulundukları organizasyonun(Lig,şampiyonlar ligi vs) başarısızlığa çok fazla tahammülün olmadığının farkındalardı veya farkına vardılar ve kısa sürede toparlandılar.

Dünya öyle bir tüketim çılgınlığına büründü ki, başarılı olmak bile yetmiyor. O başarıyı devam ettirmelisin. Ettiremiyorsan yarışın içinde kalmalısın. Kalamıyorsan da gölge etmeyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 26 Ağustos 2021; 17:40:30 >

• imza. arsenal büyük takım hüviyetini yitirmek üzere, durum hiç iç açıcı değil.

• Arsenalin olayı bitmiş İlk 4 Takımı olan Arsenal Kümede kalmaya oynar oldu

• Büyük takım hüviyeti, oyunculara verilen maaşlar dibi gördüğünde kaybedilir. Bunun olabilmesi için de Arsenal'in 3-4 sene ilk6 dışında kalması, ciddi derecede taraftar kaybetmesi ve sponsor gelirlerinin minimuma inmesi gerekir. Haliyle bu da zor görünüyor. Ayrıca Arsenal'in istese de istemese de Wenger'den kalma bir geleneği var: Hiç bilemedin doldur genç ama gelecek vaat eden oyuncuları, en azından koşarlar, çabalarlar ve top6 dışındaki takımlardan istenen puanları alırlar. Tabi bu söylediğim en düşük beklenti olmakla birlikte, yönetimin de buna rıza göstermesi lazım.

Velhasılkelam çoğu kişi kadar kötümser değilim, Arse nalları toplar bu sene diyemem ama takımda belli başlı bir azim, istek sorunu olduğu gerçek.

Aşağıdaki 100'ün üzerinde haftalık maaş alan oyuncular listesi var. Oyuncularına bu denli maaş verebilen bir takım küçük takım olamaz.

Gerisine de şu siteden erişebilirsiniz:

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Artetaspotrac.com
    Arsenal F.C. 2021 Salary Cap
    https://www.spotrac.com/epl/arsenal-fc/payroll

• Gasperini hocam yakışır Arsenal'e.

• maçı açtım bakalım ne olacak zaten umudum da yok ..

arteta yap bi güzellik şu pep den %1 birşeyler kapmış isen bir taktik üretirsin inş.

yoksa bu takım ciddi küme düşme adayı olacak sayende ..

• Arsenal 6 dakika dayandı yine fena değil

• arsenal güzel başladı ama ilk pozisyondan golü yedi. bu kadar kolay yiyen takım büyük takım falan değildir

• Chambers yeni Mustafi ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 

• 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.