kan görüyorum hocam vahşet görüyorum |
^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (711. sayfa)
-
-
Bu takıma sezon ortasında gelecek hocanında vay haline.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dk 13 2-0
-
Kaleye gelen 2 şut 2 gol. Futbolcuların konsantrasyonu sıfır.
-
bir söz vardır ;
100 tane aslan ın başına bir koyun geçirisen hiç bir şey olmaz ama
100 tane koyun un başına bir aslan geçerse o zaman korkun diye
maç 2-0 oldu kenarda hoca efendi alkışlıyor takımı sinirim bozuldu yav bu adam kovulmak için daha ne yapması lazım.
-
Birde şöyle güzel bir söz vardır;
Kurtlukta düşeni yemek kanundur.
hala white transferini anlamlandıramıyorum
-
Xhaka'dan nasıl "sıvanır" adlı çalışmayı izledik. :)
böyle kırmızı olmaz.
ayrıca bu artetanın yanındakiler fm oynuyor herhalde laptoptan bu kadar etkisiz olur bir teknik ekip, oyunculara motivasyon ver hiçbir şey yapamıyorsan anasını satayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kurt hoca arteta devre arası yapacağı değişikliklerle maçı çevirir umarım 2-0 ve 10 kişiyiz 7-8 olmaması için muhteşem kıymetlimiz hocamız maça müdahale edip damga vuracaktır
-
-
Xhaka adama dokunmadı, kırmızı kartla attılar . VAR geçen sene biten maçta United'ın verilmeyen penaltısını verip maçı kazandırmıştı. Rezilliğe bak, ben olsam takımı sahadan çekerdim de Arteta akıl hocasına karşı bunu yapamaz.
-
Dünyanın en kötü takımı. CL'deki vasat takımlar bile City'i daha çok zorluyor
-
Arteta'nın Son Maçı
-
Yıllardır toparlanamayan bir Arsenal var. Bakıyorsunuz manU, tottenham, chelsea gibi şampiyonluk kovalayan takımlar her geçen sezon kendin daha da geliştiriyor.
Bu vasat Arsenal her geçen sezon kendini daha da bitik hale getiriyor.
Keyifli maç izleriz dedik ama 4-0 oldu bile daha dakika 56
Neyse akşam 19.30 akarız :)
-
EPL kalitesine yakışmayan bir maç oluyor. 6-7-8 yiyen takımlar bile bi hücuma çıkar, pozisyona girer, bunlarda o bile yok. 11 kişi kendi yarı sahasında gol yemeyi bekliyor Arsenal.
-
işin en kötü yanı arsenal oyuncuları artetayı sallamıyor bile..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok abi bu böyle olmaz. Bu hal nedir böyle? Basın Arteta'ya tekmeyi gitsin. Arsenal çok kötü durumda. Bence acilen Wenger ile 2 yıllık imza atsınlar gelsin kurtarsın şu takımı. Wenger den başka kimse kurtaramaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biz ona hocayı yiyorlar diyelim, çare wenger.
-
evlere şenlik defans tanımı arsenal tarafından canlı gösteriyle yapıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 28 Ağustos 2021; 16:29:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X