Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.795
Cevap
36
Favori
363.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her şeyden önce bu olay, Abd'deki sjw akımının kıta avrupasına ne kadar yansıdığının güzel bir testi olacak. Umarım hayatlarında bir daha hiçbir üst sınıfı takımda oynayamacakları kadar ağır cezalar alırlar. Midesizliği geçtim, yaptıklarının profesyonellikle alakası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 takipçili bir ispanyol yazmış bunu bizim troll Türk sayfaları da paylaşmış. O ispanyol şey de diyordu Türklerden kokruyorum bana napacaklar acaba falan diye. Ben başka kaynaklarda göremedim bu haberi. Gören varsa yazarsa sevinirim ama bir yabancının trollüğü bizim twitterda ciddi gündem oldu. Ve bizde paylaşanlar da kaynak diye onu gösteriyor. sanki düzgün bir kaynakmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 31 Ağustos 2021; 11:58:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık daha neler.

• black live matter hareketini yanlis anlayan odegard in adamligi desem

• geçen sezon bir ünlü oyuncu gay olduğunu açıklamıştı o kimdi ya ?

oda arsenalde olmasın ...

birde bu artetanın elinde sanırım yönetimin komple sex kasedi var santajmı yapıyor yönetime yoksa bu herif başka türlü orada kalamazdı..

• ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ninika kullanıcısına yanıt

Okurken midem bulandı, gerçekse eğer koskoca Arsenal Brazzers'a dönmüş desene ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 

• Daha evvel de Arsenalli futbolcular balondan mı ne uyuşturucu çekiyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 31 Ağustos 2021; 17:22:26 >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt

onuda ben şimdi sizden duydum

bu kulüp ben 5 yıl içinde düşer diyordum ama bu sene galiba düşer ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 

acaba bu soyunma odasında ki cinsi sapıkça münasebet yalan olabilirmi ?

kulüpte yalanlamadı yani...!!!

• Ninika kullanıcısına yanıt
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Artetasporx.com
    Arsenalli futbolcuların şok partisi! Uyuşturucu, alkol, 70 parti kızı...
    https://www.sporx.com/arsenalli-futbolcularin-sok-partisi-uyusturucu-alkol-70-parti-kizi-SXHBQ749746SXQ

Bahsedilen futbolculardan birisi artık Fenerbahçe'de hem de.

PES 2020'de Arsenal'ı sıkça alırdım, epey uzun süredir sempati duyduğum bir takımdı. Ama yönetilme şekli, transferlerin rezilliği falan derken ilgilenmiyorum daha. Dediğiniz gibi küme düşer umarım, akıllanırlar belki.

Yönetimin böyle bir sapkınlığı açıklayacağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 2 Eylül 2021; 17:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

sporx.com
    https://www.sporx.com/arsenalli-futbolcularin-sok-partisi-uyusturucu-alkol-70-parti-kizi-SXHBQ749746SXQ

PES 2020'de Arsenal'ı sıkça alırdım, epey uzun süredir sempati duyduğum bir takımdı. Ama yönetilme şekli, transferlerin rezilliği falan derken ilgilenmiyorum daha. Dediğiniz gibi küme düşer umarım, akıllanırlar belki.

yuhh bu nedir ya mesuttan soğudum suan

hiç hayırlı cumalar postu kaçırmayan mesuta bak sen meğersem londrada pompa geceleri yapıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

sporx.com

Olaylara bak olaylara. Birde beyler balondan helyum çekiyorlar saçmalamayın ne uyuşturucusu sesler değişip gülüp eğleniyorlar. :)))

Şaka bir yana ne güzel hayat paranın anasını bellıyorlar sevdıklerı ısı yapıyorlar bunlar yetmıyor böyle aptal saptal işler yapıyorlar çok yazık. Birde nasıl burunlarını cekıyorlar oyle böyle degıl genc çaylağada ögretıyorlar abu lacazette mesut mustafı davıd luız hep as kadro oyuncuları rezıllık. Klup ne ceza vermıstı daha sonrasında.

• Küme düşme falan yine iyi olaylarmış. Adamlar Gaysenal olmuş.

• Takehiro Tomiyasu hayırlı olsun. Emerson transferi söz konusu olmadan önce çok istedim bize gelmesini. Gerçekten sağlam topçu ve aşırı zinde, istekli. Çok faydalı olacaktır.

Ne haberdi ama. Sorsan en dindar müslüman. Soyunma odasında Ronaldo'ya Kur'an okurmuş.

• Arsenal'e bak sen günahların şehri pompei olmuş resmen.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt

Ceza falan yoktu hatırladığım kadarıyla.

• Thierry Henry artık en kısa sürede hocalık meziyetlerini edinip Arsenal'i eski günlerine getirebilecek bence tek isim. Arteta olmadı yani tamam iyi bir futbolcuydu camiayı biliyor ama oyuncuların çokta takmadığını cidye almadığını düşünüyorum. Arsenal çok da kurt olmayan ama süperstar kimliği ile oyuncuları ikna edebilecek saygın birini takımın başına getirmeli o da en mantıklı Henry

• bu saatten sonra tırnaklarıyla kazıyarak kendisini bir yerlere getirmiş bir hoca lazım arsenal e

örnek vermek istemiyorum ama bu tipe örnek kloop tur.

henry nin hocalık tecrübesi monaco da iyi gitmedi çok büyük risk olur henry ayrıca geçmişinide zedeler başarısızlık.

arsenal in ihtiyacı sağlam bir sistemi olan ya alman ya italyan hoca.

başka macerelara gerek yok tüm yetki hocada olacak toparlasın takımı 3 4 yıla

• 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.