adam gibi adam o kadar haklisin ki arsenal a CONTE gelmeli adam boşta, kendini ispatlamis.arsenal da da para var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (714. sayfa)
-
-
Conte hayatta Arsenal denen bataklığa gelmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Conte'ye 2 sene ve yüksek transfer bütçesi ver bitir bu işi.
Arsenal bu ikisini verebilir çok rahat bi şekilde.
-
çok zor bu dediğin başarısızlığa bir isyan yok adamlarda.
conte gelse bu seferde ya transferleri kendileri yapar (manu ,city,chelsea, liverpool ) bunların artıklarını alırlar hemde yüksek maaş ve bonservise
yada hocaya para yok derler
mutlaka bir sıkıntı çıkar ..
-
bpukoyako sako çok abartılmış bir çöp topçudur mackolikte değerine bakayım dedim 60-70 milyon euro yazıyor resmen bana kalsa 5m etmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte onun için sana kalmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ŞahinAbi
bpukoyako sako çok abartılmış bir çöp topçudur mackolikte değerine bakayım dedim 60-70 milyon euro yazıyor resmen bana kalsa 5m etmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arsenal gol atıp gol yemeden galibiyet almış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE
Arsenal gol atıp gol yemeden galibiyet almış.Bu işte bir terslik var
-
Arsenal bu hafta da gol atıp gol yemeden galibiyet almış. 😮
bence şu an kader göz boyuyor bu gerçek olamaz arsenal peşpeşe 2 maç kazandı ve gol yemedi
-
Tottenham'ı perişan ettiler dün.
ben şok ben mahşet
-
Arteta buralara girip bizim kendini delicesine gömdüğümüz yorumları mı okudu ne yaptı herif.
Takım yarın yokmuş gibi top oynuyor.
böyle oynasın takım tamam ama inişli çıkışlı grafik çizip ilk 8 e girelim yeter denirse yine aynı fikirdeyim gönderilmesi daha iyi olrudu.
ayrıca arsenal in sportif direktörünüde 1 dk tutmam takımda chelsea m.united vs gibi kulüplerin artıklarını bonservis verip dünya maaşa kulübe katmak resmen facia..
örnek david luis ( halı sahada maça çağırmam bu herifi ) şimdi nerde oynuyor bilgim yok
-
ManCity'den 5 yiyince takım taraftarlarının tepkisinden sonra oldu.
-
Vay! Arsenal taraftarı tepki göstermeyide mi bilirmiş?
Bi ara maçı yanlış linkten izliyorum zannettim
-
-
Buraya yazmasam da takımı düzenli izlemeye devam ediyorum. Hocaya olan inancım hala devam ediyor. Bizim şu an en büyük problemimiz merkez orta saha. Xhaka nın sakatlanmasıyla elimizde Sambi, Partey ve Elneny kaldı. Xhaka sakatlanmadan öncede Partey sakattı. Yeni döndü. Partey'in dönmesiyle galibiyetler almaya başlamamız tesadüf değil. Partey oynadığı zaman takımın seviyesi yukarı çıkıyor. Şimdi de Xhaka sakat. Elneny bana göre yedeğin yedeği olabilecek bir isim. Son derece yetersiz. Elneny'i kadroda tutacağıma Azeez i tutmayı tercih ederdim. Sambi ise şu an ana taşıyıcı olacak seviyede değil. Yani bizim devre arası muhakkak bir merkez orta saha almamız lazım. Bruno Guimaraes e ilgimiz olduğu yazılıyordu. Olursa çok güzel olur. Orta sahalardan bu kadar konuşmuşken bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon Patino adını sıkça duyacağız. A takımla antrenmanlara çıkıyor şu an ama çok zor durumda kalmazsak oynamaya önümüzdeki sezon başlayacak gibi.
-
zakaria schlager
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X