< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (718. sayfa)
-
-
Bu adam gabonlu değil mi yavquote:
Orijinalden alıntı: Johan Cruyff
AUbemeyang gabon milli takımından çıkartılmış kalp sorunu olabilirmiş. Üzdü umarım bir şeyi yoktur
edit: gana yazmışım sorry
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 15 Ocak 2022; 16:8:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yanlış yazmışım düzelttim
-
Arsenaltwitter“⚡ For the match-winning moments 🙅♂️ For the iconic celebrations 😀 For making us smile Thank you for everything, @Auba ❤️”https://twitter.com/Arsenal/status/1488587252351619072?s=20&t=a1874xFVOa89CJKAsFFm-w
163 Games for AFC.
92 Goals, 21 Assists.
2018/19 PL Top Scorer.
FA Cup winner.
Community Shield winner.
5th fastest player in PL history to reach 50 goals.
2nd Arsenal player to score 20+ PL goals in straight seasons.
Auba Barça ile anlaştı. Kulübün tarihine adını altın harflerle yazdırdı. 18/19 Gol Krallığı, FA Kupası finalinde Chelsea'ye attığı gol, Spurs derbilerinde attığı goller, ilk çıktığı Everton maçı. Çoğu maçta tarihi goller attı, çoğu kez takımı ipten aldı. Xhaka olayından sonra sorumluluk aldı kaptan oldu. Her ne kadar son zamanları hem mental hem de performans olarak kötü geçse de hep iyi hatırlanacak.
Onun dışında Bruno Guimaraes'i 42m€'ya Newcastle, Zakaria'yı ise 5m€'ya Juventus aldı. Ayrıca yaklaşık 2 aydır bize yazılan Vlahovic'de büyük bir miktara Juve yaptı onu da ekleyeyim unutmuştum. Biz de ise transfer dönemi baya durgun geçti garip şekilde. Halbuki çok net bir ortasaha ve olabilirse forvete ihtiyacımız vardı ama iki transfer de yapılmadı. Üstüne Chambers ve Maitland-Niles'ı da yolladık. Bakalım nasıl bitireceğiz sezonu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 1 Şubat 2022; 22:31:4 >
-
ya şu marsilyadaki oyuncularımız guendouzi ve saliba harika oynuyo , şutlayalım parteyle xhakayı bu iki adam oynasın smith rowe da defans anlamında daha az kendini yorar
-
Genel bir değerlendirme yapayım. Önce transfer ile başlıyım. Herkesin bildiği gibi forvet transferi için en çok istenen isim Vlahovic idi. Ben geçen haftalarda oyuncunun gelmeye niyeti olmadığını ve boşa kürek çektiğimizi söylemiştim. Nitekim öyle de oldu. Çok büyük ihtimalle oyuncunun Juventus ile çoktan anlaşması vardı. Transferin gelişim sürecine bir bakalım. Öncelikle Vlahovic'in sezon sonuna kadar takımda kalmak istediği ve yazın teklifleri değerlendireceği haberleri vardı. Sonrasında Fiorentina'nın başkanı çıkıp konuşunca parçalar yerine oturdu. Oyuncu ve menajeri EPL den gelen hiçbir teklife geri dönüş yapmamış. Yani sadece biz değil, isteyen başka takımlarda varmış. Başkanları çıkıp 2-3 gün içinde Vlahovic ve menajeri bir karar vermek zorunda dedi. O haberlerin akşamında Juventus haberleri düşmeye başladı. 100m+ zarar açıklayan ve sözde parası olmayan Juventus nakit 80m para bayıldı. Bana göre oyuncuyu yazın daha uygun bir fiyata veya sözleşmesi bitince bedelsiz şekilde almayı planlıyordu Juventus. Gelen tekliflerin olması ve Fiorentina tarafının oyuncu ve menajerini sıkıştırmasından dolayı devre arası bu hamleyi yapmak zorunda kaldılar. Oyuncunun maaşı da çok yüksek değil. Yıllık 7.5m. EPL de çoğu takım daha fazlasını verebilir. Oyuncunun gönlü Juventus daymış en başından beri. Yapacak bir şey yok. Vlahovic kaçtıktan sonra süre azaldı ve pek alternatifimiz yoktu. Kimse kalan kısa sürede banko oyuncusunu vermez. Isak için Sociedad serbest kalma bedelinin ödenmesini istemiş. Isak'ın serbest kalma bedeli de 90m. Bizimkilerde çok fazla bulmuş ve bu parayı etmeyeceğini düşündüğü için bu transferden vazgeçmiş. Forvet transferi böyle. Yazın 2 tane st alınacak. Adaylar var ama yaza kadar çoğu şey değişebilir. Orta saha transferi için Arthur konusunda biz 6 ay kiralık isterken Juventus 18 ay kiralık + opsiyon koydurmak istemiş. 2 tarafın farklı istekleri sonrası bu transferde yattı. Bruno uzun süredir takibimizde olan ama resmi teklif yapmadığımız bir isimdi. Newcastle alırken de resmi teklif yapmamışız. Alabilirdik bence ama belli ki ana opsiyonlardan biri değil. Yazın Tielemans ve Ruben Neves için hamle bekliyorum.
Burnley maçında puan kaybı hiç olmadı. İnanılmaz pozisyonlar üretmedik ama maçı kazanacak kadar pozisyon üretmiştik. Neyse ki Wolves deplasmanında kazandık. Wolves maçında Martinelli'ye çıkan kırmızı kart bu ligde sadece bize çıkar İnanılmaz bir tutarsızlık var. Bize çok çok kolay kart çıkıyor. Ben ligdeki diğer maçları da izliyorum. Rakiplerimize bu kadar kolay kart çıkmıyor. Hakemlerin derdi nedir anlamış değilim. Martinelli kırmızı kart görene kadar Ramsdale maçta yere yatmadı. Çok rahat geçerken maç son 20-25 dakika yine stres yaşadık. Kırmızı karttan hemen sonra Laca nın kaçırdığı çok net bir pozisyon var. Onu atsa maç orada kopacaktı. Puan kaybı olmadığı için şanslı Laca. Aksi durumda çok fazla eleştiri alırdı. Şuna eminim eğer ki biz devre arasında iyi bir st almış olsaydık çok rahat 4.olurduk. Tottenham ve Manu bizden kötü top oynuyor. Biz oyun olarak ikisinden de üstünüz ama kadromuz dar ve bitiricilik konusunda sıkıntı çekiyoruz. Sezon sonuna kadar sakatlık olmazsa ve kale önünde aşırı beceriksiz olmazsak 4.olacağımızı düşünüyorum.
-
Hocam gerçekten geçen sezonun ortalarından bu sezona kadar hakemlerin bize karşı takındıkları tavır enteresan. Arteta bile bunu dile getirdi direk yetkililer ile konuşacağım bu iş böyle yürümeyecek gibisinden konuşarak.
Martinelli'ye çıkan kırmızı kart gerçekten garip. Zaten kolay alabileceğimiz maç Laca'nın da kaçırdıkları ile zora girdi. Yine de bence çok güzel bir 3 puan. Özellikle ManU ve Spurs'un puan kaybettiği haftada top 4 için çok elzemdi. Ruben Neves'in açıklaması da çok talihsiz olmuş. Son yarım saati 10 kişi oynadık, o kadar pozisyon kaçırdık üstüne pozisyon verdik. Elbette bir sevinç olacak. Sanki şampiyon olmuş gibi sevindiler diye garip bi açıklama yaptı.
Onun dışında White, Ramsdale ve Gabriel çok iyi oynadılar. Sonraki maça da ESR ile başlarız malum Martinelli yok.
Bu sezonu iyi bir yerde bitirirsek yaz dönemi transferlerinden umudum çok. 2021 yazı gibi güzel bir transfer sezonu ile seneye daha farklı şeyler konuşulabilir özellikle CL bileti alabilirsek şahane olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
su takimda hala lacazette ne seye duruyo??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnanılmaz bir galibiyet aldık son dakikada. Lacazette 90+5'te işi bitirdi. Kasım ayından beri 2 gol yemeyen son zamanların en formda birkaç takımından biri olan Wolves'i zor da olsa devirdik. Maçın hemen hemen tamamında baskılı oynadık ama bir türlü savunmalarını aşamadık. Pepe ve Nketiah değişiklikleri takımı hareketlendirdi. Martinelli'de kötü maç çıkarmıştı.
Top 4 için çok kritik bir galibiyet daha gelmiş oldu böylece.
-
Bu takımı izlemek beni mutlu ediyor. Her hafta maçımızın gelmesini bekliyorum. Dün attığımız 3 golde birbirinden güzeldi. Daha fazlasını da atabilirdik ama son paslarda hatalar yaptık. Savunma performansımız son döneme göre kötüydü. Hoca da maçtan sonra söylemiş zaten.
Haftalar önce yazmıştım. Tottenham ve Manu iyi top oynamıyor. Biz ikisinden de iyi top oynuyoruz. Süreç beklediğim gibi ilerliyor. Şu an çok büyük bir avantajımız var. Sakatlık sorunları yaşamazsak sezonu ilk 4 de bitireceğimizi düşünüyorum.
-
Ödegaard ne oynuyor be. Her denk gelmemde büyülüyor eleman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende bir manu sever olarak katılıyorum fakat sen bu yorumu yaptıktan sonra gece everton u 5 ledi tottenham :D
yanlız özeti izledim man utd maçını izlediğim için, odegardla saka nın arasındaki kimya ne öyle ya ? odegard ın assist i yılın top 3 assist ine rahatlıkla girer
-
Çok çok iyi. Hücumda takımın merkezi konumunda. Saka ile uyumu da üst seviyede. Yaşını da göz önüne alırsak çok ucuza aldık.
@mrtilhano333 Maçı izledim. O maç Tottenham üzerinden değil Everton üzerinden okunmalı. Geçen hafta City karşısındaki Everton aynı oyun planıyla Tottenham karşısına çıksaydı minimum 1 puan alırdı. Tottenham'a karşı hem de deplasmanda savunmayı bu kadar önde kurmanın mantığı yok. Hani Liverpool olursun ön alanda inanılmaz bir pres yaparsın oke ama o da yok. Ne hücum edebildiler ne savunma yapabildiler. Halbuki gömülü savunmalara karşı ciddi problem yaşıyor Tottenham. Yanlış oyun planı olunca bu sonuç normal. 5 den fazla da olabilirdi o maç.
-
everton zaten bu sene kötü ama genede büyükler dışında isim olarak nam salmış bir takım böyle vasat görüntü çizince taraftarına sabır dilemekten başka birşey kalmıyor maalesef, şu bahsettiğin gömülü yani çakılı savunma mantığına futbol dünyası bir türlü çözüm bulamadı nerdeyse çoğu ligde bu sorun var keşke nba de bilen bilir allstar maçlarında oyuncular savunma anlayışlarında %70 %80 ini veriyor kasti olarak öyle birşey olsada bizimde maçları izlerken uykumuz gelmese :D
sanırım izlediğim kadarı ile gömülü savunmalara karşı gene iyi oynayabilen iki takım city ve münih, psg yi sayamıyorum abzürt düzeyde bireysel yetenek var sonuçta
-
ødegaard je te laisse mon héritagetwitter“Nan ça c’est du vrai football https://t.co/L2ez3ybuIq”https://twitter.com/ArseneBvnger/status/1503121706285600768
-
Saygılar Nicolas Jover
-
Şu takıma vlahovic yakışırdı.
Arsenal, 1-2 transfer döneminde paraya kıyarsa şampiyonluğa oynar.
Hadi Arteta Pep hocanı üzme
Her ne kadar utd sever olsamda, arsenal mükemmel oynadı ilk yarıyı liverpool takımına karşı vallahi tebrikler.. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X