< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (727. sayfa)
-
-
Puan durumu Arsenal'ın hak ettiğini gösteriyor başka bir şey değil. Arsenal kazandığı sürece city ve lpool'un kazanıp kazanmaması çokta önemli değil. Bu haftaya kadar yakaladığı puan ortalamasını devam ettirirse sezon sonunda 98 puan falan yapıyor bu takım. Neyi şans onu anlamadım açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hak etmiyor diyen yok. Liverpool ve City'nin kötü olmaları da Arsenal'in şansı.
Okuduğunuzu anlamıyorsanız ona yapacak bir şeyim yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de sana diyorum ki arsenalın, city veya lpoolla işi yok bu puan ortalaması zaten şampiyon yapıyor. senin de okuduğunu anlamada çokta iyi olduğun söylenemez haberin olsun.
Zor sınavlardan birini başarıyla geçtik. Oyunun başından sonuna kadar üstün götürdüğümüz maçta 2-0’lık net bir galibiyet elde ettik. Odegaard müthiş yazdı, Partey’in füzesi de gol olsaydı jeneriklik olacaktı ama olmadı.
Puan farkı 8 oldu. Haftaya oynayacağımız maç çok daha kritik olacak çünkü ManU epey formda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Şuan Arsenal tabloda avantajlı durumdaysa eğer, rakiplerinin kötü ve şanssız olmasında dolayı." diye yazmışım. Ayrıca dün Manu'nun 2. golü hakem hatası diye de örnek vermişim.
Arsenal'in oyununa,aldığı puanlara kötü,haksız gibi ithamlarda bulunmadım.
Rakiplerin kazanıp kazanmamasıyla işi yoksa geçen hafta N. United gibi takımlarla karşılaştığında teklemeyecek atacak 1 tane yoluna bakacak şampiyon olacaksa diyorum.
Bu söylediğimde abartı ve tartışılacak bir mevzu yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun olarak domine ederiz. Anormal işler olmazsa alırız Manu maçını. Bu maç çok daha zordu. Tottenham her ne kadar formda olmasa da bu derbilerde hep ev sahibi takım kazanıyor. En son 9 yıl önce kazanmıştık.
-
vay be,
9 yıl sonra kazan,
city'de son yılarda manu deplasmanlarında rencide ederdi ama yenildi,
bunların bu sezona denk gelmesi
tanrı'nın işine karışılmaz ama tanrı arsenal formasını giymiş belli ki
-
Aynen epey olmuştu ben de öyle hatırlıyorum. Rosicky'nin attığı golle yendiğimiz maçtan beri yenemiyoruz sanırım kendi evlerinde.
ManU maçına gelirsek oyun olarak üstün olacağımıza eminim zaten ilk maçta da, geçen sezonki yenildiğimiz maçta da biz hak etmiştik oyun olarak. Hocam senin de bildiğin gibi ManU bize hep ters gelen bir takım. 3-1 yenildiğimiz Lingard'lı sezon, geçen sezonki 3-2'lik maç, bu sezon oynadığımız tek mağlubiyetimiz 3-1'lik maç vs. Umarım kazanırız tabi. Kazanırsak adımlarımızı çok daha sağlam basacağız zaten.
-
Tanrı değilde hakem forma giymiş kanka, manu sadece şl vizesi için zorlar. Ofsayt golünü vererek cityi ittiriyolar işte, aksiyon
-
Yeni hedef kim olacak bilmiyorum ama umarım bu arkadaş olur
-
Lpool maçında benim de çok dikkatimi çekti bu çocuk. İyi topçu ama rezalet bi karar mekanizması var. Güzel transfer olur gibi, Artetanın elinde 1-1.5 sezonda çok çok iyi yerlere gelebilir.
Maçlar çakışmadığı sürece Brighton maçlarını izliyorum. Sezon başında Potter döneminde Mitoma yedek oturuyordu. 60-70 gibi oyuna alıyordu Potter. Oyuna aldığı zamanda sol kanat bek olarak kullanıyordu. Aldığı kısıtlı sürelerde sürekli etki ediyordu. İzlerken hemen gözünüze çarpıyordu. Bunun da en büyük sebebi dribbling yeteneği. Çok kolay adam geçiyor. Daha sonra sol kanat bek olarak ilk 11 e yerleşti. Potter ayrılıp De Zerbi geldikten sonra 4-3-3 e döndüler. De Zerbi döneminde ön üçlünün solunda oynuyor. Liverpool maçında bence de kararları genel olarak hatalıydı ama sezon genelinde böyle değil. Genelde doğru kararlar veriyor.
Hazır Mitoma'dan bahsetmişken ek bir bilgi vereyim. 16 yaşında profesyonel sözleşme teklifi alıyor ama reddediyor. Eğitimine devam ediyor. 22 yaşına kadar profesyonel futbol oynamıyor eğitiminden dolayı. Üniversitede bitirme tezini "dribbling" üzerine yapıyor. Maçlarda kafasına GoPro takıyor. Buradan aldığı verilere dayanarak dribbling deki başarı oranının top kendisine gelmeden önce etrafında olup bitenin ne kadar farkında olduğuna bağlı olduğu sonucuna varmış. Bundan sonra Mitoma da top kendisine gelmeden önce değişimler olmuş. Top kendisine gelene kadar rakibini ve dribbling yapabileceği alanı gözetliyor ve top kendisine geldiğinde de nadiren yere bakıyor.
Merak eden varsa tezi yok ama bu makale genel hatlarıyla açıklıyor.
https://number.bunshun.jp/articles/-/845385
-
EXCLUSIVE: Arsenal have opened talks to sign Leandro Trossard from Brighton, negotiations are advanced with official bid ready for permanent move. 🚨⚪️🔴 #AFC
Personal terms already agreed — talks will continue to get deal done soon.
Fabrizio girmiş haberi. Geçen sezon transfer yapmasını bekliyordum Trossard'ın ama 6 ay rotasyon yaptı. Gerçekleşirse çok iyi transfer olur.
Mudryk'dan daha faydalı olacaktır. Keşke yazın Antony yerine biz alsaydık Trossard'ı.
-
Leandro Trossard to Arsenal, here we go! Full agreement reached between clubs w/Brighton for £27k — personal terms agreed. Exclusive news confirmed. 🚨⚪️🔴 #AFC
Trossard will sign his Arsenal contract soon.
Boarding completed — ✈️ London @TurkishAirlines
Çok iyi transfer hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Kulübeyi güçlendirdik.
David Ornsteintwitter“🚨 Arsenal have reached an agreement with Brighton & Hove Albion to sign Leandro Trossard. Fee #AFC will be paying #BHAFC understood to be £27m. Subject to normal processes 28yo Belgium international’s move now being described as ‘done deal’ @TheAthleticFC https://t.co/MbZR8Lt8XR”https://twitter.com/David_Ornstein/status/1616103212024754176 -
Trossard hayırlı olsun, fiyatı da çok uygun. Rotasyon için çok iyi oldu bu hamle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kadro kötü Arsenal’in Arteta olmasa ilk 4e giremez
Martinelli varken oraya Mudryk gibi 100m euroluk büyük transfere gerek yoktu Trossard çok yerinde transfer parayı yazın orta sahaya harcasınlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X