21m bonuslarla birlikte 27m gibi komik bi rakama aldılar bi de. Şu piyasada sudan ucuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (728. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ya şaka mı
Adamlar Cucu denen Hasan Ali çakmasını 60 milyona bize çaktılar Trossardı Arsenal'e 2 damacana parasına vermişler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldiği takımda problem yaratmış bir isim. Yani çok riskli bir transfer. 2 damacana parası bile yarın çok gelebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kulusevskiiiiiii 🤣 Emersonnnnn 2-0.🤘
GELİYOOOOOOOOOOOOR GELMEKTE OLAAAAN!
-
City buradan da bir darbe yeseydi Arsenal için düğün bayram olacaktı,maçı izlerken uyuya kalmışım maç 4-2 bitmiş. :(
loser kelimesinin eş anlamlısı herhalde tothenam.. adamlar büyüklerle oynadığı her maçı kaybetti sanırım.
-
- Trossard resmi olarak açıklandı. 19 numaralı formayı giyecek. Bugün takımla beraber çalıştı. Belgeler zamanında verilmiş. Manu maçında kadroda olması bekleniyor.
- Bugün kimsenin beklemediği bir transfer daha oldu. Spezia'dan Jakub Kiwior'u transfer ettik. 20 milyon euro + bonusları var. Oyuncu sol stoper ve sol ayaklı. 22 yaşında. Savunma önünde de kullanılmış ama esas yeri stoper. Çocuğu tanımıyorum ama hakkındaki yorumlar olumlu. Geçen hafta Dortmund bir teklif yapmış kendisine ama Spezia reddetmiş. Daha öncesinde de birçok takımla adı geçmiş.
- Valladolid'den Fresneda ile ilgileniyoruz. Sağ bek ve 18 yaşında. Kulübü 20-25m istiyor. Oyuncuya Newcastle ve Juventus'un da ilgisi var. En yakın takım biziz. Menajeri haftaya gelecek ve görüşmeler olacak. Başka takımlarla da görüşecekmiş. Bu çocuğu da izlemedim ama takip eden hesapların yorumlarını gördüm. İnanılmaz yüksek derecelendiriyorlar bu çocuğu. Bizim sisteme çok uygun bir yetenek setinin olduğunu söylüyorlar. Cedric'in Fulham'a gitme ihtimali var. Bu 2 transfer birbiriyle bağlı. Fresneda'yı alırsak Cedric'i bırakacağız büyük ihtimalle.
- Yazın ilk hedef Declan Rice. Oyuncu yazın kesin ayrılacak. West Ham'ın 80m isteyeceği konuşuluyor. Oyuncu gelmeye açık. Henüz çok erken olduğu için konuşmak erken. Büyük ihtimalle isteyen başka takımlarda olacaktır. Oyuncu CL futbolunu istediğini söylemişti. Umarım alabiliriz. Alırsak hem Partey'in hem de Xhaka'nın pozisyonunu kapatıyoruz. Gelecek adına çok önemli bir hamle olur.
Trossard, Kiwior ve olası Fresneda hamleleri bana göre takımın tavanını yükseltmekten ziyade takımın tabanını yükselten hamleler. Bizim de ihtiyacımız tam olarak bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 21 Ocak 2023; 0:2:21 >
-
-
Gayet tempolu ve keyifli bir ilk yarı oldu. Umarı galibiyetle bitiririz maç sonunu.
o sene bu sene...
harika maçtı
Manchester uzun süredir mavi olmuştu artık Londra da kırmızı olsun
Şampiyonluğunuz hayırlı olsun.
Bizim 19/20 sezonunu hatırlar oldum...
Zor da olsa ManU'yu da devirdik. Müthiş bir maçtı.
-
Arteta Man Unitedı resmen Ümraniye'ye çevirdi rezil etti
Bu sene de şampiyon olamazsa Arsenal dükkanı kapatsın artık.
-
Şubat ayında oynanacak City maçı çok kritik.
-
Yuh şaka gibi abi 60kez ceza sahasında topla buluşma hemde manu ile oynarken.
Ben bu arteta konusunda cidden yanılmışım ha ben 1-2 yıl önce diyordum bu yönetim neden bu adamı kovmuyor takım leş atıyor felan diyordum, o zamanlar abemeyang lacazeth, pepe ne vardı.
Meğersem adam işi biliyor zaman lazımmış sadece o kadar yavaş pas yapıyordu ki adamlar izlerken pep özentisi ama iğrenç zevksiz oyun oynatıyor diyordum nasıl gol atacak bunlar diyordum.
Bu sene birden nasıl böyle yaptı inanılmaz, valla arsenal yönetimi çok iyi adamlar mış kimse, boşa wenger yıllarca bu takımı cl götürmedi tam bir istikrar abidesi bu kulüp umarım arsenal şampiyon olur wernger felan varken hep sempati duyardım doğrusu.
Ben de o yanılanlardan biriyim. Hakkını vermek gerek Arteta'nın.
İyi bir öğrenciymiş. Pep'den gereken tüm taktikleri kapmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X