Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (730. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.795
Cevap
36
Favori
363.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Man city,

Liverpool,

ve Chelsea, deplasmanlarından en fazla 2 puan çıkaracağını düşünüyorum. Bu sene de şampiyon city.

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

ibre gidip geliyor ama en fazla istek arsenal'da

ki city şl'de daha fazla kasacak bu arsenal için ufak da olsa bi avantaj

city'de chelsea ve l'pool ile oynayacak ona bakarsak

• Gabriel Jesus geri dönmüş. Arsenal 5'te 5 yaptı. ligin ikinci yarısının başında yaşadıkları şokları atlattılar. ligin bitmesine 11 hafta kala 5 puan fark var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsenal in şampiyonluğu olursa valla anılarımız tekrar canlanır.. çok güzel arsenali lider görünce aklıma tv8 epl maçları geliyor.. manu arsenal rekabeti ne güzel günlerdi be.

• Maçta sakatlıklar görüyorum hayırdır kronik vakalar mı

@D.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lizbona helal olsun şu formda arsenal ile penaltılara kaldı hemde efsane bir gol ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Losersenal yine kendini gösterdi

Son düzlükte ligide verecek büyük ihtimal. Son dakika golleri bir yere kadar.

London is blue.

Avrupadaki bütün kupaları minimum iki kere kazanan tek kulüp Real Madrid bile rakibimiz değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala takim iskeleti oturmus, yaklasik 7 senedir ayni antrenor tarafindan calistirilan, planli programli bir Man City yerine "iki uc hevesli gencle" ve Guardiola'nin stajyeri olan Billy Beane'den hallice olan Mikel Arteta'li Arsenal'in sampiyon olacagi dusunuluyor ya. Ne hoca bu Aaron Sorkin senaryosu falan mi. Bi kendinize gelin. Arsenal de tipki Liverpool gibi 3-5 sene aci cekip oyle kazanacak. Odegaard, Saka, Martinelli falan bunlarin pili sampiyonluk stresi gorunce biter.

• Arteta gereksiz rotasyon yaptı ve cezasını elenerek çekti Saka ve Odegaard bu takımın %70'i falan onlar olmadan bu tarz maçları kazanabilmen imkansıza yakın

• Bayadır yazmıyorum biraz geçmişten alacağım. City maçını kaybettik ama gördüklerim beni mutlu etti. Ben başka açıdan bakıyorum o maça. Pep geldiğinden beri City'nin en az isabetli pas ve topa sahip olduğu maçtı. Bu bizim hangi noktaya geldiğimizi net şekilde gösteriyor. City özellikle 2.yarıda Liverpool gibi oynadı. 2.yarı Ederson sürekli uzun vurdu. Geriden oyun kurmadılar. 2.topları kovaladılar. Zaten ikinci ve üçüncü gol öyle geldi. City maçından sonra takımın kırılmayıp seri yapması da olumlu.

Uefa dan elenmemiz iyi oldu. CL bileti dışında bir olayı yok. Bizim de öyle bir problemimiz olmadığı için sorun yok. Sporting'i eleseydik Juventus ile oynayacaktık. Juventus maçlarından biri Liverpool deplasmanının olduğu döneme denk geliyor. Lige olumsuz etki edebilirdi.

10 maç kaldı. Kağıt üstünde 3 tane kritik deplasman var. Newcastle, Liverpool ve City. Bana göre bu 3 deplasman ligin kaderini belirleyecek.

@josrdr Tomiyasu maalesef sezonu kapattı. Ameliyat olacak. Saliba'nın belinde problem var. Birkaç hafta olmayacak. Milli ara dönüşü Leeds maçında oynamasını bekliyorum. Leeds maçında olmasa bile Liverpool maçında kesin oynar bence.

• Arsenal için lig şampiyonluğu daha önemli. Tamamen lige odaklanacaklardır şimdi.

• Bu maçı nasıl verirsin yahu? 😡😡😡

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • City şampiyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ​Leeds deplasmanında oynanan 2.yarıdan beri en kötü performans. İlk 40 dakika her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Kontrol bizdeydi, skoru almıştık. Anfield sessizdi. 40.dakikada Xhaka arkadan Trent'e bir müdahalede bulundu. Gereksiz bir hareketti. O müdahaleden sonra Trent de karşılık verince ortalık alevlendi. Bu olaydan hemen sonra golü yiyince atmosfer komple değişti. 5 dakika daha olsa devreye 2-2 bile girebilirdik. 2.yarıda maalesef böyle devam etti. Penaltıyı kaçırdıktan sonra Liverpool un momentumu biraz kırıldı. Özellikle 70-75 den sonra iyice düştüler. Firmino'yu alarak riskte aldılar. Zaten o dakikadan sonra orta sahalar kolay geçilmeye başladı. Çok fazla alan bulmaya başladık ama maalesef kötü kullandık. 3 ü atabilecek fırsatlar vardı. 2-2 olduktan sonra uzatmalarda Ramsdale'ın 2 enfes kurtarışı var. Konate'nin pozisyonundan sonra Martinelli pasın şiddetini ayarlayabilse Saka karşı karşıya kalacaktı. Troy Deeney v2 olacaktı. Çokta güzel olurdu ama olmadı maalesef. Hocanın yaptığı değişiklikleri de beğenmedim. Bence Jesus çıkmamalıydı. Jesus çıktıktan sonra Van Dijk bütün hava toplarını çok rahat almaya başladı. Trossard oyuna Saka veya Martinelli'nin yerine girebilirdi. Tierney oyuna daha erken girebilirdi. Kiwior değişikliği yerine Jorginho girip kontrol arttırılabilirdi. Kiwior'u aldığı an baskı daha da arttı. Topa sahip olmak lazımdı biz tam tersini yaptık. 2-0 dan 2-2 olsa da oynadığımız oyuna göre 1 puan kötü değil. Daha kötüsü de olabilirdi. Son olarak golü yemeden devreye 2-0 girseydik bence bu maç dönmezdi. Kırılma anı yaşanan olaydan hemen sonra yenilen gol. Golü yemeden devreye girseydik o yangın zaman geçtikçe sönecekti. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 10 Nisan 2023; 16:19:59 >

• Net.

• D. kullanıcısına yanıt

tek yürek olduk arsenal'ın yanındayız

şimdi değilse ne zaman?

• josrdr kullanıcısına yanıt

Kağıt üstünde City ve Newcastle deplasmanları belirleyici olacak. Bu 2 maçta berabere kalmak bile yetiyor. Saliba'nın City maçında dönmesi bekleniyor. Saliba dönerse şansımız daha da artar. Bakalım neler olacak

• ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
  • 10 dakika da 2 gol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

bu senaryo tanıdık geliyor

• 
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.