Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.795
Cevap
36
Favori
363.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk yarı 5 dakika daha uzasa beraberlik geliyordu. Arsenal için ligin kırılma maçına döndü karşılaşma. Liverpool gibi 2-0'dan maç verirlerse moral olarak toparlayamazlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamam artık City liderliği hayırlı olsun. ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 

• GG!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City affetmez böyle puan kayıplarını.

• Arteta kel pep şampiyon olsun diye her şeyi yapıyor iyi savunan takıma karşı sırtı dönük oynayabilen tek oyuncusu Jesus'u çıkartıp sahte dokuzlu sisteme dönmek, her an şapkadan tavşan çıkartabilecek Odegaard'ı oyundan almak saçma sapan işler

• City deplasmanı var üstüne daha Chelsea maçı var hadi onu evinde bir şekilde aldın Newcastle deplasmanından nasıl sağ çıkacaksın onun üstüne Brighton maçın var ve sondan bir önceki hafta da muhtemelen yenilirse küme düşecek olan Nottingham Forest deplasmanı var çok zor fikstür

• Pep hocamın 5.premier lig şampiyonluğu hayırlı olsun.

6 yılda 5 premier lig şampiyonluğu:))

• 26 Nisanda Etihad ta City vermez geçmiş olsun.

• ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

İki haftadır 2-0'dan 2-2'ye maç veriyoruz. Çok kötü oldu bu puan kayıpları City kayıp vermiyor çünkü. Fark resmen erimiş oldu. Nisan ayı yaramıyor bu takıma.

• Arsenal'ın kalan fikstüründe bir tane southampton maçı var kazanabilir dediğimiz

Seneye United ve Liverpool da gelecek

Arsenal eline gelen fırsati geri çevirdi. Bir daha zor buralarda şampiyonluk kovalamalari

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt

araplara şu ligi domine ettirdik ya bu da bizim ayıbımız olsun

• josrdr kullanıcısına yanıt

Abramovic babamın kelleyi almasalardi iyidi

Bu Amerikalılarınnl hiç bir şeyden anladığı yok

• City vb. takımların şampiyonluk kazanması,futbolun günden güne mağlup olması demek.
    Evet yıldızlarla dolu bu ligi izlemesi keyifli ama nereye kadar?
    Umarım Arsenal bir an önce kendine gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 16 Nisan 2023; 20:52:41 >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

Bize ne oğlum İngilizler düşünsün. ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Pep yıldız mı doldurmuş kadrosuna?

her neyse arsenal'ın bugün puan kaybetmesiyle birlikte manchester city'nin premier lig şampiyonluğu birçok kişinin gözünde neredeyse kesinleşti. bu sezon manchester city ile birlikte şampiyonluk yaşadığı takdirde tablo şu olacak:

- son 6 sezonda 5 premier lig şampiyonluğu

- son üç sezonda üst üste 3 premier lig şampiyonluğu

kendisini sevmeyenler ağlayarak entry girmeye devam edebilirler. katar sermayesi falan diye ötecek cahil tiplere de peşinen yanıtını verelim. pep manchester city antrenörü olduğu günden bu yana kendi kulübüyle benzer miktarda ve hatta zaman zaman manchester city'den daha fazla harcama yapan manchester united, liverpool, chelsea gibi takımları kucağına alıp premier ligi babasının ligine çevirdi. daha da önemlisi bu dört takım arasında al sat dengesi en iyi durumda olan takım da manchester city. yani öyle ezberden "bana da aynı imkanlar verilse ben de şampiyon yaparım" gibi absürt mesajlar görmeyeyim alnınızı karışlarım. chelsea sadece bu sezon 600 milyon euro transfer harcaması yaptı, sonuç ortada: son 12 lig maçının sadece 2 tanesini kazanabildiler. manchester united belki de bu dört takım arasında son yıllarda en fazla harcama yapan kulüptür, ferguson sonrası rezil hallerini görüyoruz.

kendisi premier lig'de başarıya doyup takımını bırakmadığı sürece bir altı senenin daha beş tanesini şampiyon tamamlayacak potansiyele sahip. fakat bu sezon şampiyonlar ligini kazanırsa gelecek sezonun ardından ingiltere kariyerini devam ettireceğini düşünmüyorum.

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt
    Umarız defolup gider

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt
    Hadi beni geç de zamanında A. Wenger Katar'ı kastederek "biz bir takıma karşı değil bir devlete karşı mücade ediyoruz" demişti.

Kişisel tutku ve sevginizi bir kenara koyun, İngiltere liginin tüm futbol ekonomisini soktuğu tehlike ortadayken nasıl böyle kör olabiliyorsunuz anlayamıyorum.

Fifa acilen NBA tarzı bir sistemi özellikle Avrupa futboluna getirmeli.

• Geçmiş olsun arsenal fanlarına pep burdan vermez. Son 6 sezonda 5 pl olacak şu anda bunu yapabilecek başka hiç bir td yok bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • West Ham beraberliği iyi olmadı. City ve Newcastle deplasmanlarında kaybetmemek yeterli olacaktı tabi kalan maçları kazandığımız taktirde. Şimdi Newcastle deplasmanında da kazanmak gerekecek. Oyun olarak bir geriye gidiş var. Holding oynamaya başladığından beri kontrolümüz azaldı. West Ham maçında gollerde doğrudan bir hatası yok fakat berbat bir performans sergiledi. Varlığı birçok şeyi olumsuz yönde etkiliyor. Hava toplarında kafaları rastgele vurması, baskı yokken rastgele uzun toplar atması resmen Fenerbahçe stoperlerini izler gibi oluyorum. Saliba'nın sakinliğinin çeyreği bile yok. Bunların yanında defansif aksiyonlarda da faciaydı. Antonio istediği gibi oynadı. Benrahma dan omuz yiyip dağılan bir stoperle oynuyoruz. Videoda mevcut bu sekans. Saliba büyük ihtimalle sezonu kapattı. Dönmesi düşük ihtimal gibi duruyor. Ben olsam bugün Soton maçında farklı şeyler denerdim. Partey sağ bek, White stoper, Jorginho savunma önü. Partey inverted bek. Top bizdeyken Jorginho'nun yanına kayar. Zinchenko oynarsa buna gerek de olmayabilir. Eğer ki hiçbir şeyi değiştirmeyip devam edersek City deplasmanından Holding ile çıkma ihtimalimizi çok çok düşük görüyorum.

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Artetasmith rowe (comeback arc)twitter
    “Rob Holding vs West Ham (A) | Brexit Maldini 🫡🇬🇧 |”
    https://twitter.com/trap_pressball/status/1647903666618384385

@Andres Escobar

"Seneye United ve Liverpool da gelecek

Arsenal eline gelen fırsati geri çevirdi. Bir daha zor buralarda şampiyonluk kovalamalari"

Bu anlatıyı anlamıyorum. Aynısını geçen sezonda yapıyorlardı. Arsenal ilk 4 dışı kalınca bir daha bu fırsatı olmaz. Çok büyük fırsatı kaçırdı diyorlardı. Ben geçen sezon Ocak ayında sakatlık olmazsa çok rahat ilk 4 yaparız diyordum. Partey, Tomiyasu, Tierney sakatlık yaşayınca bunlara bir dönem White da eklenince bütün düzen dağılmıştı. Bu isimlerin yerlerine oynayan oyuncular masaya aynı şeyleri getiremiyordu. Arsenal'ın bu sezon ki yükselişi geçen sezonun 2.yarısı ile başladı. O dönemden beri iyi oynuyor takım. İnsanlar Arsenal'ın Soton'dan sonra ligin en genç 2.takımı olduğunu unutuyor sanırım. Arsenal seneye de yarışmacı olacak, ondan sonraki senede. Seneye Manu ve Liverpool'un gelmesi sadece yarışmacı takım sayısını arttırır. Arsenal'ın bir yere gittiği yok. Rakipler güçlenecekse Arsenal da güçlenecek. Bizim dönemimiz daha yeni başlıyor.

• D. kullanıcısına yanıt
    Arkadaş "Seneye United ve Liverpool da gelecek

Arsenal eline gelen fırsati geri çevirdi. Bir daha zor buralarda şampiyonluk kovalamalari" derken matematiksel bir gerçeği ortaya koymuş. 1 güçlü rakip mi yoksa 3 güçlü rakip ile mi şampiyonluk yarışına girmek isterdiniz?

Ayrıca "onlar güçlenecekse Arsenal'de güçlenir" minvalindeki tahmininize de katılmıyorum,çünkü Arsenal'in her istediği oyuncuyu alacak güçte olmadığını hepimiz biliyoruz. Parasal olarak değil kulüp albenisi olarak. Bu albeniyi Wenger seneler önce kendi yaratıp kendi mahvetti çünkü.

• 
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.