Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.799
Cevap
36
Favori
364.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her hafta bireysel hatadan dolayı saçma sapan gol yemekten bıkkınlık geldi. Bu seviyede bu kadar hata fazla artık.

• Arteta istifa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanılmaz ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun City şampiyonluğu. ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 

• 2 haftadır enteresan şeyler oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsenal güzel geri dönüş yaptı ama yetmedi. Saliba'nın yokluğu da defansı kötü etkilemiş. City maçı final gibi olacak.

• Southampton 3 attıysa City neler yapar bilemiyorum

Haland bıçağı bilemeye başladı bile

• City yerine bin kere arsenalı tercih ederdim.. pl de sıkmaya başlar bu sene de city şamp olursa. Arsenal gibi takımların da olabilmesi lazım

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Her yıl real'in lobisiyle kazandığı cl sıkmıyor da pl de neden bilek hakkıyla kazanılan şampiyonluklar sıksın?

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

Ağlar mıyız peki hep böyle?

• City şimdi ligdeki maçları muhakkak kazanmalıyım havasına girdi umarım bu onları yıpratır clde işimiz kolaylaşır.

Arsenale gelince psikolojik olarak son haftaları kaldıramadı herhalde geçmiş olsun.

• bu beraberlik iyi olmadı ve gram avantajı da tepti

city'den 1 puan alsan yine olmuyor

ki city'nin deplasmanlarda kazanacağı belirsiz, real eşleşmeleri dengesini bozacaktı

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt
    Söz konusu M. City&Psg ise bilek gücü değil paranın gücüdür o.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kupa ya Etihad'a gidecek ya da Emirates'e. Aslında bu kadar basit.

• dorukhansn kullanıcısına yanıt
    Bu hararetli atışmaya Ömer Üründül yorumu şarttı, iyi geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arsenal önümüzdeki 4 hafta 2 puan alamaz

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra zor. Ayrıca olurda City'i yenip Chelsea'ye yenilirse de ne gülerim.. 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar ne yapacak edecek şampiyonluğu kaptıracaklar. Şaka gibi takım ya.

• Bence City maçını kazansak bile şampiyon olma ihtimalimiz çok düşük. Daha doğrusu Saliba ve Tomiyasu'yu aynı anda kaybettiğimiz anda ihtimal çok düştü. Bunu West Ham maçından sonrada yazmıştım. Holding'in varlığı oyunun her 2 tarafında birçok şeyi etkiliyor ve takımı geri çekiyor. Hocanın farklı şeyler denemesi gerektiğini söylemiştim. Bu yorumu yapmak için yeteri kadar maç gördüğümüzü düşünüyorum. Soton maçı da bunu tekrar kanıtladı. Tierney sol bek, White stoper, Zinchenko sağ bek. Top bizdeyken Zinchenko zaten orta sahaya geçtiği için sağdan geçsin veya önceden yazdığım gibi White stoper, Partey sağ bek ve Jorginho dm. Bir şeyleri değiştirmemiz lazım. Değiştirmezsek City maçı bir facia ile sonuçlanabilir. City maçında olumlu sonuç alsak bile mevcut düzende sonraki maçlar için umudum düşük. Oyun kalitemizin düştüğünü net şekilde görebiliyorum maalesef. Verilerde bunu söylüyor.

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaAfcVIP⁴⁹twitter
    “Arsenal with William Saliba this season: - 77.8 %-win rate - 2.4 points per match - 0.9 goals conceded per match Arsenal without William Saliba this season: - 40 %-win rate - 1.8 points per match - 1.8 goals conceded per match Difference maker. [The Athletic]”
    https://twitter.com/VipArsenal/status/1650429544661147650

Daha çarpıcı bir veri var.

xGA da Saliba sakatlık yaşayana kadar 27.53 ile ligin 2.sırasında yer alıyoruz.

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

Saliba sakatlık yaşadıktan sonra 5 maçta 9.72 xGA ile 19.sıradayız.

Bu bence çoğu şeyi anlatıyor. Aslında daha fazlasını anlatabilirim ama benim anlatacağım şeyleri video ile göstermiş bu arkadaş. Durumu harika anlatan bir flood

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta🇳🇴 kimmoFCtwitter
    “🎬 Partey's single pivot role | Video thread First of all there's not many players in this world capable of playing as a lone 6 in a top side. For this to work it's crucial to have the right system and players supporting him. ⭐️ Ball playing CB's 1/4 https://t.co/yKc6Jpw5lz”
    https://twitter.com/kimmoFC/status/1650129644627132417

@yaratıc1KLAVYE Arkadaşın yazdığı şey ile sizin yazdığınız şey aynı değil. "Arsenal eline gelen fırsati geri çevirdi. Bir daha zor buralarda şampiyonluk kovalamalari" demek Arsenal'ın seneye şampiyonluk yarışında olması zor demek. "1 güçlü rakip mi yoksa 3 güçlü rakip ile mi şampiyonluk yarışına girmek isterdiniz?" yazmışsınız. Bu da çok farklı bir konu. Tabi ki yarışmacı takımın az olması şampiyon olma şansını arttırır fakat arkadaşın dediği bu değil.

Arsenal'ın güçlenme mevzusu da tahmin değil çıkan haberlere dayalı. Devre arası Brighton bıraksaydı Caicedo gelecekti. Oyuncu bize gelmek istediğine yönelik resmi hesabından açıklama bile yaptı. Yazın ilk hedef Rice. Kulüp albenisi uzun zamandır yoktu fakat şu son dönemde işler değişti. Oynanan oyun, kadronun genç olması, seneye CL de olmak. Birçok oyuncu Arsenal'ın mevcut projesinde yer almaya sıcak bakıyor. Rice hakkında çıkan haberlerde hep bu yönde.

• D. kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.