< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 9 Mart 2024; 22:27:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (739. sayfa)
-
-
Çok büyük hatadan gol yedirdi ama onun dışında bi kafa topunu çok iyi çıkardı. Hata dışında iyiydi.
-
Aylardan sonra liderliği alabildi Arsenal bakalım yerini ne kadar koruyabilcek
-
Görelim bakalım Arsenal seni şimdi bu maçta ne yapacan
-
Arsenal ne ara lider oldu? Valla şaşkınım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aradan sonra epey bi Gaza bastılar tabi rakipleride beklenmedik puanlar kaybedince Arsenal kendini
Lider buldu...
-
mesajdan 5 gün sonra liderlik gitti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım City ile oynadıkları en kritik maçı yenilmediler. Belki bu sene 20 Yıl aradan sonra Şampiyonluk gelebilir...
-
Nazar değdirdik desene. 🙃
Dünkü Manu & Liverpool beraberliğinden sonra Arsenalin Premier Lig Şampiyonluğu Hayırlı Uğurlu olsun...
Tebrikler Arteta
-
Hocam sendeki bu isteğin 10'da 1'i oyuncularda olsa uzak ara şampiyondu Arsenal. 🙃👍
Liverpool ve city nin karşılaşacağı rakipler arsenalinkilere göre daha zayıf.
arsenal kalan rakiplerinin hepsini yenebilecek güçte fakat arsenal işte bu. illaki takılacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahahah var var onlarda'da var. Her maçlarını izliyorum görüyorum ))
-
Hayır hocam hiç bir maçta Takılmıcaklar artık Geriye Kalan bütün maçlarını kazanıcak Arsenal..
-
Arsenal cok itici bir takim, dün aksam ayagi cimene takilan penalti istiyordu. Jesusun Diere tokadini da hakemin görmesi lazimdi.
-
inşallah öyle olur. kazansa da kaybetse de daima arsenale sempatim var tee Henry'den beri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O Henry olmasa, çoğumuz bu konuda olmazdık. Arsenal sempatisinin arkasında bu adamın prime zamanı performansı var.
-
Aynen bende 1998 den beri Arsenalin maçlarını izlerim...
-
arsenal de kafaya koymuş ille şampiyon city yazdıracağız diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeQuiet! -- 14 Nisan 2024; 20:14:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şaşırtmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X