Başlıyoruz RL Comps - Arsenal Compilationsyoutube Music: Succession (Main Title Theme) (Extended Intro Version) - Nicholas Britell
Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. https://www.youtube.com/watch?v=ITWj6zh3Dis |
^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (737. sayfa)
-
-
Erkenden ne bu havaya girmeler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk dakikalarda gol yeme olayı enayilikten mi geliyor
-
İNANILMAZ BİR SON, MÜTHİŞ BİR MAÇ
-
jesusun gol atmasına sevindim. sakatlanmaz umarım sezon içinde.
-
Havertz'i ben hiç anlamadım.Chelsea'de forvetteydi şimdi orta saha oynuyor.Orta saha'da gerçekten de kötü oynuyor bu arada.Arteta farklı şeyler düşünerek almıştır diyordum ama sezon başı olarak korkunç durumda.Biraz daha para koyup paqiuta filan alınsaydı keşke ,madem os düşünüldü.
-
Hakeme rağmen yendik City’i. Kovacic’e nasıl kırmızı çıkmaz inanılmaz gerçekten her City maçında bir olay oluyor aleyhimize zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lig daha heyecanlı geçsin diye, City bize avans vermiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sene Newcastle-Arsenal CL finali bekliyorum.
-
Nihayet bee Nihayett Arsenal 30 Sene aradan Sonra Şampiyon oluyor..
-
dakka 28, 4-0 oldu Lens yeniliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gol lan goooooooooooooooooooool. Rice 4-3 yaptık 90+7 de. Kalemizde 19 luk damacana şisesi olsaydı 4-1 almıştık maçı ama David Raya inanılmaz oynadı sağolsun.
-
Acayip bir maç oldu ama bu kadar zor olmamalıydı. Raya’nın yediği iki golde faciaydı resmen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arsenal geçen sene de çok iyiydi ama bu sene daha oturdu kadro. İnşallah geçen sene tekrarlamaz şampiyonluk çok yakışır.
-
Ne oldu? Şampiyon mu olduk?!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aston 'a bak sen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şampiyon Şampiyon SCUM Şampiyon, Alkışlayın HAKEMLER, SCUM Şampiyon!
-
Zinchenko kazması bu yuzden City de degil !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birisi bana Havertz'in ne işe yaradığını söyleyebilir mi? Sarısı olduğu halde 90 dakika sahada kalacak ne iş yapıyor?
Top mu kesiyor?
Ara top mu atıyor?
Dripling i mi var?
Uzun top mu atıyor?
Yahu ne iş yapıyor bu adam aldığını sağa sola veriyor 0 risk. Bide gitti bu adama 70 80m para verdi. Havertz yerine yarı fiyatına örneğin Maddison alınsaydı Arsenal bambaşka yerdeydi.
-
Bakalım bu akşam Londra Derbisinde Arsenal ne yapacak ??
Kazanırsa Liderlik geri geliyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X