Şimdi Ara

Arsenal rövanş kadrosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hoca Meyro ve Cristian ruhsuzlarını çekip ciddi ve sinirli bir şekilde beklentisini dile getirmeli. Holmen olsaydı bu iki kekodan daha çok güvenirdim Emre'de yanında formlu ve beklenti karşılayacak şekilde oynasaydı.Ama ilk maç berbattı. GG hücuma odaklanmalı ilk dakikadan itibaren oynatılmalı. Meyro ve Baroni'nin arapas yapmayı becereceklerini sanmıyorum en azından topu sürmeyi becerip Alper'e ulaştırmalılar.Alper'e güvenim var.Adam geçip Emenike ve Sow'a topu göndermeli. İkiside kaleyi net görünce şut çekerse farkı kapatabiliriz bir ihtimal.Kaybedecek hiçbirşeyimiz yok. Deplasman olması da umrumda değil zaten takıma çok sinirli olduğum için farkta umrumda değil kontrollü-ofansif oyun oynamalıyız. Hatta Topal geride kalıp ofansif oyuna karşılık defansa güç katabilir ki isterse katar takımın en çabalısı belkide. İki bekimizde hücumdayken geride kalmalı.Stoperlerimize güvenim tam. Bruno Alves oyunu geriden başlatabilecek kapasitede kontra ataklara da ayrıca önem verilmeli ki Alves'de bu görevi üstlenmeli geriden top oyuna sokarak.

• Koşana koşan takım.

GG ALPER HASAN SALİH EMENİKE İlk 11'de olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadlec yerine hasan, egemen/yobo dan biri. yediğimiz 3 golün 2sinde kadlecin hatası vardı ilk maçta. Aykut yıldırım yazmıştı. Cris yerine emre.
  • Hunharca saldırsak ve macin basinda gol bulsak futbol tarihinin en efsanevi anlarini yasatabiliriz İngilizlere diger dakikalarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Koşana koşan takım.

Salih, Cristian ya da Meireles'in yerine girmeli ikinci yarının biraz ortalarına doğru tamamen hücum odaklı. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu hıyarlar korkutulmalı it gibi koşturulmalı bıktım bunlardan artık. Gerekirse GG formsuzluktan dolayı beklentiyi veremezse çok geç olmadan Kuyt sağ beke girer. Artık değişiklik yapmanın zamanı gelmiştir. Birşeyler denenmeli başarısız olunsada göz ardı edilebilir. Ama aynı kadroyu aynı b.kları sahaya sürmekle bir halt olmaz. Meireles ilerde tutulmalı Baroni savunmaya sık sık yardım etmeli. Dengelenmeli bir şekilde takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Koşana koşan takım.

Salih, Cristian ya da Meireles'in yerine girmeli ikinci yarının biraz ortalarına doğru tamamen hücum odaklı. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu hıyarlar korkutulmalı it gibi koşturulmalı bıktım bunlardan artık. Gerekirse GG formsuzluktan dolayı beklentiyi veremezse çok geç olmadan Kuyt sağ beke girer. Artık değişiklik yapmanın zamanı gelmiştir. Birşeyler denenmeli başarısız olunsada göz ardı edilebilir. Ama aynı kadroyu aynı b.kları sahaya sürmekle bir halt olmaz. Meireles ilerde tutulmalı Baroni savunmaya sık sık yardım etmeli. Dengelenmeli bir şekilde takım.

Korkutmaya gerek yok. CL'ye kaldınmı 8M Ayak bastı parası veriliyor. Bölüşeceksin 5'ini futbolculara. Bak ozaman nasıl turu geçmiyolar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi kadroyla çıkarsan çık Arsenali Wembley'de 4-0 yenemezsin.Benim için farketmiyor o maçın kadrosu.Dizi izler gibi maç izleyeceğim.Emeği geçen herkes Allah'ından bulsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rövanş kadromuz şöyle olsun
    Mert
    Gökhan-Bruno-Egemen-Hasan Ali
    Mehmet Topal
    Alper-Salih-Caner
    Sow-Emenike

Benim bildiğim Arsenal Bayern Münih'e bile 4-0 kaybetmez o maçı, o halde Salih Alper oynamalı hatta Krasic bile oynayabilir dene belki iyi olur talip çıkar.
  • Her 11e 3 tane ön libero koyuyorsunuz, futbol böyle oynanmaz...
  • Emenike'nin ilk 11 başlaması lazım. Emre'nin performansını yeterli bulmuyorum. Bence ikinci devre de oyuna sokulmalı.

Alper özgüveni tam ve hırslı bir oyuncu. İlk 11 başlarsa güzel olur.
  • Kanattan oynayamıyoruz kim ne derse desin hava topuyla gol atamayız Emenikede Sowda yerden topları severler bir kere şu kadro denensin yav.

-----------------Mert Günok------------------

--Gökhan--Bruno Alves--Egemen--Hasan--

---------------Mehmet Topal-----------------

--------Alper Potuk-------Emre--------------

-----------------Salih Uçan-------------------

-------------Sow--------Emenike-------------

Klasik 4-4-2 oynasak kanatta oynayacak oyuncu yok Caner-Kuyt olmaz anca Stoch-Krasic gibi oyuncu gerek o da yok.

4-3-3 desek yıllardır 4-3-3 görünümlü 4-5-1 oynuyoruz ve şuan ki oyuncular 4-3-3e uymaz pivot santrofor gerekliydi 4-3-3 için Cardozo yani.

4-1-3-2 dediğim sistem bu Topal defansif bir ön libero yanına Alper dikine dikine yardıracak ordan iki yönlü ortasaha hem Emre de aynı şekilde belki 2 yönlü en iyi Türk orta saha. Önlerine de ofansif Salih oyunu okuyabilen şut atabilen ara pası olan adam eksiltme yeteneği olan Salih Sow Emenikeyi de besler. Hem bu takımda 30un üstünde 3 adam var genç takım hepsi başarıya aç oyuncular. Ligde de denebilir takımda 3 yabancı var.

• baroni yi gördüm ve yokum diyorum

o ruhsuz adi dışında olması gereken 11,ama 1 baroni sepetteki diğer domatesleride çürütür.
  • Kusura bakmayın ama şuan Münih-Madrid-Barça bile arsenale evinde 4 atamaz,kaldı ki fenerbahçe imkansız
  • Kaybedecek bir şeyimiz yok. En azından şu maçta farklı taktikler denenmeli. Ruhsuzlar ordusu yine sürülmesin sahaya.

Mert

Gökhan - Bruno - Egemen - Hasan Ali

Mehmet Topal (veya Emre)

Alper - Salih - Caner

Sow - Emenike
  • İstediğiniz kadroyu kurun sonuç değişmez bu saatten sonra.
  • Arsenal'e orada 3 atmak

• Çift forvet arkalarında Salih oynamalı savunma arkasına oynayabilen oyuncu yok ondan başka Salih'le Alper 11 de başlamalı arkalarındada Topal .
  • Mert
    GG Egemen Alves Hak
    Topal
    Holmen Salih

Alper

Emenike Sow

Bu saatten sonra asılmanın manası yok böyle bir kadro denenmeli.
  • Galatasaray Madridi 3-1 yeniyordu biraz daha şanslı olsalardı turu geçmişlerdi yapılmayacak birşey değil 90 dk 3-0 uzatmalar 0-0 olur penaltılarda yenersin hiç olmayacak birşey değil kaldı ki ziconun takımı bunu yapardı (bknz Madara Dani Alvesli Sevilla zamanları) ama işte ruhsuzlardan zaten oynasamda oynamasamda paramı alıyorum ne farkeder kafasındaki adamlardan kuruluyuz nerede o yüreğiyle oynayan uğur borallar semih şentürkler mehmet aureliolar nerde o tam bir yetenek abidesi deividler alexler kezmanlar

Transfer bu dönemde çok önemli kuyt gibi sow gibi adamlar alıcaksın yerlileri gökhan gönül gibi gönülden oynayanlardan kurulu yapacaksın başlarınada fatih terim gibi bir adam koyacaksın ersun işi bilmiyor adam etmeyi bilmiyor Mustafa Denizli veya Şenol Güneş gelmeli yerlilerden
  • Ben olsam Salihi ilk on birde başlatırım en azandan kendi gösterir , değerini arttırır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.