Şimdi Ara

ARŞİV - 2017 11 DÖNEMİ AKBANK NEO KART RESTORANLARDA HAFTAİÇİ %10 İNDİRİM KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
2.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: aliyildizim7

quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

ücretsiz sms numarası kaçtı arkadaşlar ? her ay yenilemek gerek sanırım kampanya yı.

axess mobilden ücretsiz katılabilirsin ayrıca ücretsiz sms numarası diye birşey mi var sms ücretini alıyorlar illaki diye biliyorum

turkcell çakalı ücret kesiyo. diğerleri paketten

hmm :D ben axess mobil olmadan önce her ay arayıp çağrı merkezinden kayıt oluyordum neyse ki artık gerek kalmadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/paketler/d-sarj.aspx bence çöp

bilgim yoktu teşekkürler güzel bir karta benziyor
  • aliyildizim7 A kullanıcısına yanıt
    http://www.dsarj.com.tr/d-sarj-bonus/default.aspx

Son derece iyi. Rutin kullanıyorum. Özel bir çaba sarf etmeden her ay iadeler geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: islamzeki

http://www.dsarj.com.tr/d-sarj-bonus/default.aspx

Son derece iyi. Rutin kullanıyorum. Özel bir çaba sarf etmeden her ay iadeler geliyor.

karşılaştırma yapmak gerekirse neo kart ile aynı oranda indirim veriyor neokart tek seferde 50/5 dsarj 100/10 veriyor ancak dsarjda en fazla 200/20tl indirim alabiliyorsun neo kartta 500/50tl indirim alabiliyorsun.
    sinema kampanyasında %10 iade ediyor yani 30/3tl iade ediyor garanti one kampanyası daha cazip 30/10tl iade ediyor.yani dsarj ile 100tl harcama=garanti one 30tl harcama.aynı indirim i almış oluyorsun.
    online alışveriş kampanyası iyi gibi ama en fazla 50/5tl indirim alabiliyorsun.ve en yakın olarak denizbank eticaret kampanyası 50 tl den fazla alışveriş yapacaklar için daha uygun gibi 250/20bonus veriyor yada 500/40 şeklinde devam ediyor.

Ufak harcamalar için çok iyi oluyor hocam. Örneğin 50/5 için 1 ₺ den 50 tane işlemde yapabiliyoruz. Ki gerçekten avantajlı bir durum.Tutar yüksek olunca bir anlamı kalmıyor o konuda hak veriyorum. Diğer kampanyalardan faydalanıyorum o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: islamzeki

Ufak harcamalar için çok iyi oluyor hocam. Örneğin 50/5 için 1 ₺ den 50 tane işlemde yapabiliyoruz. Ki gerçekten avantajlı bir durum.Tutar yüksek olunca bir anlamı kalmıyor o konuda hak veriyorum. Diğer kampanyalardan faydalanıyorum o zaman.

1tl lik ne harcanıyor ki internette :D 50 sefer işlem yapılıyor
  • quote:

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/paketler/d-sarj.aspx bence çöp

çöp değil bu kampanyaya herkes dahil olabiliyor ancak dşarj a gençler dahil oluyor sadece ve en fazla 50 kazanamılabiliyor ama dşarj da 20 ben olumlu yönlerini yazdım olumsuz yönlerinide dşarjın konusunda yazar
    Ben d sarj çöp dedim diğer kredi kartları ile karşılaştırinca dediğiminde arkasındayım hatla banka kartları bile daha iyi örnek:enpara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben d sarj çöp dedim diğer kredi kartları ile karşılaştırinca dediğiminde arkasındayım hatla banka kartları bile daha iyi örnek:enpara

pardon o zaman ve şunu da demek isterim çöp değilde kişiden kişiye değişir diyelim tamam enpara da şu anda %25 indirim olabilir ama 31.12.2017 de bitecek diğeri sınırsız böyle yani sınırsız derken gittiği yere kadar :D
  • Axess mobilde bulamadım bu kampanyayı. Nereden katılıyoruz??

• quote:

Orijinalden alıntı: portamann

Axess mobilde bulamadım bu kampanyayı. Nereden katılıyoruz??

Yalnızca SMS ile katılabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

quote:

Yalnızca SMS ile katılabilirsiniz.

yanlış bilgi vermeyelim lütfen ben axess mobilden katıldım
  • quote:

yeme içme kampanyalarının içerisinde yer alıyor kampanya destek isterseniz yinede dm den yazabilirsiniz
  • Bu dönem devam etmiyor galiba.

• Evet, bu sene olmayabilir. Bir de yarın mesaj atarız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talebiniz alınamadı.Lutfen mesajınızı kontrol ederek tekrar deneyiniz.B002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 2 Ocak 2018; 15:53:55 >
  • Çoğu arkadaş olayı anlamamış. Fişte lokanta, pastane vs yeme içme yeri olarak geçen bir yerde neo kart ile yedikten iki gün sonra hesabınıza tutarın %10u iade ediliyor. Öyle 50 tlye tamamlama mecburiyeti yok. Bir kere bile bir şeyler yeseniz misal 10 tllik 1 tl iade edilir. Ben 4 yıldır kullanıyorum. 5-6 dışında kampanya hep vardı. Malesef bu ay henüz başlatmamışlar. Umarım tekrar başlatırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2555

Bu dönem devam etmiyor galiba.

evet halen akbankın kampanyalar sitesinde yayınlanmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Talebiniz alınamadı.Lutfen mesajınızı kontrol ederek tekrar deneyiniz.B002

çünkü kampanya bu ay yok gibi arada akbank kampanyalar kısmına bakabilirsiniz eklenmiş mi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Çoğu arkadaş olayı anlamamış. Fişte lokanta, pastane vs yeme içme yeri olarak geçen bir yerde neo kart ile yedikten iki gün sonra hesabınıza tutarın %10u iade ediliyor. Öyle 50 tlye tamamlama mecburiyeti yok. Bir kere bile bir şeyler yeseniz misal 10 tllik 1 tl iade edilir. Ben 4 yıldır kullanıyorum. 5-6 dışında kampanya hep vardı. Malesef bu ay henüz başlatmamışlar. Umarım tekrar başlatırlar.

umarım :) enpara kampanyasıda bitti zaten dışardan yemek söyleyemiyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.