Şimdi Ara

ARŞİV - 2017 11 DÖNEMİ AKBANK NEO KART RESTORANLARDA HAFTAİÇİ %10 İNDİRİM KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
2.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neo ile hafta içi restoran alışverişlerinizde %10 indiriminiz var!

Kampanya 01.11.2017 - 30.11.2017 tarihleri arasında geçerlidir. 30.11.2017 saat 23:59'dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.​​
    Kampanya kapsamında Neo ile hafta içi yapılacak restoran harcamalarından %10 indirim kazanılacaktır.
    Bir müşteri bir işlemde en fazla 5 TL, tüm kartlarıyla toplamda en fazla 50 TL indirim kazanabilir.
    Kampanyadan faydalanmak için "NEO" yazarak 4566’ya SMS gönderilmesi gerekmektedir.YADA SMS ÜCRETİ ÖDEMEK İSTEMEYENLER AXESS MOBİLDEN KATIL BUTONUNA TIKLAMASI YETERLİDİR.
    Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Akbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
    Kayıt olduktan sonraki işlemlerden ödül kazanılacaktır.
    ​Kazanılan indirim tutarı 2 iş günü içinde Neo’nun bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabına yansıyacaktır.
    Ödül yükleme anında kartın ve kartın bağlı olduğu hesabın açık statülü olması gerekmektedir.
    Kazanılan indirim tutarı Akbank Direkt ve ATM’de hesap hareketlerinden görüntülenebilir.
    İndirim kazanımı gerçekleşen işlem iptal veya iade edilirse verilen indirim tutarı geri alınacaktır.
    Kampanyaya chip-para kullanımları, iadeler ve nakit çekim işlemleri dahil değildir.
    Kampanyaya Neo Businesslar dahil değildir.
    Kampanyaya asıl kart sahibinin kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı tüm operatörler için KDV ve ÖİV dahil 0.65 TL olarak ücretlendirilir.​
    Akbank T.A.Ş., kampanyayı durdurma değiştirme ve iptal hakkını her zaman saklı tutar.​​
    Aynı gün aynı üye işyerinde yapılan alışverişlerin ilki kampanyaya dahil edilecektir.​
    KAMPANYA KAPSAMINDA RESTORAN FİRMASININ AKBANK ÜYE İŞYERİ OLMA ZORUNLULUĞU YOKTUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyildizim7 -- 7 Ocak 2018; 19:26:19 >

• axess pos gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

axess pos gerekli mi?

HAYIR RESTORAN FİRMASININ AKBANK ÜYE İŞ YERİ OLMA ZORUNLULUĞU BULUNMAMAKTADIR BU DURUMUDA KAMPANYA KOŞULLARINA EKLEYECEĞİM TEŞEKKÜRLER
  • Uzun zamandır mevcut kampanya. Birde hafta sonu dahil olsa. Çok daha güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: islamzeki

Uzun zamandır mevcut kampanya. Birde hafta sonu dahil olsa. Çok daha güzel olurdu.

aynen ama haftasonu da garanti one gibi kampanyalardan yararlanabilirsiniz tabi o zaman garanti üye iş yeri olması lazım :D
  • free ye bir şey koklatmasın ve sonra gelip restoran alışverişine % 10 ver
    yahu biz milyoner olsak zaten bunların % 10 indirimiyle mi uğraşırız ?
    10 sefer 50 tl. ve üzeri yemek yiyeceğim ,bana 50 tl. indirim verecek ?
    öğrenci için iyi desek ,ancak birkaç öğrenci birleşip lokantaya giderse olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

free ye bir şey koklatmasın ve sonra gelip restoran alışverişine % 10 ver
    yahu biz milyoner olsak zaten bunların % 10 indirimiyle mi uğraşırız ?
    10 sefer 50 tl. ve üzeri yemek yiyeceğim ,bana 50 tl. indirim verecek ?
    öğrenci için iyi desek ,ancak birkaç öğrenci birleşip lokantaya giderse olabilir

axess e de koklatmıyor ona bakarsanız . sadece neo kartlar dahil. kampanya alt limiti yok 10tllik dürüm yense 1tl cepte kalıyor ayran bedava sayılır yani bence güzel bir kampanya
  • quote:

https://forum.donanimhaber.com/axess-altlimitsiz-her-alisverise-20tl-toplam-100tl-chip-para-kisiye-ozel--129704298

bu kampanya ile o kampanyayı kıyaslamanız adil olmaz sonuçda o kampanyadan 0,25kuruşluk kek bile alınsa yararlanılabilmiş oluyor yani 1,25e kampanyayı kullanmış oluyorsunuz zaten. restoran kampanyasından ayrıca yararlanılması gereken bir kampanya
  • Neo kart axess puanlarını veriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliyildizim7 A kullanıcısına yanıt
    niye adil olmasın adamlar imkan vermiş ,kimse sahtekarlık falan yapmıyor
    neo ile uğraşacağına gider 20 tl.lik bedava yemeğini yer

neyse ben size değil bankaya sitem ettim ,imkan gören kullanır tabi

konu açıp bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim (yanlış anlamayın size karşı kabalık yapmak istemedim,dediğim gibi sadece bankaya sitem ettim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Neo kart axess puanlarını veriyor mu?

ne demek istediniz ?
  • quote:

niye adil olmasın adamlar imkan vermiş ,kimse sahtekarlık falan yapmıyor
    neo ile uğraşacağına gider 20 tl.lik bedava yemeğini yer

neyse ben size değil bankaya sitem ettim ,imkan gören kullanır tabi

konu açıp bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim (yanlış anlamayın size karşı kabalık yapmak istemedim,dediğim gibi sadece bankaya sitem ettim)

anlıyorum tamamdır . ama ben diyorum ki bende mesela axess olsa 0,25 kuruşluk kek alırım misal veriyorum 5 sefer 100tl puanı kaparım ve ayrıca restorana gittiğimde 20tl lik yemek yiyeceksem 2tl de buradan iade alırım.çünkü sadece restoran harcaması olacak diye bir koşul yok sunuçda axess kampanyası için.diğer kampanyalarla mesela opetle birleştirip her seferinde direkt ayrıca 20tl puan kazanılabilir.

D-SARJ Bonus. Öğrenci için müthiş. Sinema-Tiyatro, Online alışveriş, Restaurant indirimi var.
  • ücretsiz sms numarası kaçtı arkadaşlar ? her ay yenilemek gerek sanırım kampanya yı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

ücretsiz sms numarası kaçtı arkadaşlar ? her ay yenilemek gerek sanırım kampanya yı.

axess mobilden ücretsiz katılabilirsin ayrıca ücretsiz sms numarası diye birşey mi var sms ücretini alıyorlar illaki diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: islamzeki

D-SARJ Bonus. Öğrenci için müthiş. Sinema-Tiyatro, Online alışveriş, Restaurant indirimi var.

d-sarj bonus ? :D garanti one sanırım ?
  • quote:

ücretsiz sms numarası kaçtı arkadaşlar ? her ay yenilemek gerek sanırım kampanya yı.

0532 752 45 66
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyildizim7

quote:

axess mobilden ücretsiz katılabilirsin ayrıca ücretsiz sms numarası diye birşey mi var sms ücretini alıyorlar illaki diye biliyorum

turkcell çakalı ücret kesiyo. diğerleri paketten
    https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/paketler/d-sarj.aspx bence çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.