Şimdi Ara

[ARŞİV] //// AGE OF MYTHOLOGY DH \\\\ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
31.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[ARŞİV] //// AGE OF MYTHOLOGY DH  \\\\

3vs2 yaptık 3 tane hard yendik.
  • 2 ye 1 TİTANI ezdik geçtik!(Yiğit baya ezdi ama )
  • 2vs1 de titanı yendik.

• selam gençler,

daha dün titans campaign'i titan zorluk seviyesinde gayet de zorlanarak bitirebildim özellikle rampage ve relicleri topladığımız bölümler kan kusturdu resmen

oyun kopyaydı ve sildim. zamanım olursa orjinal alıp netten takılabiliriz belki kimbilr
  • bizde arkadaşlarla gold editionu aldık.15 tl idi fiyadı.bence herkes gitsin muhakkak arşive eklesin bu oyunu.bugün sorun olmazsa gelecez bizde ağa.titanları ezmeyeli uzun zaman oldu.

bu arada siz son update li oynuyorsunuz değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 3 Ocak 2010; 12:10:52 >
  • şöyle 5-6 kişi olsak da oynasak iyi olur. yiğit, olmazsa ayarlayalım bi akşam. ama 1-2 gün önceden haber verinde....

birde oyunun orjinal versiyon diye satılan versiyonu ile ESO (orjinal internet server'ı) üzerinden oynayamıyorsunuz. hatta şu anda tüm dünya üzerinde satılan hiçbir orjinal kopya ile oynayamıyorsunuz. çünkü hepsinin şifresi BFK67-....., titanınkide BDKRJ-.... ile başlıyor. microsoft oyunun satış haklarını 3 tane distribitöre vermiş, hepsinede aynı şifreyi vermiş. şifre ayyuka çıkıncada o şifre ile girişi çoğunlukla engelliyor. (buradaki kritik kelime çoğunlukla :D ) eğer ESO üzerinden biriyle oynamak isteyen olursa PM ile yardımcı olabilirim. (yanlız azıcık zahmetli)...

sürekli online olarak oynamak isteyen olursa ebay üzerinden ikinci el, microsoft çıkışlı versiyonu bulması lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderty

şöyle 5-6 kişi olsak da oynasak iyi olur. yiğit, olmazsa ayarlayalım bi akşam. ama 1-2 gün önceden haber verinde....

birde oyunun orjinal versiyon diye satılan versiyonu ile ESO (orjinal internet server'ı) üzerinden oynayamıyorsunuz. hatta şu anda tüm dünya üzerinde satılan hiçbir orjinal kopya ile oynayamıyorsunuz. çünkü hepsinin şifresi BFK67-....., titanınkide BDKRJ-.... ile başlıyor. microsoft oyunun satış haklarını 3 tane distribitöre vermiş, hepsinede aynı şifreyi vermiş. şifre ayyuka çıkıncada o şifre ile girişi çoğunlukla engelliyor. (buradaki kritik kelime çoğunlukla :D ) eğer ESO üzerinden biriyle oynamak isteyen olursa PM ile yardımcı olabilirim. (yanlız azıcık zahmetli)...

sürekli online olarak oynamak isteyen olursa ebay üzerinden ikinci el, microsoft çıkışlı versiyonu bulması lazım...

hayda.nasıl yani orjinal almamıza rağmen oynayamayacakmıyız.saçmalık..

• quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Bugün Victor ben ve Yiğit in 1 titana karşı oynadığımız oyundan ss ler

bu nasıl bir defansdır öyle ya
  • Yokmu oynuyacak kimse bu saatte
  • Evet arkadaşlar aktif olarak oynuyoruz son olarak başka bir ağda oynamıştık bugün onlarda katılacak bizim Ağ'a sizde gelin

ağ adı=aomdh
    şifre=dh

Oynadığımız oyunlardan bir ss ile süsleyeyim yazımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Evet arkadaşlar aktif olarak oynuyoruz son olarak başka bir ağda oynamıştık bugün onlarda katılacak bizim Ağ'a sizde gelin

ağ adı=aomdh
    şifre=dh

Oynadığımız oyunlardan bir ss ile süsleyeyim yazımı.

Ya beyler k.bakmayın elektrik gitti dün. Helal olsun kurtarmışsınız...
  • Zamanında oyunun piskopatı olmuştum,özlemişim valla.1'2 yada 1'3 titanı deneyin ama her harita da yenemezsizin.girişi fazla olmayan haritlarda başarılı olmanız daha olası.Zaten birinin yerine kondunuz mu olay biter.popülasyon sorunu da kalmaz....Tavsiyem zeus ve hades tir.Hadesin okçuları zeusun castle da n çıkan askerleri çok kuvvetlidir.
  • Bugünde güzel oyunlar oldusaveli çok güzel oyunumuz var fakat 5. çıktığı için giremedik
  • 4 titana karşı başladığımız bu oyunda titanlarla dişli çıktı ve bize büyük kayıplar verdirttiler.Ve 2 arkadaş "Bu oyun kurtulmaz" deyip çıktılar.Fakat biz azimle savaştık eze eze yendik

Son şehirlerinide aldığımız an

Emektar çiftçilerimle galibiyet sevincim.

İstatistikler

• Evet 4 titana karşı bu sefer gezgin bir şekilde savaştık.Yerleşik hayata alışkın olan titanlar oyuna alışamadı ve kısa sürede hakimiyetimizi kabul etti.

O an

Oyunda bir savaş tapınağı haline gelen kuyu ve çevresi

• Güzel oyundu.Bu mapte çok kötü yapmışlar titanı
  • Ve son oyunumuzdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 10 Ocak 2010; 17:40:32 >
  • Son oyunda kulelerimle çektirdiğim hatıra fotoğrafı

• merhaba....bende bu aralar aom e tekrardan merak sardım...arkadaşla hamachi den oynuyoruz ama hep ZEUS olmak zorundamıyız.?? bir türlü başka tanrılardan olamadık bunu cevaplarsanız çok sevinirim...her daim aom hamachi ortagı isterseniz ozkanoytun pw:123 ağındayım sizin ağlarınız dolu oldugu için giremedik...şimdiden teşekkürler

pm den yazarsanız hemen takip edebilirm tşk.ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forevergs13 -- 19 Ocak 2010; 2:31:29 >
  • oyunun kuruluş aşamasında zeusun resminin üzerini tıkla, 9 taneden birini seç. yunan, mısır ve viking ırkından 3'er tane eleman var. her ırkın oynanış biçimi biraz farklı yanlız. ben bir aralar lokiyle oynuyodum. ondan süre thor'a geçtim kısa bir süre. şimdide bir süredir isisle oynuyorum. sanırım en iyi 3 tanesi: isis, thor ve zeus...
    bu arada isterseniz oyunla ilgili birkaç tüyo yazıyım: deniz olan haritalarda balık tutmaya mümkün olduğunca çabuk başlayın (ilk 2 ameleden birini tersane yapmaya gönderebilirsiniz mesela). ikinci çağa 5-7 dakikalar arasında geçmek lazım genelde (f4 yada f11'e basınca süre görülüyo --- 5. dakika biraz zor oluyo tabii). ikinci çağa geçince asker üretmeye başlayıp (ekonomiyide aksatmadan tabii) ufaktan rakibi tırtıklayabilirsiniz özellikle amelelerini. yada asker basmadan hızla (10. dakikadan önce) 3. çağa atlayıp asker basmak lazım... bunlar benim fikirlerim tabii....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.