Şimdi Ara

[ARŞİV] //// AGE OF MYTHOLOGY DH \\\\

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
31.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/90074935

Değerli arkadaşlar 2009 yılında hamachi ile multiplayer oynamak amaçlı açtığımız bu konu yer yer hortlatılıyor bu sebeple ana konu mesajını yenilemek durumunda kaldım.

Age of Mythology serisi steam'e taşınmış durumda;
    https://store.steampowered.com/app/266840/

Oyunu ayrıca game ranger ile de oynayabilirsiniz:
    https://www.gameranger.com/

[ARŞİV] //// AGE OF MYTHOLOGY DH  \\\\

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Son zamanlarda bu tarz konulara "Oyun Genel" başlığı altında çok raslamaya başladık, özellikle hamachi ile ilgili olanlara. Bu konuları "Oyun Buluşma Noktası" alt başlığına açmanızı istiyoruz, bu şekilde hem "Oyun Genel" bölümünde kirlilik olmayacak hem de aradığınız oyun arkadaşına daha çabuk ulaşacaksınız.

Açılan konulara çok fazla mesaj atılmadığına aldanarak konularımız tutmayacak düşüncesine kapılmayınız, zira google da arama yapıldığında açtığınız serverlar mutlaka oyun fanatikleri tarafından bulunuyor

Düzenli bir forum için birlikte çalışmalıyız

http://forum.donanimhaber.com/forumid_334/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 26 Temmuz 2009; 19:37:47 >

• hmm strateji oyunu diye ben buraya yazmıştım olması gerekende bu ama kural varsa diyecekbirşeyim yok admin taşırsa seviniriz.
  • Yeni SS'ler geldiii...!!

Skorumuz xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 27 Temmuz 2009; 18:02:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Son zamanlarda bu tarz konulara "Oyun Genel" başlığı altında çok raslamaya başladık, özellikle hamachi ile ilgili olanlara. Bu konuları "Oyun Buluşma Noktası" alt başlığına açmanızı istiyoruz, bu şekilde hem "Oyun Genel" bölümünde kirlilik olmayacak hem de aradığınız oyun arkadaşına daha çabuk ulaşacaksınız.

Açılan konulara çok fazla mesaj atılmadığına aldanarak konularımız tutmayacak düşüncesine kapılmayınız, zira google da arama yapıldığında açtığınız serverlar mutlaka oyun fanatikleri tarafından bulunuyor

Düzenli bir forum için birlikte çalışmalıyız

http://forum.donanimhaber.com/forumid_334/tt.htm

uyarın için teşekkürler... oyun buluşma noktasını taşınmayı istiyoruz sayın adminler...
    umarım strateji bölümüne değilde oyun genel bölümüne böyle bi başlık açanlara aynı çeviklikte mesajını atarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 27 Temmuz 2009; 18:13:00 >

• merak etme seni admin yapmazlar :D
  • HERKEZ YAPMAZ AMA BUNLARDA YENİLDİĞİMZ OYUNLARIN SONLARI..
    [ARŞİV] //// AGE OF MYTHOLOGY DH  \\\\sonsuza dek korsan olarak yaşadı :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 28 Temmuz 2009; 20:00:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 89 Dakika süren 4. günümüzdeki 3 v 2 ( 2 Expert Bot)'lara karşı yaptıgımız SS'ler :D

Şevk geldi.. Atağa kalktık..

Yarım saat sonra alınan SS :D Zaris yıkıldı, benim yanıma taşındı xD

Benim orasıda pert oldu xD HighDamage'nin yanına taşınmaya karar verdik..! Surlar dizdik falan en azından biraz dayanmak için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 28 Temmuz 2009; 20:04:28 >

• Askeriye'yi göze alan mini-map modundan bi ss Surlarımıza dayandılar :D

İyice dağıldık :D Kaça kaça köşeye 1 sur dikip köşede yaşamımızı sürdürdük :D:D

Köşedeki ufak yerleşimimizede saldırdılar :D köylülerimizle savaştık onurluca xD

Veeee yıkıldık ama Highdamage biz sürünürken deniz ordusu kurmuş hava atıyor çok işe yaradı xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 28 Temmuz 2009; 20:07:06 >

• Ülen bu haygdemej ne kadar çılgın oyun oynuyor 20 adamla fetihe çıkıyor az bana yardım etseydiniz açık mavilerin yarısını yıkmıştım az bi asker yardımı olsaydı mavi pertti morlara birleşip saldırabilirdik.

tam yıkıcakken askerim bitti geriye döndüm...

sonra çok dayandım surlarda ama yıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Ülen bu haygdemej ne kadar çılgın oyun oynuyor 20 adamla fetihe çıkıyor az bana yardım etseydiniz açık mavilerin yarısını yıkmıştım az bi asker yardımı olsaydı mavi pertti morlara birleşip saldırabilirdik.

tam yıkıcakken askerim bitti geriye döndüm...

sonra çok dayandım surlarda ama yıkıldım

hiçte çılgın oynamıyorum

o köşedeki surunuzu gemilerimle korudum :J

• Bende katılmak isterim. Ama çok iyi oynadığım söylenemez.
  • çok baba oyun bazılarına göre en iyi eycof
  • bizde zaten çok kötü oynuyoruz ama zevkli oluyor defans yapmak :D

bazı anlar oluyor ortalık cehennem alanına dönüyor kim kime girmiş belli değil titan botlar çok güçlü ve sürekli yıkılıyoruz yıkılsakta o kahramansı savunmamız oyundan aldığımız zevki katlıyor desem yeridir :D
  • amachi agınıza geldim mythology 2 mi ne oynusunuz onu ınıdıreyım veya varsa download linkini ozelden atarmısın
  • Bugün ne mutlu bi günnn xD 5 gündür ilk galibiyetimizi aldık..!

@#WhyHiOneWhy# , Zaris seninle görüşecektir

Buyrun SS'ler :D

Bu sefer 3 v 2 Expert Computer ile yaptık xD 3 Comp cok agır kacıyor :D

İlk baslarda biraz zorlandık ama düzenimizi kurduk xD Zaris Mavi , Haygdemeyc Yesil , Kırmızıda ben xD

Surları ortada kurduktan sonra biraz ileri atıldık. Yesil ve Mavi sol tarafta Mor ve Acık maviyi oyalarken bende bu fırsattan istifade edip morlara saldırdım. Ataklarım sonuç verdi xD dengeleri dagıldı. Bir daha saldırdım tam dagıldılar. Daha sonra askerlerim öldü biraz toparlandılar. Ama "Ateşkes" skillimi kullanarak ateşkes sağladım ve askerlerimizi Morların oraya rahatca götürdük :D

Aşağıdaki ilk ss ateşkesden 20-30 sn sonra çekilen ss'dir :D Daha sonra bu orduyu def ettiler. Tekrar toparlandılar..

Ama..

Anında karşılık verdik ve tekrar saldırdık xD ve bu sefer tam fetih ettik :D

Buda askerlerimden 1 ss xD

Ordularımızı yukardan getirerek ortada topladık ve 3 ordu birden açık mavilere girdik xD buda giriş anımız..

Fetih sırasından 1 ss xD

Veeeeeeeeeeee İLK GALİBİYET...!

Galibiyet sonrası askerlerimizden kutlama SS'leri xD

Savaş sonrası kalan askerlerimden bazıları :P

Zaris'in kalan ordusu :P

Haygdemeyc'in kalan ordusu xD

YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 29 Temmuz 2009; 22:22:34 >

• Hangi saatler arası açık oluyorsunuz ? Canım çekti, çok feci oynamak istiyorum.

Patch tamam, Hamachiyide yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 30 Temmuz 2009; 10:58:09 >
  • akşam 5-9 arası oynuyoruz yani iş durumlarımıza göre

mesela bazen 8 de başlayıp 9-30-10da bitiriyoruz bazen 5 de başlayıp 7 de bitiriyoruz

oyunlar bazen 1 saat bazen 2 saat sürebiliyor biz oyuna girmeden önce hamachiye giriyoruz.bilginiz olsun.
  • Canım çekti, ilk çıktığında çok oynardım ama şimdi paslanmışımdır muhtemelen.. Yinede oyunu indirip aranıza katılayım. Bu gün ufak bir tatile çıkıcaz pazar akşamı evde olurum o zaman katılabilirim aranıza.

NOT: Profilinde yazan msn adresini ekliyorum, kabul edersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enochian. -- 31 Temmuz 2009; 11:39:46 >
  • Bende gelebilirim oldum olası Aom'u severim zaten , fena da oynamam .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.