Şimdi Ara

[ARŞİV] //// AGE OF MYTHOLOGY DH \\\\ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
31.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar multiplayer oynarken save yapıoruz ama daha sonra o save i nereden açacağımızı bulamıyoruz bilen arkadaşlar yardımcıolabilir mi??
  • tam bi aom manyağıyım. 6 kere bitirdim bölümlerin adları hala aklımda.Amanra nın sesi kulaklarımdan hiç gitmiyo.Hele ajax'ın arkantos diye bağırışı....O kadar psikopatı olmuştum ki oyunun editörü açıp şehir kurardım ortasına bir de arena kurar canavarları teke tek dövüştürürdüm...Hele circe ile son of osiris kapışması yok mu?haha...En çok hoşuma giden karakter "tug of war" bölümündeki "guardian" dır.20000 canı var hayvanım kesmediğim titan kalmadı onunla

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

arkadaşlar multiplayer oynarken save yapıoruz ama daha sonra o save i nereden açacağımızı bulamıyoruz bilen arkadaşlar yardımcıolabilir mi??

up
  • multiplayerda save almak imkansız.öyle bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

multiplayerda save almak imkansız.öyle bişey yok.

oyunu hostlayan save e basıyor sistem otomatik olarak bizede soruyor sizde save yapmak istermsiniz diye bizde evet diyoruz.. Bizede sorduğuna göre dedim herhalde save oluyor sonra tekrar devam edebiliyoruz diye düşünmüştüm.. cevap için teşekkürler
  • evet soruyor ama o hiç bir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

evet soruyor ama o hiç bir işe yaramıyor.

Yok hocam yapılıyormuş buldum.. host yapan kişi game tpye ni restore game olarak değştirirse save bölümleri açılıyor ve önceden oynayan kişilerde oyuna girerek oyun yükleniyor ve açılıyor.. (yalnız biz ağ bağ. sı ile oynuyoz belki hamachide olmaz)
  • Hamachi ağının adı ve şifresi nedir acaba ?
  • hamachi ağları ilk mesajımda mevcut.okursanız sevinirim.
  • ağı ekledim ama oynanmıyor mu artık
  • Titan expansionda oynanabiliyormu?
  • Left4dead hamachi ağı oldukça zevkliydi Zaris bununda öyle olacağını sanıyorum , yakında katılacağım bende aranıza
  • beni mutlaka ekle oyunu 7 yıldır oynuyorum
    Nor:Oyun silindi indirme linkini verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 26 Ağustos 2009; 15:18:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xshaon

beni mutlaka ekle oyunu 7 yıldır oynuyorum
    Nor:Oyun silindi indirme linkini verirseniz sevinirim

sen hele bi konu mesajındaki dosyayı indir bakalım indir :D belki bişiler vardır
  • nasıl yaw
  • sen indir yahu indir , indirsen görcen :D
  • simdi titansı indiriyorum mythologyi indirdim
  • oynayan varmı arkadaşlar ağlar dolmuş..
  • titansla olur dmi
    Edit:Hamachiyi yukleyemedim sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 26 Ağustos 2009; 18:01:22 >
  • [ARŞİV] //// AGE OF MYTHOLOGY DH  \\\\

Bu hatayı veriyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.