Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ancyraa

Evetttt Akşam pazarııı

10+10 TL yüklü YAKALA.CO hesapları sadece 7 TL.

Evet yanlış duymadınız sadece 7 ( YEDİ) TL.

1 haftadır 5e satıyolar zaten dostum hemde sabah akşam
  • 10 tl morhipo ile trendyol kola kodunu takas ederim
  • http://www.wooistanbul.com/ online alışveriş sitesinde, 31 Aralık'a kadar geçerli 20 TL'lik hediye çeki : 3 TL

Hediye çeki; 30 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Tüm Türkiye'ye kargo ücreti 1 TL'dir.

Elimde 2 adet çek mevcuttur, 2 tanesini alana fiyat 5 TL'dir.
  • 25-30 dan başlayarak 100 e kadar limango çeki alınacaktır... Elinde çeki olanlar lütfen pm atsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

quote:

Orijinalden alıntı: heycan

quote:

quote:

hepsiburada alt limitsiz 50tl hediye ceki 40 tl son kullanım tarihi bu ayın 15

pm

pm cevaplandı satış gerçekleşti

Dikkat:
    Çek numarası geçersiz, tekrar deneyiniz.

bak dostum ankarayız ikimizde 3 kuruş için kimseyi incitmek istemem ama hepsi burada çekleri paylaşılamıyormuş para iademi istiyorum benim alışverişim acil olduğu için istemiştim yeni öğrendim çeklerin sadece kendi hesabında kullanıldığını sanırım sende bilmiyordun sattığına göre paramı gönder ki işler tatlıya bağlansın ...

arkadaşım ortalığı velveleye vermişsin forumda değildim mesajlarını görmedim bilmiyordum çekin başkası tarafından kullandırılmadığını, kimsenin bende parası kalmaz merak etme para iadeni gerçekleştiriyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hepsiburada alt limitsiz 50tl hediye ceki 40 tl son kullanım tarihi bu ayın 15

pm

pm cevaplandı satış gerçekleşti

Dikkat:
    Çek numarası geçersiz, tekrar deneyiniz.

bak dostum ankarayız ikimizde 3 kuruş için kimseyi incitmek istemem ama hepsi burada çekleri paylaşılamıyormuş para iademi istiyorum benim alışverişim acil olduğu için istemiştim yeni öğrendim çeklerin sadece kendi hesabında kullanıldığını sanırım sende bilmiyordun sattığına göre paramı gönder ki işler tatlıya bağlansın ...

arkadaşım ortalığı velveleye vermişsin forumda değildim mesajlarını görmedim bilmiyordum çekin başkası tarafından kullandırılmadığını, kimsenin bende parası kalmaz merak etme para iadeni gerçekleştiriyorum

Hocam çeki satışa çıkarttınız bende aldım parasını verdim sonra karşılıksız çıktı sizde cvp vermediniz pm lerime bu yüzden bir telaş oldu sonra arkadaşlar durumu izah etti çekler kendi hesabından kullanılıyormuş diye bende durumu düzeltmeye çalıştım olay bundan ibaret , kısaca ortada ne sahtekar var ne de sorun sadece 2 mizde bilmediğimiz yanlış anlaşılma olmuş

önümüze bakalım hayırlı alışverişler dilerim kusura bakmayın..

• 100-200-500 tl lik markafoni çek satışı yapan ulaşsınlar.
  • vaybe ne çekmiş arkadaş bileydim alır dayardım stoktan
  • 1 adet 10 liralık kola kodu 4tl
    3 adet 10 liralık kola kodu 10tl
    5 adet 10 liralık kola kodu 15tl
    10 adet 10 liralık kola kodu 28tl
    20 adet 10 liralık kola kodu 50tl

soru: trendyol kola kodu ne işe yarar?
    cevap: trendyoldan her alışverişinizde 10tl indirim sağlar

soru: Mevcut hediye çekimle birleşir mi?
    cevap: Evet birleşir hatta 2 adet çekinizle bile birleştirebilirsiniz

soru: Bir hesapta 1 kere mi kullanılıyor?
    cevap: Hayır dilediğiniz kadar aynı hesaptan alışveriş yapabilirsiniz.

soru: Ne zamana kadar geçerli?
    cevap: şuan için 31 aralık ama uzayacağı yönünde coca-cola bildirim yaptı

soru: 10tl altı yani 9.90lık ürünlerde geçerli mi?
    cevap: evet geçerli

Soru: Bu kola kodlarını en avantajlı nasıl kullanırım? Yani 3tane kola kodu alsam nasıl size ödediğim parayı çıkartırım?
    cevap: mevcut hesabınızdan 2 davet gönderip, 2 yeni üyelik açıp onlardan alışveriş yaparsanız, misal veriyorum 9.90 lık bir ürün aldığınızda 2 hesaptanda toplam 20tl çek kazanacaksınız bunun üstüne diğer kola kodunu eklediğinizde forumda 15tlden satabilirsiniz. böylelikle 2 adet ihtiyacınız olan şeyi bedavaya almış olursunuz.

soru: Kod aldım çalışmadı ya da sorun çıktı ne yapacağım ozaman?
    cevap: Aldığınız kodlarda bir sıkıntı olduğunda pm atmanız yeterli, kodu kullanmamışsanız trendyol müş.hiz. görüşüp size yeni bir kod hemen gönderilecek.

soru: Şu kadar alsam bukadar olmaz mı? Takas yapsak?
    cevap: Zaten tüm olasılık ve fiyatlama uygun şekilde yapılmıştır, takas için limango 25lik veya şehirfırsatı bonuslu, hesaplar olabilir veya yakala-codan alışveriş yapılıp hediye et butonuyla gönderilebilecek siparişlerde olabilir.

• Konuda birilerinin tekerine çomak mı sokuyoruz ki mesajlarımız siliniyor

Eğer burası çek-takas bölümü ise herkes istediğini istediği fiyattan satar , alır, takası gerçekleştirir. Eğer kişiye ya da kişilere özel ise konu kilitleyelim konuyu başka kimse satış-takas yapamasın..

Elimde bulunan 20 TL. (10+10) yüklü YAKALA.CO hesaplarını çomakçılara inat 6 TL. den satışa çıkarıyorum..

Evet sınırlı sayıda bulunan hesap sadece 6 (ALTI) TL.

İlgilenen arkadaslar lütfen mesajım tekrar silinmeden PM atarak ulaşabilir.

Saygılarımla...

• 10 tl morhipo ile kola kodu değişsekkkkk isteyen
  • hayırlı ugurlu olsun markafoni çeklerinide takır takır kullandık bitti bugün , yarın son günü unutan bilmeyen

geçmiş olsun cümlemize . . .

ek bilgi : çekleri kullanıp 100-200-500 yada farklı tutar . tivibu 100 tl ve üzerine 15 tl kupon veriyor hediye artı mastercard 75 ve üzerine 10 tl veriyor 2 si aynı hesapta oluyor ekstradan davet yolu 10 tl de ordan ettimi 35 tl kuponlar aralık 20-25 arası yüklenicekmiş saygılar sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 8 Aralık 2011; 22:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Saatlik fln markafoni çeki olan ve kullanmayacak olanlar verebilir mi?

Veya 10-20TL markafoni çekiyle Limango 10+7TL çek takas edebiliriz.

mirim saatlik markafoni çeki olmaz . ayrıca limango çekini değeri yok denecek kadar az yüksek
    meblağ olmadıgı sürece doğum gününü yaz bir gün sonraya 10 tl cek gönderir zaten kargo ücreti ile
    meşhur kendileri neyse . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 8 Aralık 2011; 23:11:40 >
  • çok acil ebay yada paypal çek yada indirim kuponu , kodu lazım . pm den mail den ulaşırsanız. tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

25+10 limango hesabı @metulen nickli arkadaşa satılmıştır.

cep onaylı limango kalmadı, ama son 1 tane cep onayı gereken limango var

25-30 dan başlayarak 70-80 e kadar limango çeki alınacaktır... Elinde çeki olanlar lütfen pm atsın...

Kimse de çek yok mu yani?
  • Tchibo İşbankası hs olanlara onların KREDİ KARTLARIyla 25 tl alışverişte 100 gr kahve hediye veriyor

Ama doyamadım ikinci alışveriş yapacağım diyorsanız ben de ikinci kod takas
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennuarda

Tchibo İşbankası hs olanlara onların KREDİ KARTLARIyla 25 tl alışverişte 100 gr kahve hediye veriyor

ben bedava veriyorum;

Kampanya referans numaranızı başarıyla aldınız. Kampanya detayları:
    Referans numaranızı kullanarakwww.tchibo.com.tr’den Maximum Kart veya Maximiles’ınızla yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişinizde 100 g. Gold Selection Kahve hediye edilecektir. Hediyeniz siparişinizle birlikte size ulaştırılacaktır. Kampanya kapsamında alacağınız referans numaranızwww.tchibo.com.tr’den 31.12.2011 tarihine kadar yapacağınız alışverişte geçerli olacaktır. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Referans Numaranız: IS932N

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CERRAHPAŞALI89 -- 9 Aralık 2011; 0:16:55 >

• yakala.co bütün 20 TL hesap satılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

quote:

Tchibo İşbankası hs olanlara onların KREDİ KARTLARIyla 25 tl alışverişte 100 gr kahve hediye veriyor

ben bedava veriyorum;

Referans numaranızı kullanarakwww.tchibo.com.tr’den Maximum Kart veya Maximiles’ınızla yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişinizde 100 g. Gold Selection Kahve hediye edilecektir. Hediyeniz siparişinizle birlikte size ulaştırılacaktır. Kampanya kapsamında alacağınız referans numaranızwww.tchibo.com.tr’den 31.12.2011 tarihine kadar yapacağınız alışverişte geçerli olacaktır. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Güle güle kullanın.

Bedava vereceksen daha önce yazsaydın ya niye benden alıntı yapıyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

quote:

ben bedava veriyorum;

Güle güle kullanın.

Bedava vereceksen daha önce yazsaydın ya niye benden alıntı yapıyorsun

canım öyle istedi, bi sakıncası mı var?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.