Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 saatliğine 7 tl indirim tan ımlanmış limango hesabıma..

Şimdi ben herhangi b irinden çek aldığımda kendi hesabımda aldığım çeki ve bu indirimi birlikte kullanabiliyorum değil mi?=

Eğer cevap evet ise

Bana 20- 30 tl lik limango hediye çeki lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

Arkadaşlar 1 saatliğine 7 tl indirim tan ımlanmış limango hesabıma..

Şimdi ben herhangi b irinden çek aldığımda kendi hesabımda aldığım çeki ve bu indirimi birlikte kullanabiliyorum değil mi?=

Eğer cevap evet ise

Bana 20- 30 tl lik limango hediye çeki lazım :)

cevap; hayır.. iki çeki birlikte kullanamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

arkadaşlar bugune özel, 37 TL bonus yüklü sehirfırsatı hesabı sadece 23 TL ye satıyorum (bonusun 17 TL sinin süresi bugun doluyor, 20 tl si 5 ocakta doluyor)

kendim kullandım. 4 tane tutkusepeti çeki aldım. Şimdi bunları satma zamanı.

Tutkusepeti.com 50 tl çeki (50 tl ve üstü harcamalarda geçerli) sadece 4 tl.
  • elimde 25 lıralık lımango cek var...bu ayın sonuna kadar gecerlı...

bu cekı trendyol 30luk cekle takaslamak ıstıyorum veya 30luk cekı olan bırınden zıraat bank havalesı ıle cekını almak ıstıyorum...
  • trendyol 200 tl lik hediye çeki lazım acil beyler
  • Sapphire AVM için aldığım alışveriş çeklerinden bir kaç tanesini satılığa çıkarıyorum.

150 TL lik YKM çeki 100 tl(bu arada ykm de ki mavi ürünlerinde 2. ürüne %50(worldcard varsa %70) indirim var, kullandım ordan biliyorum :) )
    100 TL lik teknosa çeki(3x) tanesi 65 tl
    75 TL lik koton çeki(2x) tanesi 45 tl
    75 TL lik collins çeki 45 tl

Pazarlık düşünmüyorum...

Takas sadece Sapphire ykm çekleri, markafoni 100TL üzeri çekler ve swiss made mekanik saatler ile olur...

Ayrıca 20 tl lik aktarılabilir limango hediye çeki var elimde.

Karşılığında 20 tl ve üzeri markafoni hediye kuponlu hesap ya da kupon arıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 9 Aralık 2011; 1:40:02 >
  • 12 TL bonus yüklü Şehirfırsatı hesabı : 7 TL

* 12 TL bonus 29 Kasım 2012'ye kadar geçerlidir. Alt limit olmaksızın her fırsatta kullanılabilir. Ödeme yapıldıktan sonra, hesabın mail adresi ve şifresi tarafınıza PM ile gönderilir.

ÖDEME: İş Bankası, Misli.com

İlgilenenler, PM'den ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

10 TL hediye çeki yüklü Hepsiburada.com hesabı 5 TL'ye SATILIKTIR. - Hediye çeki SKT 30 Aralık 2011

10 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

Ödeme: İş Bankası, Misli.com

Satın almak isteyen PM'den ulaşabilir.

Ekleme: Söz konusu hediye çekini kullanarak, örneğin; aşağıdaki ürünü kargo dahil: 5 TL çek ücreti + 0,90 TL = 5,90 TL'ye alabilirsiniz. Tavsiye olunur.

http://www.hepsiburada.com/Liste/duracell-sarj-edilebilir-kalem-pil-aa-2li-2450-mah-/productDetails.aspx?productId=ofisdur24502&categoryId=15365

Pm attım, hediye çekine talibim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

10 TL hediye çeki yüklü Hepsiburada.com hesabı 5 TL'ye SATILIKTIR. - Hediye çeki SKT 30 Aralık 2011

10 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

Ödeme: İş Bankası, Misli.com

Satın almak isteyen PM'den ulaşabilir.

Ekleme: Söz konusu hediye çekini kullanarak, örneğin; aşağıdaki ürünü kargo dahil: 5 TL çek ücreti + 0,90 TL = 5,90 TL'ye alabilirsiniz. Tavsiye olunur.

http://www.hepsiburada.com/Liste/duracell-sarj-edilebilir-kalem-pil-aa-2li-2450-mah-/productDetails.aspx?productId=ofisdur24502&categoryId=15365

Pm attım, hediye çekine talibim.

yesil-111 arkadaşa satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CERRAHPAŞALI89 -- 8 Aralık 2011; 0:33:55 >

• 12 TL bonus yüklü Şehirfırsatı hesabı : 7 TL (SATILMIŞTIR.)

* 12 TL bonus 29 Kasım 2012'ye kadar geçerlidir. Alt limit olmaksızın her fırsatta kullanılabilir. Ödeme yapıldıktan sonra, hesabın mail adresi ve şifresi tarafınıza PM ile gönderilir.

ÖDEME: İş Bankası, Misli.com

İlgilenenler, PM'den ulaşabilir.

Edit: altunok74 nickli üyeye SATILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CERRAHPAŞALI89 -- 8 Aralık 2011; 14:32:33 >
  • trendyol 10 tl. cola kodları
    3 tl. cik

pm.
  • 10 liralık limango çekimi, 10 liralık markafoni çekiyle takas edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 8 Aralık 2011; 10:31:28 >
  • hepsiburada alt limitsiz 50tl hediye ceki 40 tl son kullanım tarihi bu ayın 15
  • MARKAFONI ÇEKLERİN YARIN SON GUNU.. KULLANMAYACAK OLAN ARKADASLARDAN TEKLİFLERİNİ BEKLİYORUM..
  • trendyol cola kodları tükeniyor 3 tl.ye son 2 adet
  • 25+10 limango hesabı @metulen nickli arkadaşa satılmıştır.

cep onaylı limango kalmadı, ama son 1 tane cep onayı gereken limango var
  • 1 tane şehirfırsatı 3 liralık metro çeki lazım, kullanmayacak varsa yine 3 liraya alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

hepsiburada alt limitsiz 50tl hediye ceki 40 tl son kullanım tarihi bu ayın 15

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

quote:

Orijinalden alıntı: heycan

hepsiburada alt limitsiz 50tl hediye ceki 40 tl son kullanım tarihi bu ayın 15

pm

pm cevaplandı satış gerçekleşti
  • alınık markafon 200 t l lik çek satmak istiyen varsa asırı fiyat istemeyenlerden alacağım

pm
    tel 0555 335 96 43
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.